VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jul på Liseberg

IMG_0480

I helgen åkte vi med Ms familj (föräldrar, syskon och respektive) till Göteborg och det är ju så fiiint med alla miljoner lampor (för det är väl miljontals?) på Liseberg och julbordet där är verkligen kanon! Är så glad och tacksam över att få vara med på en så otroligt kul familjetradition. I år var det tioårsjubileum för svärföräldrarna att åka dit, och barnen med respektive har följt med i åtta år. Jag var med för andra året ;). Min fina blus finns hos Mom2Mom.

IMG_0481

”Fåååår jag köpa såna här söööta racksockar till I?” frågade blivande farmorn haha… Jag kan ge dig en lista på saker du får köpa sa jag (på skämt förstås) och gav henne en kram för att hon är så himla gullig och förväntansfull och givmild. Ja en fantastisk människa på alla vis!


IMG_0482

IMG_0504

Triss i bröder i den årliga sju(?)kampen! Jag var med på ett par grenar (vann över M i airhockey hihi)


IMG_0486

IMG_0497

Puss min ÄLSKLING och TACK för att du är min. Ser fram emot vår andra jul tillsammans ♥



Kommentarer


  1. Åh, gud vad mysigt:D:D:D

    Ha en fin dag!

    Kram/Tina

  2. Hedvig 15 december, 2014 on 20:20 Svara

    Mysigt!

  3. Helen 19 december, 2014 on 20:33 Svara

    Haha, min svärmor bad om en lista inför ettan! Maken blev överlycklig men jag förbjöd honom! Haha! Jag ville själv gå och klämma, känna och välja! Det var en del av förberedandet och ett försök till att det skulle kännas mer verkligt… fast det gjorde det inte haha, men jag är ändå glad att jag fick göra det ändå! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna