VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RETRO STYLE

Gulliga doftljus…



…och lika ljuvligt doftande hårinpackningar följde med hem från EKO idag. Vet inte varför vi inte kikar in där oftare för de har ju mycket fint och till fina priser dessutom. Lite Ullaredkänsla på det tycker jag.



 

Lilla damen är mer och mer vaken längre stunder i taget dagtid, även i vagnen och då är det nästan alltid en hand eller två i munnen haha. Ibland bara en liten tumme. Napp har hon också men inte riktigt på samma nivå som Elion hade. Vagnen sover hon allra bäst i på dagarna!

Idag väntar sommarfest på Elions förskola. Hans sista där. Och imorgon väntar besök på hans nya skola! Alltså jag förstår inte hur jag kan ha en så stor son? Att han har blivit så stor? Min fina kille som förändrade allt till det bättre. Och som får mig att träna på att ha tålamod nästan alla dagar hehe…


Kommentarer


  1. Monika 27 maj, 2015 on 13:30 Svara

    Hur länge brukar hon orka innan hon blir trött igen?

    • Evelina 27 maj, 2015 on 19:31 Svara

      Det är verkligen jätteolika… Vissa dagar känns det som att hon sover mest, men som idag har hon kanske sovit 3 timmar totalt? Men sen sover hon ju mycket i sträck på nätterna också, så det känns rätt logiskt om hon börjar vara såhär vaken nu när hon blir större. Hur har ni det?
      Kram!

  2. Joysan 27 maj, 2015 on 18:47 Svara

    Ja tyckte alltid att folk var lite tjatiga gällande att tiden går fort när man fått barn…men herre alltså vad den verkligen spriiiinger iväg, haha! Tycker det var februari igår men Millie blir fyra månader på månda…jisses! Kram

  3. Monika 28 maj, 2015 on 03:48 Svara

    Han sover aldrig mer än tre timmar på dagen och då bara i min famn. Är så lättväckt, räcker att jag pratar tyst. Sover nära mig om natten och vaknar minst 5 ggr för att tutta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna