VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PAUS

Igår kom gipsskivorna på plats och det spacklades. Imorse slipades det och nu väntar en eller två spacklingar till, vilket betyder att målningen får vänta lite till. Vi ligger nästan en vecka efter mot vad vi först tänkta, bara för att vi inte blev nöjda med renoveringstapeten. Men men, nuuu är slutet äntligen nära! Eller ja, så att vi kommer förbi det här renoveringskaoset och kan fokusera på flytten också, och få upp lite lampor och sådär. Ska bli härligt med ett vardagsrum igen :). Tjatar om det I know, men saknar soffan och kvällsmyset!


 

När det började mörkna och renoveringen var  klar för dagen gick vi tydligen inte och la oss, nej då tog M ett glas vin och joinade mig för att dela jordgubbar och rabarber ;). Rabarberna (vi har massor på baksidan) tänkte vi göra saft på och jordgubbarna torkar vi till egen müsli. Fick frågan om hur vi torkar dom och min M har ungefär alla maskiner och verktyg man kan tänka sig, så även en torkmasin haha.

Vi har verkligen kommit ifrån TV:n på ett naturligt sätt de sista veckorna och det är ändå ganska mysigt, att få riktig kvalitetstid tillsammans. Innan vi köpte huset pratade vi om vad för aktivitet vi skulle kunna börja med tillsammans (jag vill börja med typ tennis men det klarar inte M med sin rygg och han vill att vi ska springa tillsammans men det tycker jag är sådär kul och så har vi ju Idun) men jag kan ju lova att med ett husköp följer måånga olika sysslor ;).



Idag startade dagen med ett möte hos mäklaren, för att göra upp lägenhetsförsäljningen med nya ägaren. Lägenheten är nu helt avklarad alltså och det är hus till 100% för oss. Idun somnade i bilen så hon fick bäras i babyskyddet och det är de gångerna jag tänker att vi borde köpa bilstolsadaptrar! Axkids babyskydd som vi har är väldigt lätt, men med en bebis i blir ju alla babyskydd rätt tunga.

Eftersom det är paus i målningen och M var tvungen att jobba idag för faktureringen så fick vi plötsligt en ledig dag här hemma jag och barnen. Försöker få med mig Elion på en promenad med barnvagn och cykel, men det går sådär. Han vill hellre vara kvar här i huset och leka med kompisar. Oh well, det är ju tur att han trivs så bra här! Och jag har ju en del dåligt samvete för att vi inte gör några direkt roliga saker med honom just nu, så han får faktiskt välja i den mån det går. Men lillasyster vill absolut somna på barnvagnspromenad dagtid så jag får väl traska ett varv i kvarteret tills hon somnat.


Kommentarer


  1. Diana (La Madre) 30 juni, 2015 on 11:59 Svara

    fina fina, ha en uunderbar dag!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna