VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KALASHELG

 

Älskade storebror gjorde sig kalasfin idag, och blev hämtad av sin pappa efter vi haft mysmorgon och tagit en tur till lekparken. Och så gick vi förbi vårt nya hus på vägen som oftast och drömde lite till. Känns fortfarande som en dröm, att just vi fick det! Med tanke på hur mycket huspriserna rusar och det är helt galen efterfrågan på i princip alla objekt. Sen att vi fick ett radhus som är lagom på alla vis, i ett bra precis som vi önskade och i ett barnvänligt område gör liksom att det nästan känns lite för bra. Men, its happening och det känns SÅ kul!! Det är en riktig kalashelg denna helgen för övrigt, Elion ska på två barnkalas och Ms mellanbror har också kalas. 

Nu ska vi nog prata kommande husprojekt (vi har planer för många, mååånga år framöver) en stund innan det är middagsdags här, perfekt soffaktivitet efter långpromenad på nästan tre timmar (med fikapaus hehe). Vi har utnyttjat soltimmarna till max idag!


Kommentarer


 1. Malin 28 mars, 2015 on 22:19 Svara

  Hoppas att du inte kände dig allt för stalkad där på väg från köpcentret… Var kanske inte så smidigt gjort att dyka på er så där men jag tänkte att det antagligen finns en gräns för hur många blickar man kan kasta när man just känt igen någon och inte säga något utan att DET hade varit stalkigt 😛 Inte så genomtänkt som sagt så jag sa väl inte ens vad jag heter. Så hej hej 😉 Hoppas som sagt att jag inte störde allt för mycket! Skönt med en ordentlig långpromenad :-)

  • Evelina 29 mars, 2015 on 12:30 Svara

   Haha ingen fara! Blev mest bara paff, men störde gjorde du såklart INTE! 😉 kram

   • Malin 30 mars, 2015 on 15:27 Svara

    Hahaha, ja det förstår jag att du blev 😛 😀 kram

 2. Evelina 29 mars, 2015 on 12:30 Svara

  Haha ingen fara! Blev mest bara paff, men störde gjorde du såklart INTE! 😉 kram

 3. Malin 30 mars, 2015 on 15:27 Svara

  Hahaha, ja det förstår jag att du blev 😛 😀 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna