VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MYSPAUSER

Jag och miniälsklingen i badrummet, det enda rum som inte är i behov av renovering 😉

 

Ja myspauser har vi en hel del, det kanske låter som att vi bara jobbar och sliter. Och det gör vi ju nästan i och för sig, men våra två barn hindrar oss från att jobba non stop hela dagarna tror jag. Annars är M arbetsmyran nummer ett, och jag är ivrigast i stan så den kombinationen blir ju klart rätt så effektiv ;).

Det blev gipsskivor i vardagsrummet! Vi kom fram till (med hjälp av allas råd och tips) att resultatet med renoveringstapeten aldrig skulle bli så perfekt som vi ville. Så. Onödigt jobb och onödiga pengar men nu blir det i alla fall ett bättre slutresultat! M håller på att sätta upp gipsskivorna nu och jag har målat kökstaket en gång till medan Idun sov i vagnen. Jag och Elion gick en runda i kvarteret tills hon somnade innan och jag LÄNGTAR tills vi hinner med långpromenader som vanligt.

Vad gör ni idag? Sommarlov, semester, jobb? Håll ut, snaaart ska sommarvärmen tydligen anläda!


Kommentarer


  1. Fruhjortling 29 juni, 2015 on 15:11 Svara

    Jobbar ca 5 veckor till sedan blir det hem för att vänta på att bebisen ska komma

  2. Malin 29 juni, 2015 on 19:31 Svara

    Dagarna just nu går åt till att ha en fungerande vardag som nybliven trebarnsmamma med en man som just nu jobbar väldigt långa pass. Men mest av allt njuter jag av att vara mamma till en åttaårig minitonåring, en sexåring som önskar att hon är större än vad hon är och en liten treveckors som upptäcker världen. Snart får även pappa i familjen semester och njuta av allt. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna