VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SYSKON(KÄR)LEK

Godmorgon Lördag!

 

Haha åldersskillnaden på lite dryga fem år är liksom iiiinga problem! Elion leker och involverar Idun på ett lagom sätt, som här lagar han mat och hon får äta ;)… Sen kommer han lite då och då och klappar på henne och säger att han älskar henne och att hon är så söt, eller ser rolig ut när hon gör si eller så. Hon har verkligen tur som fått en så omtänksam och sprallig storebror som Elion, som har hjärtat på precis rätt ställe!

 

 

IMG_4952  IMG_4948

Och VI har sån tur som fått dig till dotter och lillasyster min vackra, vackra Idun!

 

IMG_4949-600x600

Babysittern från Babybjörn är kanon och hon sitter i den flera gånger varje dag. Det är ett sånt där måste-köp-inför-bebis tycker jag! Tycker denna är så himla snygg också, lite plus i kanten sådär ;)…

Idag ska jag, Elion och Idun hänga med Karro och Elin igen. Vi ska in till stan för försvars- och blåljusdagen en sväng medan M är i stugan. Blir en prommis dit men jag känner redan nu att jag saknar solen! Hade behövt den för att piggna till. Men det är enbart mitt eget fel för Idun sov så gott hela natten fram till 06 ;).


Kommentarer


  1. lina havsborn 26 april, 2015 on 05:54 Svara

    var kommer den fina bodyn ifrån?

    • Evelina 26 april, 2015 on 20:57 Svara

      Den är från calvin klein!

  2. Karin 26 april, 2015 on 09:19 Svara

    Vad roligt att se! Vilken liten sötnos:)

  3. Sara - Mamma till Max och Ebba 27 april, 2015 on 10:29 Svara

    Hej! mellan mina barn är det 4.5 år. Trodde inte de skulle ha nåt direkt utbyte av varandra men nu när de är 6.5 och 2 så leker de jättemycket med varandra. Både rollekar och bygger lego. Är jättemysigt att se! Sen bråkar de en hel del med varann också och andra stunden så gosar de.

  4. Men gulle!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna