VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÅR-OCH-SOMMAR-REDO!

Idag blev det shorts inhandlat till Elion, på H&M hittade vi tunnare i härliga färger. Turkosaktiga och orangea valde han men modellen är samma som på bilden ovan. Nu är det bara sandaler som fattas tror jag, sen är vi (eller ja, han) vår-och-sommar-redo! För övrigt himla kul att ha ett så stort barn att man liksom kan gå och shoppa tillsammans ”på riktigt”! Och samtidigt ha en übergosig bebis hemma… En alldeles perfekt kombination tycker jag allt ;).



Jag dog lite av alla fina klänningar på Lindex. Denna hade varit urfin som komplement till bröllopsdagen i NY (tänker mig byta om till kvällen när vi ska ut och fira men vill såklart fortsätta vara vitklädd). MEN, VARFÖR gör man plagg så himla genomskinliga?! Då väljer i alla fall jag bort dom.

 

 

 

IMG_4871

Jag och min kära Karro som har börjat rida igen. Vi bestämde idag att vi ska köpa häst ihop sen när jag är färdigutbildad och tjänar mer pengar igen ;). Det finns på min bucketlist, att ha häst, men att dela med en vän känns som en bra lösningen eftersom det är väldigt tidskrävande.


Nu sover båda kidsen och jag sitter nyduschad i kimono. Kom iväg till gymmet innan middagen och fick en halvtimme där. Crosstrainer och tre maskiner. Känns toppen att vara igång så smått igen!

Har förresten en tillfällig ”förlovningsring” på mitt finger då jag kommer få vänta ett par veckor på min. Ska visa bild på den senare men så länge kan jag berätta att den kommer härifrån och heter något som är ett av de finaste orden jag vet… Ni kan säkert gissa ;)!


Kommentarer


  1. Ekin 24 april, 2015 on 22:09 Svara

    Happy eller Idun…?

  2. Joysan 24 april, 2015 on 22:16 Svara
  3. Evelina 25 april, 2015 on 07:40 Svara

    Hej! Såg den här länken på Facebook där det står att det är väldigt skadligt att mata änder med bröd och kom då att tänka på dig. Jag visste det inte heller, men det är visst inte alls bra att göra det utan man ska hellre ge grönsaker eller hela vetekorn. Är ju jätte mysigt att ni matar änder men ni får kanske byta ut vad ni matar med 🙂

    http://www.dec.ny.gov/animals/7001.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna