VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ADVENTSKALENDER: TREDJE ADVENT

I den tredje adventsluckan hittar vi en Philips SteamCleaner Multi, en smidig handångrengörare som rengör svåra fläckar och fett med endast ånga, alltså utan rengöringsmedel, och dödar upp till 99,9 % av alla bakterier. SteamCleanern tar bort fett och svåra fläckar och kan rengöra alla typer av ytor, till exempel köksbänken, köksfläkten eller kaklet i badrummet (kommer åt även i trånga hörn)!

För att vara med och tävla vill jag att du fortsätter dela med dig av dina julklappstips och den här gången vill jag höra om ditt bästa julklappstips till mamma/pappa/svärmor/svärfar.

FC7008_01-A1P-global-001

FC7008_01-APP-global-001

LYCKA TILL!


Kommentarer


  1. Frida 14 december, 2014 on 19:43 Svara

    Till både min mamma/pappa och svärmor/svärfar ger vi bort ”tid” med sina barnbarn dvs att vi ger dem presentkort på saker så de kan ”köpa tjänster” tex städ, fönsterputs trädgårdsarbete mm.
    Tycker vi är toppen och även dem!

  2. Haha, väldigt random men en bra resekudde, alltså ingen man blåser upp utan typ en nackkudde med fyllning. Så himla underskattat. Speciellt när många reser mycket:D

    Kram/Tina

  3. Malin stjernberg 14 december, 2014 on 19:55 Svara

    I år blir det ett fotokollage till svärmor på min dotter! Inte världens påhittigaste klapp kanske, men definitivt uppskattad.

  4. Mari 14 december, 2014 on 20:02 Svara

    Bästa julklappen till mamma är ett spa-kit. där hon kan ta det lugnt och vila sig, speciellt efter all julstress.

  5. liselotte 14 december, 2014 on 20:04 Svara

    En sådan här vill jag gärna vinna. Mitt bästa tips är att ge någon typ av upplevelse, teaterbesök el dyl, eller ta med dem ut och bjuda på middag. Det är svårt att köpa saker, för oftast har de det mesta.

  6. Sandra 14 december, 2014 on 20:13 Svara

    Sedan vi fick barn tycker jag att det blivit lätt med julklappar till föräldrar/svärföräldrar. Vi ger fotoalmanacka med bilder på barnbarnen och ett inramat porträtt från dagisfotograferingen.
    Har man inga barn tycker jag att ge tex ett ”fuck cancer” armband eller annan välgörenhet, man kan köpa ett träd i regnskogen och få ett fint gåvobevis. Ofta har de vuxna ”allt” och istället för att köpa något bara för sakens skull tycker jag då att något som går till välgörande ändamål är bra!
    Jag håller tummarna

  7. Therese Hagman 14 december, 2014 on 20:13 Svara

    Åhh mitt bästa tips är: några timmars städ/fönsterputsning eller liknande från en duktig firma.. Vem vill inte få lite extra hjälp hemma ibland, kunna umgås istället för att städa? ELLER ge bort en storstädning/rekonditionering till bilen, väldigt uppskattat kan jag lova.. Detta är ju toppen anser jag när man ska ge nåt till dom som har typ allt!!

  8. Marit 14 december, 2014 on 20:25 Svara

    Vi kör på en klassiker i år tillsammans med mina (och min mans syskon) – både mormor och morfar samt farmor och farfar får (bland annat) fotokalendrar med alla sina barnbarn, en julklapp som vi vet är uppskattad och som varar hela året 🙂

    Håller tummarna för vinst då detta är något jag själv verkligen önskar mig och behöver! 🙂

  9. Jessica 14 december, 2014 on 20:26 Svara

    En sån skulle ju underlätta den framtida flyttstädningen.

    Till föräldrarna brukar vi ge en almanacka med bilder på barnen. Jag brukar ta bilder från samma månad fast året innan 🙂

  10. Sofia 14 december, 2014 on 20:28 Svara

    Min bästa julklapp till både mina föräldrar och mina svärföräldrar är en årskalender med barn och barnbarns födelsedagar inskrivna och självklart bilder på vår dotter varje månad. Uppskattad julklapp!

  11. Sandra 14 december, 2014 on 21:14 Svara

    Såhär första året med barn så blir det många fotopresenter;) En almanacka är alltid uppskattat. Till svärmor har vi även beställt ett armband med en berlock med en personlig text min sambo valt, superfint!

    Kram Sandra

  12. Lii 14 december, 2014 on 21:17 Svara

    I år får svärmor och svärfar en underbar glasskål från kosta Boda.
    Mina föräldrar får sängkläder från gripsholm <3

    Hoppas på tur!

  13. Jenny 14 december, 2014 on 21:37 Svara

    Mitt bästa julklappstips är gåvobevis. Att man till exempel sätter in en summa pengar på en välgörenhetsorganisations konto och får hem ett gåvobevis som man ger bort. Min mamma älskar djur och speciellt hundar och i år har jag satt in pengar på Dinas arks konto i hennes namn och har på så sätt bidragit till att gatuhundar i Rumänien får hundmat i flera månader. Min mamma har redan ”allt” så jag tror att hon blir glad för detta 🙂

  14. Sanna 14 december, 2014 on 21:50 Svara

    Wow, vilket härligt pris! Det här skulle jag verkligen vilja vinna så jag fick ett skinande rent hem.

    Mitt bästa tips till mamma/pappa/svärmor/svärfar är en upplevelse. Det kan vara allt ifrån biljetter till en musikal, bio eller varför inte en konsert. Förra året gav jag bort en hotellövernattning inkl. barnvakt då det fortfarande har min lillebror på 8 år hemma. Det var en julklapp som verkligen uppskattades stort då det var länge sedan mina föräldrar fick tid för varandra bara det två, och så kanske det är för andra mammor/pappor och svärföräldrar också.

    Annars är alltid produkter med foton på barn/barnbarn uppskattat. Det finns allt ifrån fina canvas tavlor, almanackor till böcker att beställa.

    Kram Sanna

  15. Angelica 14 december, 2014 on 21:54 Svara

    Min mamma får en hotellfrukost med mig och min pappa och jag ska gå på hockey. 🙂

    Åh, med tre barn och två katter vore denna guld att vinna. Jo, det blir lätt smutsigt hos oss. Varje timme. Nästan dygnet runt.

  16. Helena 14 december, 2014 on 21:54 Svara

    Den julklappen som uppskattas mest av mormor/morfar och farmor/farfar är fotokalendern på alla barnbarn. Den hänger på hedersplatsen hos dem och skulle de inte få en vet jag att de skulle bli väldigt väldigt besvikna.
    Ett annat ”paket” som jag tycker är ett av de bästa är att istället för att byta massa saker med varandra, skänk pengarna till barncancerfonden. Bästa och såå uppskattad present.

  17. Caroline, i väntan på nummer tre! 14 december, 2014 on 21:58 Svara

    Detta är vad jag önskar mig, skulle verkligen vara perfekt inför flytten i början på året, men även annars jag och min bakterieskräck. Vad jag ger svärmor är ett stort kit med ”ta hand om dig själv produkter”, bland annat fotvård och hårborttagning. Men hon ställer upp så mycket på oss och hjälper till med barnbarnen och är som en bonus farmor till min son/bonus mamma till mig, så jag tycker det är viktigt att hon kommer ihåg att ta hand om sig själv med, sen ställer jag mer än gärna upp och bjuder på middag emellanåt. Min pappa önskar sig en morgonrock mest av allt så jag ska beställa en med hans namn på från rofa tänkte jag, som för övrigt har väldigt många bra personliga presenter som passar liten som stor 🙂

  18. Ida 14 december, 2014 on 22:01 Svara

    I år ger vi fotoprodukter till våra föräldrar! Tex får min mamma en canvastavla av ett jättefint foto från i somras på vår 5- åriga son med hennes hundvalp på en klippa i skärgården, svärmor får en kaffemugg med ett härligt foto från ett besök hos henne i våras, min pappa får en väggalmanacka med bilder från när jag och sonen spenderade en vecka med honom i Skåne på semestern. Tycker det känns personligt och det är kul att befästa våra minnen tillsammans på det viset!

  19. Johanna 14 december, 2014 on 22:25 Svara

    Jag och mina syskon brukar lägga ihop pengar till en större gemensam julklapp till vår pappa och hans fru. De har bland annat fått en micro, gps, biljetter till olika konserter osv. Det mest uppskattde var dock när de fick presentkort på SPA där de kunde unna sig en dag med tre-rätters middag, träning och avslappning i relaxavdelningen. Den julklappen gav dem tårar i ögonen. I år tänkte vi eventuellt ge dem en dag tillsammans med alla oss barn då vi bor utspridda över hela Sverige och sällan ses samtidigt. De som redan har allt tror jag värdesätter upplevelser mest!

  20. v 14 december, 2014 on 23:45 Svara

    Då svärföräldrarna haft de lite kämpigt med sjukdom, företaget mm detta året har vi valt att lägger lite extra pengar på deras julklapp.. så vi har bokat en resa för 2 till Serbiens huvudstad Belgrad. I en vecka. Nu undrar du säkert var vi fått serbien i från men de är faktiskt så att de är den ända huvudstaden i europa där dom ej varit.. så efter att har klurat och forskat och frågat runt så va de bara Belgrad kvar. Vi får hoppas att dom gillar de och att 2015 blir ett bättre år för dom.

  21. Sofie 14 december, 2014 on 23:54 Svara

    Mitt julklappstips är en fågelmatare man fäster på fönstret. Min pappa brukar hänga upp fågelmat i olika buskar och träd i trädgården, och tycker om att stå i fönstret och kika. Nu har jag hittat en fågelmatare som man fäster med sugproppar direkt på fönstret, nu kommer han verkligen kunna se fåglarna! Jag i min tur håller på att bygga hus med min man, och är väldigt allergisk. Hade varit skönt att kunna sanera huset när vi flyttar in utan massa allergiframkallande medel.

  22. Sofia 15 december, 2014 on 06:24 Svara

    Mitt bästa julklappastips är att beställa från ebay.com! Finns så mycket fint, till otroliga priser. Jag har beställt en del därifrån inför denna jul

  23. Helena 15 december, 2014 on 07:29 Svara

    Go’ morron! Mitt bästa julklappstips är en fin korg med massa smått & gott i: favoritkaffet, god ost och kex, lite frukt, marmelad, bröd, flaska vin, doftljus och choklad. Svep in allt i cellofan och knyt en fin röd rosett på toppen. Så kan mottagaren själv välja tillfälle att njuta av allt gott.

    Ha en fin vecka nu! Kram

  24. Karin 15 december, 2014 on 07:55 Svara

    Åhh en sån för skulle jag jättegärna vilja ha och behöva. Mitt bästa julkplappstips till mamma, svärmor o svärfar är att ge bort att skriva en bok om sig själv och sitt liv. Jag som oxå gillar att ge bort personliga presenter har i år köpt en sån till min svärfar. Finns på minabarnbarn.se

  25. Karin 15 december, 2014 on 07:59 Svara

    Rätt adress ska vara tillminabarnbarn.se om nån skulle va intresserad av att kolla in detta.

  26. Lisa 15 december, 2014 on 08:34 Svara

    Vi har iår köpt en fotoram till mor o farföräldrar där det står – Om jag visste att det var så roligt med barnbarn hade jag skaffat dem först.

  27. Johnny 15 december, 2014 on 09:01 Svara

    Den här vill jag vinna åt min fantastiska sambo! Hon är så duktig som jonglerar allt här hemma medan jag är på jobbet. Inte alltid lätt med tre små under 6 år, men hon gör det så bra! Hon har önskat sig en sån här länge och det vore jättekul att få överraska henne med något som underlättar åtminstone ett tråkig vardagsmåste!

    Mitt bästa julklappstips blir nog en upplevelse av olika slag! När svärmor fyllde 50 förra året fick hon pengar till en tatuering. Även svärfar fyllde 50 samma år och där blev det ett paket med stand up komik show med 3 rätters middag till. Båda gåvorna blev mycket uppskattade! 🙂

  28. Ella 15 december, 2014 on 09:08 Svara

    Åh detta hade varit en perfekt julklapp till min mamma som skulle få mer tid över till annat. Hon är väldigt noggrann med städning men denna lilla grej skulle kanske göra att hon fick mer tid över till att göra roligare saker!?

    Förutom denna som då är den perfekta julklappen till min mamma tycker jag att upplevelser är de bästa klapparna. Till mina eller mannens föräldrar har vi tidigare år gett vinprovningar och hotellövernattningar i andra städer, musikalpaket med mera. Sånt som ger tid tillsammans!

  29. Emelie 15 december, 2014 on 09:37 Svara

    Hej Evelina!

    Jag och mina syskon ska ge våra föräldrar en natt i Göteborg. För fyra och ett halv år sedan fick jag en lillasyster, född i vecka 25. Det har varit en tuff tid sedan dess, större delen av vår släkt och vänner försvann i samband med att mamma blev sjuk och min lillasyster föddes. Ensamma stod vi, mamma och min syster kämpade för livet medan jag som är äldst fick försöka ta hand om mina yngre syskon och hemmet.

    Varför det just blev en natt i Göteborg är för dom inte varit ensamma sedan lillasyster föddes. Dom kämpar varje dag med hennes ätovilja och hon sondmatas flera gånger om dagen. Hon kräker även mycket, läkarna vet inte varför. Det är en tuff tid för hela familjen men speciellt för mina föräldrar, en natt för två i en vacker stad kan kanske göra så att de hämtar ny energi.

    Kram Emelie

  30. Helen 15 december, 2014 on 10:16 Svara

    Vi ger biljetter som redan är bokade varje år. Självklart har vi bokat in oss själva med.

    Så blir det en middag och föreställning till våren så att alla ses.

  31. Sarah 15 december, 2014 on 10:41 Svara

    Hej!

    Åå, vilken smart grej! Den skulle vi verkligen behöva. Särskilt med två härliga katter som gör tassavtryck ganska precis överallt! 🙂

    Mitt tips till en pappa är en legobyggsats eller någon annan form av byggsats. Min pappa reser väldigt mycket i jobbet och skulle verkligen behöva vila huvudet lite. Jag tror att han skulle koppla av om han fick pillra på med det en stund. Sedan blir man ju aldrig för gammal för sådant heller! 🙂

    Jag tycker om att göra egna smycken och min mamma älskar att få dom. Så om man gör egna och har en mamma som är intresserad av smycken tycker jag att det är en toppenpresent! Väldigt personligt!

    Ha en fin dag! 🙂
    /Sarah

  32. Ann 15 december, 2014 on 12:21 Svara

    Hej!

    Bästa klapptipset till de som har allt , men sällan unnar sej ngt extra ( gäller iaf min mor och svärmor;)) är presentkort på restaurang.
    Man kan ge ett bidrag på ett par hundra om man inte har råd med mer.
    Det är alltid väldigt uppskattat i vår familj ❤️

    Håller nu tummarna!!
    Kram å god jul

  33. Louise 15 december, 2014 on 18:29 Svara

    Hej, vilken smart städpryl!

    Bästa tipset till föräldrar och svärföräldrar som typ ”har allt” är ett presentkort på någon upplevelse, för det kan man ju inte få för mycket av ;). Antingen på en viss restaurang, biobiljetter eller någon musikal, beroende på budget. Alternativt att man bjuder med dom och tillsammans går ut och äter eller bokar in er på ett dag-spa.

    Kram Louise

  34. veronica hedlund 15 december, 2014 on 19:31 Svara

    är jättegänra med.

    det vi brukar ge är ju skolkorten på barna i fina ramar sen brukar vi ge presentkort på att vi bjuder på någon god middag så de får lite lyx 😉

    kram veronica

  35. Anna 15 december, 2014 on 21:20 Svara

    Den bästa mest uppskattade julklappen till mina föräldrar var när jag och min bror med hans familj gick till en fotograf och tog superfina kort på alla oss och ramade in en förstoring. Tårarna i mammas ögon kommer jag aldrig glömma och nu när vi fått tillökning med 4 stycken till blir det nog en repris till nästa år!

  36. Emma 15 december, 2014 on 21:21 Svara

    Åh nu håller jag bara alla tummar och tår jag har. Denna vill jag vinna<3 jag är städ freak nr.1 men har aldrig råd med sånna här fancy städgrejer, då jag gått ner i arbetstid för att jag har småbarn.

    Mitt pressent tips är månadskalender från personlig almanacka. Så fint att kunna fylla med bilder och personliga val. Den äldre generationen är ju sällan så digital och brukar uppskatta det gamla hedliga(som jag).

    Kram till dig,
    Emma

  37. Christine 15 december, 2014 on 22:16 Svara

    Hej Evelina!

    Vilken perfekt julklapp det här skulle vara till mig och min sambo! Vi ska flytta till en ny stad efter nyår på grund av studier, så det hade verkligen underlättat flyttstädandet.

    I år har vi tänkt ge en lite annorlunda ”julklapp” till min mamma, nämligen en katt från ett katthem! Hon är ensamstående och känner sig allmänt ensam nu när barnen är vuxna och utflugna, så nu kommer hon att få lite sällskap. Och katten får dessutom en ny familj lagom till jul 🙂

    Men det här är väl egentligen inte något jag skulle tipsa om till vem som helst, om man inte vet att de faktiskt vill ha och kan ta hand om en katt i många år.

    God Jul! 🙂

  38. Sannixen - Mamma till två 17 december, 2014 on 15:04 Svara

    Åh den hade varit perfekt att vinna. Till mamma/svärmor är en spadag/weekend perfekt, hon behöver koppla av efter att hon ställer upp för oss alla hela tiden och inte har tid för sig själv. Pappa/svärfar som iaf i vår familj har allt de vill ha så är upplevelser de roligaste för dom. Även saker som barnen pysslat ihop är en favorit till allesammans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna