VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BREAKFAST

 GODMORGON!

Vi vaknade till ett regnigt och grått Göteborg idag, men det ska visst vända så vi litar blint på det ;). Vi bor en våning upp och det hörs väldigt bra till något place med hög musik ända in på natten, så jag som är väldigt ljudkänslig somnade inte förrän två trots öronproppar haha. Men lilla fröken sov nästan till halv åtta så det känns ändå helt ok. De andra tre sover som tur är genom allt.


Hotell Bellora öppnar sin hotellfrukost på måndag, hela hotellet har renoverats och precis haft nypremiär, så för frukost fick vi gå till stället brevid (Brasserie Lipp) och äta frukost. Men vilken frukost! Otroligt god och juicerna var nog det bästa. Färskpressade äpplen eller apelsiner. Och baconen var perfekt knaperstekt.

Elion har badat igen och nu väntar vi på att Idun ska vakna efter sin nap, så får vi se var vi tar vägen efter hon har ätit. Beror helt och hållet på vädret, men det vi vill hinna med innan hemfärd är Liseberg, Universeum, Slottsskogen och Naturhistoriska. Sen får vi se om allt eller ännu mer hinns med. Vi tar det lite som det kommer och det är ju bara hur härligt som helst.


Kommentarer


  1. Hotellfrukost är ju så underbart gott! 🙂

  2. Alexandra 7 juni, 2015 on 08:39 Svara

    Är det en sponsorresa? Härligt hotell verkar det vara

    • Evelina 7 juni, 2015 on 09:13 Svara

      Vi har fått äran att skapa en sommarguide till Göteborg som jag skrev häromdagen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna