VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dan före dan

 Godmorgon onsdag!

Näst sista dagen på den här kursen, längtar såå tills imorgon eftermiddag när den är slut. Inte för att jag inte tycker det är kul, men att ha klarat 15 högskolepoäng!! (Ja förhoppningsvis haha) Tänk att halva terminen har gått då! Det som är kvar är en redovisning/seminarium med alla gruppers fördjupningsarbeten vilket kommer bli väldigt intressant. Idag ska jag och min grupp träffas och fortsätta förbereda inför vår redovisning.


IMG_6992.JPG

SAKNAR min lillE hur mycket som helst redan men jag är så glad att han får träffa farmor och farfar i samband med sin födelsedag för han längtar verkligen efter att få ha två kalas. Igår bowlade vi (AJ för mina fogar) och han fick en strike! Inte många gånger under dagen sa han något om sprutan i armen som värkte till och från. När han skulle åka kramade han mig och Lillasyster i magen innan han vinkandes gick ut till bilen.


IMG_6989.JPG

På kvällen möttes jag och M hemma och jag blev precis klar med middagen när han kom innanför dörren. Blev så sugen på potatismos, lax och broccoli/blomkål! Loka Crush hallon är för övrigt nuvarande craving ;)…

Puss & Kram

P.S in och gratta Josefine till hennes tredje mirakel! Jag vaknade till ett meddelande från henne och blev med ens klarvaken och tårögd. Att få möta sin bebis för första gången är nog det absolut häftigaste som finns!


Kommentarer


 1. Tilda 29 oktober, 2014 on 09:03 Svara

  Hallo, jag undrar bara hur du tänker till våren, kommer du pausa studierna i mitten på januari när ”höstterminen” tar slut? Jag är nämligen själv student och gravid med BF väldigt nära dig i slutet på februari. Jag kommer att pausa innan vårterminen startar så har man dryga månaden innan BF att gå hemma och vänta 😉 Hur tänker du?
  Kram

  • Evelina 29 oktober, 2014 on 09:11 Svara

   Jag kommer gå färdigt höstterminen och sen ta uppehåll och börja termin 2 ett år senare :). Hos oss tycker jag inte det är lämpligt att fortsätta på termin 2 och sluta efter några veckor, då den startar med en 15 hp-kurs i psykologis. Känns bättre att sätta paus innan den börjar! Men ja, lite väntan för oss båda blir det ju då ;)… Kram!

 2. Inne hos Ina - nygift 29 oktober, 2014 on 10:09 Svara

  Här väntar jag också på att få håva in lite högskolepoäng. Har skrivit tenta ett precis nu och ska skriva tenta två nästa vecka. (Vi läser två kurser på halvfart så allt examineras nu). Så 15 hp om några veckor (om nu tentan gick bra)!

  Kram!

 3. Malin 29 oktober, 2014 on 20:47 Svara

  Åh, det där ser riktigt gott ut! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna