VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BABYBOOM

  IMG_3177

IMG_3153

Min favorittischa just nu är från Mom2Mom. Mjuk och sköön (viktigt). Mina klassisar tyckte det var en söt och passande tröja jag hade på mig ;). 33+1 idag och 47 dagar kvar till BF.

Familjen är komplett igen efter förskolehämtningen och vi ska strax äta middag, lasagne står på dagens meny. Ms specialitet. Han är duktig i köket när det kommer till alla rätter i princip men just lasagne har blivit lite hans grej. Jag och Elion bidrar med salladen. Har riktigt ont i bäckenet idag, vet inte om det är foglossning eller om hon håller på att fixera sig? Kanske var dagens cykling eller promenaderna till bussen och från bussen till skolan? Jag vet ju att mitt bäcken är väldigt känslig mot alla typer av promenader så hoppas hellre att det är det än cyklingen. Allra helst att hon fixerar sig förstås. Tror nästan att det är det för det ilar samtidigt som hon rör sig. Fick låna svärmors motionscykel och det är så skönt att få röra lite på benen tack vare den, hoppas att jag kan fortsätta använda den ända fram tills dagen D.


Kommentarer


  1. Alexandra 12 januari, 2015 on 18:17 Svara

    Du är så duktig som orkar så mycket! Känner mig så trött jämfört med dig. Puh! Hoppas jag också får lite krafter tillbaka. Skulle i princip kunna somna ståendes. Trodde tröttheten var över=p men är glad att jag sluppit illamående iaf=) alltid något hehe

    • Evelina 13 januari, 2015 on 08:04 Svara

      Haha jag orkar inte speciellt mycket heller, gör vissa ansatser emellanåt för just nu är jag också sådär zombietrött. Hoppas på mer energi när skolan pausar! Kram och kämpa på

  2. Hanna 12 januari, 2015 on 20:12 Svara

    Jag kan tänka mig att det är en kombo av både och. Under mina graviditeter har jag alltid fått mycket foglossning av rörelse, oavsett vilken typ av rörelse det var. Men bara för att det var så för mig behöver det inte nödvändigtvis vara så för dig. 🙂

  3. Hanna Watson - nygift i Kanada 13 januari, 2015 on 00:32 Svara

    Jag har alltid undrat var din stora väggklocka är ifrån!!

  4. L 13 januari, 2015 on 17:41 Svara

    Hej,
    Jag drömmer också konstigt, inte så obehagligt men märkligt. Känns märkligt till och med när jag vaknar och ändå kommer jag inte ihåg vad jag drömt. Kroppen är märklig.

    Här fick vi reda på att lillan i magen lagt sig med rumpan neråt idag hos BM, var som jag misstänkte. Får se om hon hinner vända sig tillbaka själv. 33+2 idag.

    Fina blommar, alltid lättare att koncentrera sig hemma när det är fint och mysigt. Även lättare att slappna av på kvällarna efter jobbet med blommor och när det är städat. Får försöka njuta av det nu, kan tänka mig att det blir lite röriga sen när det också kommer bebisprylar i vår lilla 2a.

    Hoppas du får sova bättre i natt.

    /L

  5. Erika 14 januari, 2015 on 12:28 Svara

    Måste bara få säga att du strålar. Vet att du lider av både foglossning och annat smått och gott 😉 men det syns då verkligen inte.

    • Evelina 14 januari, 2015 on 16:58 Svara

      TACK snällaste du!!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna