VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FÖRVÄRKSRACE NR 2

Fick en mysig stund med den här fina killen igår efter förskolan!

Hämtade honom och så åkte vi till köpcentret för en fika, strumpshopping och lek i leklandet. Sen kom pappa F och jag åkte hem, fortfarande med förvärkar som kom och gick. Och de fortsatte i flera timmar till men framåt sju eller något sånt stannade det av. Scheisse! Hann ställa in mig igen på att det var på G, men förhoppningsvis gjorde de i alla fall någon nytta precis som förra lördagen när jag hade första förvärksracet.

Natten har varit hemsk, jag hatar verkligen att sova när jag är förkyld. Har i och för sig konstaterat att höggravid och förkyld är snäppet värre ;). Magen blir stenhård så fort jag rör mig i sängen och jag verkligen längtar tills hon är utanför magen och stör min nattsömn där istället :).

Idag är planen VILA och försöka bli kvitt förkylningen och istället bli förlossningsredo i kroppen! Ska ha The Carrie Diaries marathon, äta piggelin och sova om jag blir för trött.


Kommentarer


 1. Anna 3 mars, 2015 on 08:10 Svara

  Skickar styrkekramar och hoppas att lilla I (Isaura? Isolde?) kommer snart

 2. Anna 3 mars, 2015 on 08:10 Svara

  Skickar styrkekramar och hoppas att lilla I (Isaura? Isolde?) kommer snart

 3. Elina 3 mars, 2015 on 08:33 Svara

  Hoppas att det händer idag! 🙂 jag tror att min slempropp (som det så trevligt heter) lossnade igår. Men läste att det kan ta flera veckor innan det sätter igång iaf… Och jag har ju några veckor kvar, men det börjar kännas lite spännande 🙂

 4. Elina 3 mars, 2015 on 08:33 Svara

  Hoppas att det händer idag! 🙂 jag tror att min slempropp (som det så trevligt heter) lossnade igår. Men läste att det kan ta flera veckor innan det sätter igång iaf… Och jag har ju några veckor kvar, men det börjar kännas lite spännande 🙂

 5. DeMarkey 3 mars, 2015 on 08:34 Svara

  åh vad spännande det är från dag till dag. Längtar så, väntar ivrigt. Önskar dig all lycka till idag och alla dagar i livet. <3

 6. DeMarkey 3 mars, 2015 on 08:34 Svara

  åh vad spännande det är från dag till dag. Längtar så, väntar ivrigt. Önskar dig all lycka till idag och alla dagar i livet. <3

 7. Inne hos Ina - examen i juni 3 mars, 2015 on 11:37 Svara

  Jag åkte också på en light-förkylning i helgen, kände mig ändå som världens sjukaste. Krya på dig så hoppas vi väl ändå att lilla I(na? ;)) kommer när kroppen mår bättre 🙂

  Sätter nog mina pengar på Isolde, btw. Ina är nog alldeles för vanligt 😉

  Kram

 8. Inne hos Ina - examen i juni 3 mars, 2015 on 11:37 Svara

  Jag åkte också på en light-förkylning i helgen, kände mig ändå som världens sjukaste. Krya på dig så hoppas vi väl ändå att lilla I(na? ;)) kommer när kroppen mår bättre 🙂

  Sätter nog mina pengar på Isolde, btw. Ina är nog alldeles för vanligt 😉

  Kram

 9. My 3 mars, 2015 on 12:47 Svara

  Önskar dig lycka till 🙂 Kram

 10. My 3 mars, 2015 on 12:47 Svara

  Önskar dig lycka till 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna