VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FLER TIMMAR, TACK!

Något jag önskar allt oftare är att dygnet skulle ha fler timmar. Behövs ju inte jättemånga, men så vi hinner sova lite mer ;). Det är otroligt roligt att se resultaten vi får här varje dag, men det hade varit galet skönt med en helt ledig dag också. Bara ha projektet vardagsdammsuga ungefär. Men det kommer ju!

Idag ska vardagsrumstaket målas en gång till och sen är det köket som står på tur. Takpanelen och den lilla väggyta som finns. Väggarna i vardagsrummet avvaktar vi fortfarande med.


En ny ytterdörr har vi ju köpt med! Tittade runt massor när vi hade vår shoppingdag, men de där allra billigaste kändes inte riktigt bra. Så i fredags kom vi på att vi hade missat kolla på XL bygg och när vi kom dit hade de utförsäljnig på massa ytterdörrar! Så denna blev det. Stilren och med mycket ljusinsläpp. Ett projekt är ju att modernisera vårt lilla radhus som just nu har lite stugkänsla utvändigt och detta blir ett riktigt lyft i den riktningen. Ikväll eller imorgon får vi hjälp av svärfar med att montera den 🙂


Kommentarer


  1. Alexandra 28 juni, 2015 on 09:47 Svara

    Det finns väl ingen som säger att ni inte kan ta det lugnare=)

    • Evelina 28 juni, 2015 on 09:56 Svara

      Fast så länge vi inte har ett vardagsrum/kök känns det ju inte så motiverande att ta det lugnt precis 😉 med två barn underlättas livet med en soffa!

  2. Erica 28 juni, 2015 on 10:44 Svara

    Ska bli kul att se resultatet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna