VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TRÖSTSHOPPING

Hemma från barnmorskan med en ny tid på torsdag som jag verkligen hoppas att jag inte behöver gå till ;)… Blodtrycket var helt i sin ordning igen, kanske det blev sådär högt precis innan förkylningen bröt ut? Hon sa att förkylningen även kan vara orsaken till att förlossningen inte har startat ännu, att ofta tenderar kroppen vilja ta hand om sånt först. Men jag vet inte. Spelar ju ingen större roll, det startar när det startar såklart. Fick en till hinnsvepning som förhoppningsvis gör mer nytta än sist, den här gången känner jag i alla fall att det har gjorts och har haft förvärkar ett tag nu. Det är så speciellt att stå inför en förlossning, att vilja ha sådär ont. Men det är ju den enda vägen, slutet och framför allt BÖRJAN!

VILA bort förkylning och VILA inför förlossning ska jag göra, det är väl också ungefär det enda jag orkar göra även om jag vill göra allt annat än det. Är SÅ less på att göra ingenting.

 

 

En vacker sjal beställde jag innan, lite tröstshopping är väl tillåtet i mitt tillstånd?! Syster P finns på Campadre nu och det fanns både fina sjalar och väskor men denna får räcka. Kommer piffa till jeansjackan i vår!


Min lilla vän därinne. Tänk att vi snart får möta dig?! Helt färdigbakad och en helt unik liten person är du och vi längtar efter att få lära känna dig, längtar efter att få bli din familj. Tänk så mycket kul vi ska ha tillsammans!


Kommentarer


 1. Malin 2 mars, 2015 on 17:13 Svara

  Här har du en som aldrig varit gravid men som följer din blogg. Ska gifta mig i sommar och därefter ska det väl bli bebis om allt går som vi vill.

  Skulle bli väldigt glad om jag fick vara lika fint gravid som du är den dagen det blir dags.

  Du ser inte ut att ha gått upp alls mycket. Fräsch som en nyponros, verkligen !

 2. Malin 2 mars, 2015 on 17:13 Svara

  Här har du en som aldrig varit gravid men som följer din blogg. Ska gifta mig i sommar och därefter ska det väl bli bebis om allt går som vi vill.

  Skulle bli väldigt glad om jag fick vara lika fint gravid som du är den dagen det blir dags.

  Du ser inte ut att ha gått upp alls mycket. Fräsch som en nyponros, verkligen !

 3. Cissi 2 mars, 2015 on 17:33 Svara

  På tal om något annat…du vill inte tipsa om några bra restauranger i staden som ni brukar äta på och vet är bra?? Behöver lite tips 🙂 Man snöar ju lätt in på samma.

  KRAMAR och jag hejjar på liten att hon kommer snart,den sista väntan är jobbig.

  • Evelina 3 mars, 2015 on 06:46 Svara

   Jag är nog inte bästa tipsaren när det kommer till restaurangen… Beror på vilken typ av restaurang ni är ute efter? Men gillar Mäster Gudmunds källare, Småländska (fast inte så mkt för maten, mer efterdrinkarna ;)), Twin City… Anna Gretas ska vara fint och väldigt bra. Glädje ska också vara bra.
   Kram och TACK! 🙂

 4. Cissi 2 mars, 2015 on 17:33 Svara

  På tal om något annat…du vill inte tipsa om några bra restauranger i staden som ni brukar äta på och vet är bra?? Behöver lite tips 🙂 Man snöar ju lätt in på samma.

  KRAMAR och jag hejjar på liten att hon kommer snart,den sista väntan är jobbig.

  • Evelina 3 mars, 2015 on 06:46 Svara

   Jag är nog inte bästa tipsaren när det kommer till restaurangen… Beror på vilken typ av restaurang ni är ute efter? Men gillar Mäster Gudmunds källare, Småländska (fast inte så mkt för maten, mer efterdrinkarna ;)), Twin City… Anna Gretas ska vara fint och väldigt bra. Glädje ska också vara bra.
   Kram och TACK! 🙂

 5. Anna-Karin 2 mars, 2015 on 18:41 Svara

  Den där väntan är hemsk när man går över tiden. Gick över med Lucas 12 dagar, trodde jag skulle bli den första kvinnan som aldrig födde. Andra kom igång efter att jag ätit saffransglass med honung, kanske kan vara värt att testa? om inte annat så är det säkert bra för förkylningen! ;D
  Det ska bli väldigt intressant nu och se tredje gången gillt och se när förlossningen börjar.
  Kan annars trösta dig med att svägerskan har blivit igångsatt alla tre graviditeter!

  • Evelina 3 mars, 2015 on 06:44 Svara

   Hahah EXAKT så känner jag…. Det blir nog aaaaldrig någon förlossning!??? Men såklart det blir. 😉
   Kram!

 6. Anna-Karin 2 mars, 2015 on 18:41 Svara

  Den där väntan är hemsk när man går över tiden. Gick över med Lucas 12 dagar, trodde jag skulle bli den första kvinnan som aldrig födde. Andra kom igång efter att jag ätit saffransglass med honung, kanske kan vara värt att testa? om inte annat så är det säkert bra för förkylningen! ;D
  Det ska bli väldigt intressant nu och se tredje gången gillt och se när förlossningen börjar.
  Kan annars trösta dig med att svägerskan har blivit igångsatt alla tre graviditeter!

  • Evelina 3 mars, 2015 on 06:44 Svara

   Hahah EXAKT så känner jag…. Det blir nog aaaaldrig någon förlossning!??? Men såklart det blir. 😉
   Kram!

 7. Johanna 2 mars, 2015 on 18:48 Svara

  Är lite nyfiken det där med hinnesvepning . Är det nån speciell anledning till att du gjort det eller bara för att du vill. ? Verkar så olika det där. Här gör dem bara det vid speciella anledningar.
  Spänningen hur å när det ska starta e ju så spännande . Lycka till

  • Martina 2 mars, 2015 on 19:49 Svara

   Ja o här gör de det först på bf+6… Så det skiljer nog mycket…

  • Evelina 3 mars, 2015 on 06:44 Svara

   Jag önskade en undersökning för att kolla om slempropp gått och om förvärkarna jag hade under helgen gjort någon nytta. Och eftersom vi ändå var så nära BF gjorde hon en hinnsvepning. Igår gjorde hon en till och eftersom vi var förbi BF tror jag att hon ”tog i” lite mer. Det är nog väldigt olika från graviditet till graviditet, men jag tycker ju att det är helt rätt att barnmorskan verkligen lyssnar på den gravida kvinnan. Jag har det väldigt jobbigt nu på slutet och speciellt på nätter, så jag är tacksam för att hon vill försöka underlätta för en förlosningsstart!
   Tack snälla!

 8. Johanna 2 mars, 2015 on 18:48 Svara

  Är lite nyfiken det där med hinnesvepning . Är det nån speciell anledning till att du gjort det eller bara för att du vill. ? Verkar så olika det där. Här gör dem bara det vid speciella anledningar.
  Spänningen hur å när det ska starta e ju så spännande . Lycka till

  • Martina 2 mars, 2015 on 19:49 Svara

   Ja o här gör de det först på bf+6… Så det skiljer nog mycket…

  • Evelina 3 mars, 2015 on 06:44 Svara

   Jag önskade en undersökning för att kolla om slempropp gått och om förvärkarna jag hade under helgen gjort någon nytta. Och eftersom vi ändå var så nära BF gjorde hon en hinnsvepning. Igår gjorde hon en till och eftersom vi var förbi BF tror jag att hon ”tog i” lite mer. Det är nog väldigt olika från graviditet till graviditet, men jag tycker ju att det är helt rätt att barnmorskan verkligen lyssnar på den gravida kvinnan. Jag har det väldigt jobbigt nu på slutet och speciellt på nätter, så jag är tacksam för att hon vill försöka underlätta för en förlosningsstart!
   Tack snälla!

 9. marlene 2 mars, 2015 on 22:07 Svara

  Hej Evelina. Jag har följt din blogg till och från sedan du blev gravid med Elion. Jag fick min första guldklimp 09 och i maj 14 kom vår andre 🙂 Första gick jag över 7 dagar och nu andra 11 dagar.. Gud vilken väntan. Jag var helt förtvivlad även om jag vet att man Inte ska snurra in sig på Bf. Från Bf+5 till Bf+9 låg jag nästan bara och tjurade i sängen.. Skit löjligt men jag hade Så ont och var helt matt.. Men på Bf+10 slog det över och jag rensade plattor och fixade massor och tänkte ”äh han kommer ju när han kommer, nu får jag sluta tjura” 🙂 vaknade 4 på Bf+11 av att det kändes annorlunda.. 6 kom första lilla värken och 9.26 är han född 🙂 Vilken lycka det var och skönt att det gick så fort. Önskar dig all lycka till och kämpa på. Det är så himla jobbigt sista tiden.. Man längtar ju så!! Men det är väldigt ovanligt att man går över mer än 2 veckor.. Det sa min bm när jag fick hinnsvepning och inplanerat besök på förlossningen för igångsättning. Oj nu blev det en hel roman från en snurrig tvåbarnsmamma 😉 Det jag egentligen ville säga är: Jag tror det är meningen att man ska längta så man knappt står ut och gå igenom alla ”faser” på Bf+ man blir så taggad och vilket Lyckorus när bebis kommer<3 Snart utbyts längtan mot bebisgos och en kärlek för stor att förklara

 10. marlene 2 mars, 2015 on 22:07 Svara

  Hej Evelina. Jag har följt din blogg till och från sedan du blev gravid med Elion. Jag fick min första guldklimp 09 och i maj 14 kom vår andre 🙂 Första gick jag över 7 dagar och nu andra 11 dagar.. Gud vilken väntan. Jag var helt förtvivlad även om jag vet att man Inte ska snurra in sig på Bf. Från Bf+5 till Bf+9 låg jag nästan bara och tjurade i sängen.. Skit löjligt men jag hade Så ont och var helt matt.. Men på Bf+10 slog det över och jag rensade plattor och fixade massor och tänkte ”äh han kommer ju när han kommer, nu får jag sluta tjura” 🙂 vaknade 4 på Bf+11 av att det kändes annorlunda.. 6 kom första lilla värken och 9.26 är han född 🙂 Vilken lycka det var och skönt att det gick så fort. Önskar dig all lycka till och kämpa på. Det är så himla jobbigt sista tiden.. Man längtar ju så!! Men det är väldigt ovanligt att man går över mer än 2 veckor.. Det sa min bm när jag fick hinnsvepning och inplanerat besök på förlossningen för igångsättning. Oj nu blev det en hel roman från en snurrig tvåbarnsmamma 😉 Det jag egentligen ville säga är: Jag tror det är meningen att man ska längta så man knappt står ut och gå igenom alla ”faser” på Bf+ man blir så taggad och vilket Lyckorus när bebis kommer<3 Snart utbyts längtan mot bebisgos och en kärlek för stor att förklara

 11. Malin 2 mars, 2015 on 22:37 Svara

  Hihi, kanske att min känsla på onsdag stämmer, så du slipper det där BM- besöket på torsdag? 😉 Håller tummarna! Krya på dig nu!

  • Evelina 3 mars, 2015 on 06:41 Svara

   Ja det funkar fint för mig ;)… Kram och tack sötis!

 12. Malin 2 mars, 2015 on 22:37 Svara

  Hihi, kanske att min känsla på onsdag stämmer, så du slipper det där BM- besöket på torsdag? 😉 Håller tummarna! Krya på dig nu!

  • Evelina 3 mars, 2015 on 06:41 Svara

   Ja det funkar fint för mig ;)… Kram och tack sötis!

 13. Sandra 3 mars, 2015 on 00:28 Svara

  Jag var så övertygad nu om en liten uppdatering att det är på g. Hon trivs för bra där inne 😉

  Hoppas du kan sova gott, för nu kan det inte vara långt borta 🙂

  Kramar

 14. Sandra 3 mars, 2015 on 00:28 Svara

  Jag var så övertygad nu om en liten uppdatering att det är på g. Hon trivs för bra där inne 😉

  Hoppas du kan sova gott, för nu kan det inte vara långt borta 🙂

  Kramar

 15. Cissi 3 mars, 2015 on 09:01 Svara

  Tack för svaren av restaurangtips 🙂 Kramar

 16. Cissi 3 mars, 2015 on 09:01 Svara

  Tack för svaren av restaurangtips 🙂 Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna