VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lyckad födelsedag!

Nöjd femåring sover och Lyxfällan är på. Intressant dag i skolan även om den kändes lite ”onödig” då den inte hör till kursen men visst var det givande på många sätt ändå. Minikonferens om brukarmedverkan! Sen skyndade jag mig att hämta Elion på förskolan och hemma mötte vi M som hade börjat med middagen. Födelsedagsbarnet hade önskat tacos till middag och glass till efterrätt. Och en present till. Han var SÅ glad och nöjd idag, bäst av allt var den radiostyrda bilen som vi köpte igår sa han men han och M satt och byggde länge med plus plus efter middagen medan jag läste lite, så det var också poppis 😉


IMG_8212

IMG_8220

Idag har jag börjat fundera på årets julkalender! Förra året byggde ju M denna till Elion, som man kan ha både på golvet eller hänga platt på väggen om man vill. Funderar på att köpa en Legojulkalender och fylla upp med eftersom Lego är så poppis just nu. För att göra det enkelt och så menar jag hehe…


Kommentarer


  1. Victoria 6 november, 2014 on 21:07 Svara

    Låter som E haft en kanon födelsedag, så mysigt!
    Här hemma blir stora killen 4 år om två veckor 🙂

    Och Wow, vilken fin paketkalender! Jag funderar över vad vi ska hitta på till grabbarna i år.. Var denna svår att göra? Tog lång tid? Verkligen super fin!

    Kram Victoria

    • Evelina 7 november, 2014 on 09:27 Svara

      Jo det tog ju lite tid. Göra en ritning så den skulle passa både på golv och vägg, såga brädor, slipa och måla… Det var många småsteg men egentligen är det ju inget jätteprojekt. Tog nog lika lång tid att hitta paket och slå in dom haha!
      Kram

  2. Sara 6 november, 2014 on 21:32 Svara

    ”Och till glass blev det efterrätt” Hihi 🙂

    • Evelina 6 november, 2014 on 22:01 Svara

      Haha lite för många ord och fel ordföljd där 😉

  3. Sandra 7 november, 2014 on 08:35 Svara

    Det tycker jag du ska göra, smart ju! Köpte en lego city kalender till min 5 åring men tänkte ge den som den är… men att paketera om de är ju perfekt på alla sätt och vis! Go fot it!!
    Grattis till DIN 5 åring!!!

  4. Natalie 8 november, 2014 on 20:43 Svara

    Tack för att du la upp bilderna på Elions paketgran. Jag vill ha något liknande men sambon är inte riktigt med mig. Kanske han blir nu när han får se bilderna. Paketen har jag i princip planerat klart och alla som ska handlas är handlade. Nu är det bara syprojekten kvar samt vå iordning på skrivaren (några paket kommer innehålla målarbilder)

  5. Lina Å 29 november, 2014 on 23:35 Svara

    Granen är fantastiskt fin? Din händige M kan inte tänka sig att tillverka en till på beställning? 😉 Jag betalar lätt en femhundring eller så!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna