VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SNÖ & IPHONESKAL

 Vilket snösmåland det blev helt plötsligt! Det är vitt överallt ute och det slutar liksom inte snöa. Men jag vet inte om det är pulkasnö, har mest varit pudersnö hittills.

Har fått sova bra inatt OCKSÅ, vilken lyx! Att bara gå på toaletten och vakna till snabbt två gånger på hela natten är heelt okej för mig ;). Igår kväll serverades god köttsoppa, det spelades spel och sen blev det Breaking bad i soffan innan sovdags. Idag väntar cykling till ett avsnitt The Carrie Diaries och i eftermiddag kommer Elion! Fram tills dess ska jag spänt invänta tentaresultat och kursbetyg också, tentorna delades ut igår men jag orkade inte åka in till skolan bara för det men oh så nyfiken jag är! Hoppas att jag klarat kursen och kan lägga den bakom mig, och se fram emot psykologikursen nästa år!


bild

Jag har fått göra två skal hos Caseapp så nu kommer min min nya telefon bli så fin så! Och skyddad, jag är en mästare på att tappa mina iphones i golvet och asfalt och you name it men peppar peppar så har det aldrig blivit sprucket glas… Tappade den nya i golvet igår och vågade nästan inte titta för jag tänker varje gång att nu är nog turen över… Men icke! Känns bra att skydda med skal i alla fall, modellen här över ”designade” jag själv med hjälp av en bild från google.

16

Detta skalet valde jag från Caseapps befintliga mönster.

Mina läsare får 20% rabatt hos Caseapp under hela februari månad med koden HAPPILY20 så passa på att piffa till din telefon också? Eller ge bort ett personligt skal till din älskade i alla hjärtans dag-present? Jag ska göra ett nytt skal med Elion och Lillasyster på sen när hon tittat ut också, gillar ju som bekant personliga saker och då speciellt med foton på det som betyder allra mest. På så sätt har man ju alltid med sig dom!


Kommentarer


  1. DeMarkey 3 februari, 2015 on 10:54 Svara

    Vilka fina skal sötis! Gillade verkligen den översta. Helt klart DU. 🙂

    Ha en bra dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna