VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRIDAY BABY!

Hemmapluggdag it is idag och sen ska vi åka och handla inför morgondagens kalas när M slutat jobbet. Och städa! Hela lägenheten behöver sig en rejäl genomgång. Det är grått och kyligt ute men snön som föll igår ville inte ligga kvar. Tur tycker ju jag som inte alls är speciellt förtjust i vinter och kyla ;)…

Igår var Lillasyster heelt crazy bananas i magen. Från halv sex på morgonen till sent på kvällen kände jag henne sprattla typ hela tiden. Ja med korta sovpauser förstås. Min klasskompis fick också känna ett par kickar på en av föreläsningarna, det är bland de första dagarna som man kan känna utanpå magen när jag sitter. Alltså nu får hon in såna kickar så jag hoppar till när jag ligger på rygg i soffan haha. Fast det är väl inte så konstigt, hon är ju faktiskt rätt stor nu, så när jag lägger mig utsträckt på rygg tycker hon väl att det blir trängre. Vi kan kalla henne Buffy utbrast M igår med världens dialekt, härmade visst Dan Bäckman. Jag skrattade så jag grät ;). Men nej, vi kallar henne för I och det känns hur rätt som helst!


large

En klok man sa igår att det är ingen som lyssnar i graven när du ska berätta hur bra den personen är… Vi blev alla så galet rörda av hans livshistoria och visst har han rätt. Berätta NU om du har något fint du vill säga till någon. Att ge beröm och dela med av oss det vi tycker andra gör bra kan vi nog alla bli bättre på, eller hur? Och det gäller även dig själv, var inte så hård mot dig själv. Se till att du sätter rimliga mål och att du inser att vägen dit kan ändras, men det viktigaste är att du gör ditt bästa.

KRAM


Kommentarer


  1. D. DeMarkey 7 november, 2014 on 09:50 Svara

    Vilken otrolgit fin text. Vad glad jag blir över att du är så klok, smart och fin människa. du är så fin utsida och insida.

    Kram!

  2. Nathalia 7 november, 2014 on 19:32 Svara

    Hoppas ni får en trevlig helg.

  3. Hanna 7 november, 2014 on 20:25 Svara

    Vilken bra sak han sa. Så sant ju!

  4. Madde 7 november, 2014 on 20:27 Svara

    Vi hade faktiskt arbetsnamnet buffy (med samma dialekt..) på lillasyster minna, nu fyller en (fortfarande) sprallig tjej ett halvår. Det går ju snabbare nu än med första barnet, men varje barn är fantastiskt och att nu även få uppleva syskonkärleken är helt magiskt!
    Måste erkänna att jag är nyfiken på ert namnval, ska bli kul att få veta tids nog!
    Trevlig helg, kram på dig! 🙂

    • Evelina 7 november, 2014 on 23:19 Svara

      Haha nemen en till Buffy!! Ja syskonkärleken ser jag fram emot <3
      Kram söta!

  5. Sophia 8 november, 2014 on 09:00 Svara

    Hej!
    Så roligt att följa dig. Har en pojke i magen och är beräknad till första mars. Så roligt att följa någon som har kommit lika långt:) Tack för att du delar med dig!

    • Evelina 9 november, 2014 on 15:17 Svara

      Åh vad spännande! Du får fortsätta skriva här inne och berätta hur allt går för dig 🙂
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna