VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NEMEN!?

Det blev en renoveringsfri dag för oss idag! Vi behövde det. Och behövde köpa massor till huset. Så det fick bli en dag till att åka runt i olika byggvaruhus och sen var vi en lååång stund på IKEA. Det resulterade i en byrå till hallen, lampor till matbordet, glas m.m. Vi spanade och planerade en hel del också. Till sovrum och köksö framför allt. Med oss hem i bilen hade vi också nya lampknappar (som det inte heter enligt min elektriker till man men jag tycker att det är ju precis vad det är hehe), cykelställ, toasits med mycket mera. Tur vi fick lön idag ;). Och att vi fick extra båda två. Nu är det slutspurten inför bröllopet men renoveringskontot behöver också en del och ännu mer ska köpas till huset. Och buffertkontot inför oväntade utgifter får vi inte glömma, extra viktigt när man bor i ett gammalt hus som vi gör.


  

Me and my girl ♥ Jag med målarfärg som inte riktigt går bort på naglarna 😉


 

Sen var det dags att bygga upp byrån till hallen och lagom till det kom Elion hem. Han ville hjälpa till i ungefär en halv minut ;). De är så söta med ”likadana” skruvdragare han och M.

Nu är M över hos vännerna för att låna en stege. Han ska ge sig upp på taket för att fixa med antennsladdar och sånt där så vi ska kunna kolla TV igen. Vågar ju nästan inte drömma om att kunna kolla på serier i sängen redan ikväll, det vore riktig lyx! Ja faktiskt. Inte så att jag saknar den egentligen, men att ligga i Ms famn och kolla serier hör liksom till livet.


Kommentarer


  1. ElIn 25 juni, 2015 on 20:07 Svara

    jsg älskar också strukturerad ekonomi med olika konton haha. Så smidigt att ha det så. Tror ni kommer få det superfint i huset 😀

  2. Erica 25 juni, 2015 on 21:18 Svara

    Det är så kul att kunna handla det man verkligen behöver och vill ha i ett nytt hus. Så att man får det som man vill ha det redan från början.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna