VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ETTÅRSPAUS

Japp, nu har jag tagit studieuppehåll i ett år. Räknas som föräldraledig från och med imorgon! M är orolig för hur en hormonell Evelina utan skola som tar tid ska klara av tiden innan lilla I tittar ut haha… Jaa alltså veckan som väntar har en hel del kul på schemat och ett litet tag kan jag nog behöva för att vila upp mig på men sen är frågan hur rastlös jag blir ;). Har en hel del smått att pyssla med inför lillasysters ankomst. Bygga upp spjälsängen och köpa de sista grejerna. Och tiden brukar ju inte ha några problem att gå!


IMG_9217.JPG

En suddig dagens innan tentan. Som för övrigt kan gå precis hur som helst! Jag och många av mina klassisar chansade rätt mycket på del två som var statistiken… Håll tummarna för att jag klarar den är ni snälla!

Min nya chillnorwaytröja (pescha jumper) är både varm och skön och passar med ett linne under nu med magen. Tänker mig att den är perfekt till barnvagnspromenader sen när det är mellan vinter och vår för den är riktigt varm och go. Brukar vara lite försiktig med vitt på tröjor men jaa… Det är ju så fint!!


Kommentarer


  1. Sabina 18 januari, 2015 on 17:34 Svara

    Håller tummarna! Hur lång tid innan beräknad dag får man lov att ta av föräldradagarna?
    Kram Sabina

    • Evelina 18 januari, 2015 on 17:37 Svara

      Tack snälla 🙂
      Man får ta dom 60 dagar innan, vi har 41 dagar kvar idag 😉 men måste ta fem dagar i veckan för att skydda min SGI tills hon är född och då kan jag ta färre dagar (eller inga alls om man nu inte vill det, fram tills ettårsdagen).
      Kram!

  2. Rebecca 18 januari, 2015 on 18:17 Svara

    Hej vackra <3
    Först – jag håller tummarna STENHÅRT!

    Åh jag har varit hemma på heltid sedan i torsdags (hmm ja, två arbetsdagar) och jag håller på att bli gaaalen. Tiden går fort men jag är liksom inte rustad för att "vila" och "ta det lugnt". Jag har dock fått för mig att jag på något märkligt sätt ska klara av att jobba mer innan det är dags, både min läkare och BM skakar på huvudet men låter mig hoppas haha. Synd vi inte bodde närmare varandra ☺

    Massa kramar till dig!

    • Evelina 18 januari, 2015 on 19:13 Svara

      Haha! Ja vi hade nog kunnat undehålla varandra bra ;). Du är duktig som jobbat på så bra men det är klart det är tufft att sluta om man inte alls vill, även om kroppen behövder det 😉 snaaart har vi våra bebisar som tar all vår tid!! Puss

  3. Sarah K 18 januari, 2015 on 19:29 Svara

    Håller tummarna! Jag skrev tenta i fredags, det är alltid spännande att vänta på resultatet.

  4. Ulrika 18 januari, 2015 on 19:52 Svara

    Håller tummarna för dig, men jag tror du har fixat det galant ! Får jag fråga dig hur är chillnorway i storlekarna ? Vilken storlek har du som ogravid ?

    • Evelina 19 januari, 2015 on 08:24 Svara

      Tack snälla! De är normala i storlek tycker jag, något små i vissa plagg. Har S på denna och tror jag har S på alla mina CH! M på nån kappa.

  5. Milla 18 januari, 2015 on 20:50 Svara

    Härligt Evelina och håller alla tummar

    • Evelina 19 januari, 2015 on 08:24 Svara

      Tack snälla! 🙂

  6. D. DeMarkey 18 januari, 2015 on 22:10 Svara

    Åh sötis, du kommer att klara det, du kommer absolut att klara det. Du är så stark, så läskigt stark som kan göra så mycket och som har en sån vilja som du har, så målmedveten och fokuserad. Tänk att vara som du!!

    Lycka till med allt och det kommer att gå bra.

    • Evelina 19 januari, 2015 on 08:25 Svara

      Det är du!! Lovar 🙂
      Kram och tack söta du

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna