VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOMMARFEST

Min älskade Elion, så stor du har blivit. Tänk att du ska börja förskoleklass efter sommaren? Idag sjöng du och dina kompisar och pedagogerna gav alla barnen som slutar en blomma och några fina ord. Jag är så himla känslig och lättrörd av mig så började nästan gråta! Förstår inte var tiden tar vägen riktigt?

 

Stolt storebror!

 

Och nyfiken lillasyster!

Min hals och nacke värker och jag är såå trött. Känner ännu en förkylning på gång och då får jag alltid ont i nacken. Det blev visst inte bättre av att ha en sovande bebis i min famn i soffan heller, men mysigt var det!

Jag och Idun gick förresten till förskolan haha, det är väl en 1,2 mil (verkligen på andra sidan stan) ungefär men vi har ju massa tid och hon älskar att sova i vagnen just den tiden. Sen åkte vi bil med M hem.


Kommentarer


  1. Anne 27 maj, 2015 on 19:34 Svara

    Fattar inte hur du orkar! Duktig är du. Själv promenerar jag 1-2 km och blir helt slut! Fick min dotter för 4 veckor sedan, men var iofs inte alls i någon bra form innan jag blev gravid heller. ^^

  2. Agneta 27 maj, 2015 on 19:47 Svara

    Stora killen han blivit! Å galet hur snabbt Idun växer:). Herregud! Min lilla är sex år, han som skulle vara min sista å minsta bebis för alltid!!

  3. Frida 27 maj, 2015 on 20:52 Svara

    Oj vad stadig hon är er lilla tjej. Så duktig! Känns ju som hon föddes nyss. Blir så sugen på att skaffa bebis, helst nu. Och det blir ”värre” med bebbesuget när jag läser din blogg.

  4. Linda 28 maj, 2015 on 08:31 Svara

    Ni är ju så fina! Nu när du haft en tid att pröva på bärselen, tycker du att den är 100% bra för dig och Idun?
    Vi velar fram och tillbaka efter vilken sele vi ska köpa 🙂

    • Evelina 28 maj, 2015 on 09:12 Svara

      Tack 🙂
      Ja vi älskar den!! Vad velar du mellan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna