VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VISNINGSDAGEN

Nu är jag här igen! Dagen har bestått av längsta sovmorgonen, tulpanshopping, städning, lägenhetsvisning och kalas! Imorgon är det dags för vardagsliv igen, med jobb för M. Tur att det snart är påskledigt ;)…

 

Lilla familjen när vi satt och väntade på Elion (som varit på kompiskalas och blev lämnad av sin pappa därefter), samt mäklaren så att vi alla kunde rymma lägenheten under visningen.

 

Visningen gick tydligen väldigt bra. Många intresserade och det var folk både före och efter visningstid. Spännande!! Nu hoppas vi på att få så mycket pengar som möjligt såklart så att huslånet blir så litet som möjligt ;). Håll tummarna!

 

Vi rymde till Burger king för snabbmiddag under visningen men usch och fy vad det inte var gott. Är liksom mätt på skräpmat. Och istället PEPP på att komma in i mer vanliga rutiner imorgon igen. Jag är absolut ingen som bantar, men att äta bra och hälsosamt framför allt under veckorna ska jag tillbaka till för må bättre.

 

 

Och igår kväll fångade jag ett litet leende på bild. Jag smälter! Nu när hon är mer vaken ser man att hon har Ms gener vid ögon (eller hans mammas kanske) och hårfäste, mina gener över munnen. Den här leende lilla Idunen ser ut som en liten leende Elion. Det känns fortfarande rent magiskt att SE henne varje dag (ja i princip varje vaken sekund med tanke på att det inte går att sluta titta på henne), efter så många månder när vi har undrat hur hon ser ut. Vår efterlängtade lilla prinsessa ♥


Kommentarer


  1. Amy 29 mars, 2015 on 20:03 Svara

    Vilken fin liten tjej! Förstår att ni är så förälskade i och stolta över henne <3

  2. Amy 29 mars, 2015 on 20:03 Svara

    Vilken fin liten tjej! Förstår att ni är så förälskade i och stolta över henne <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna