VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Babyskydd – check!

IMG_1528

IMG_1533

Lillasysters babyskydd står nu här hemma (och ser tomt ut hihi), vi har valt Axkid babyfix i helsvart – det babyskydd jag själv säljer till 99% av mina kunder 😉 Jag gillar att det är enkelt, lätt, snyggt och säljs till ett bra pris. På översta bilden med basen (som går att fästa med både Isofix och bälte) och nedersta utan. TÄNK att det ska ligga en liten tjej där i om några månader!? Känns fortfarande overkligt… 😉 Ja idag är det 4 månader kvar om vi ska gå efter BF! Hmm, om man skulle ta och bestämma och boka vagn med nu då!? Man kan ju tycka att det borde vara lätt att välja när man jobbar med barnvagnar men jag velar fortfarande mellan två modeller, som är rätt så lika i och för sig…


Kommentarer


 1. malin 28 oktober, 2014 on 16:13 Svara

  Åh vad bra att du lägger ut lite vad ni köper! Ger mig massor med både inspiration och information om vad vi behöver köpa 🙂

 2. amanda 28 oktober, 2014 on 18:42 Svara

  ju mer man kan om barnvagnar ju svårare blir det… vi får snart syskon och det blev ännu en bugaboo donkey för vi har haft den innan och älskade den 🙂

 3. Marlene 28 oktober, 2014 on 19:30 Svara

  Känns som ett bra tips på babyskydd när du köper det, du som jobbar med att sälja dem. Jag undrar dock, är nästan säker på att vi köper en bugaboo buffalo till bebisen och tycker det verkar så praktiskt att kunna sätta babyskyddet på vagnen typ om man ska in och handla en sväng eller så. Vad tror/tycker du om det? Kommer man/vi/andra att använda oss av det eller är det mer något man lockas med och då till speciella modeller som passar till vagnarna sen? Tänker att du har nog mer koll än mig som möter föräldrar på jobbet hela tiden samt är förälder redan

  • Evelina 28 oktober, 2014 on 19:46 Svara

   Alltså babyskydd på vagnschassit är ju väldigt individuellt, men jag brukar säga att om det är något man kan välja bort så är det just adptrarna till babyskyddet. Man använder det trots allt inte så länge och väljer man bort dom är man helt fri att välja babyskydd (annars måste du välja ett babyskydd som passar din vagns adaptrar och det kan vara ett väldigt dyrt babyskydd. Axkid har iofs adaptrar som passar alla vagnars adaptrar men då krävs alltså två par adaptrar men du kan ha detta otroligt prisvärda babyskydd). Jag har aldrig använt det och kommer inte göra det nu heller, men det finns säkert en hel del som verkligen uppskattar det också om man har en livsstil där det underlättar.
   Kram!

 4. Johanna 28 oktober, 2014 on 20:33 Svara

  Fint, ska kolla in det!

  Men, för vissa är det otroligt användbart med att sätta banyskyddet på shassit, så som för mig som ska hämta två barn på förskoleklass och förskola, och har gjort ett tredje kejsarsnitt. då är det gult värt! /)

  • Evelina 28 oktober, 2014 on 21:54 Svara

   Ha precis, har man en sån livsstil och vardag där det behövs underlättat det ju massor, men jag skulle gissa att det är knappt 10% av de kundordrar som jag sett/tagit emot där man köper adaptrar.

 5. D. DeMarkey 28 oktober, 2014 on 20:42 Svara

  åh den där hade vi när minstingen var liten och nu har vi sålt den vidare för några billiga pengar. Känns hemskt att det ska gå så snabbt, nu är hon redan 3 år!! Läskigt.

 6. Aggie 28 oktober, 2014 on 21:01 Svara

  Vi har haft adapter till bilbarnstolen till båda kidsen (olika vagnar och olika babyksydd). Tyckte att det var så värt det! Så otroligt smidigt! Skulle aldrig ha varit utan och du kan ju alltid sälja adaptern med vagnen sen som vi gjorde 🙂

  Lycka till! det är en djungel 😉

 7. Elin 28 oktober, 2014 on 22:20 Svara

  Haha jag var HELT säker på att det var ett brio primo. Ser ju exakt likadant ut. Ni blir säkert supernöjda! När vi fick barn i februari i år hade i princip ALLA brios babyskydd och så den där fjärilen man får i babybagen på BB dinglandes i handtaget 😉

  • Evelina 29 oktober, 2014 on 08:12 Svara

   Ja Brio är ju också poppis men jag vill ha fempunktsbälte så där vinner Axkid 🙂

 8. Blivande 3 barnsmamma. :) 28 oktober, 2014 on 22:55 Svara

  Vad gulligt, längtar också tills bebis kommer. 🙂 Men måste fråga, det där babyskyddet ser ut exakt som Brios babyskydd? :O haha .. Är det någon skillnad? Kram

  • Evelina 29 oktober, 2014 on 08:11 Svara

   Det är väldigt likt, men Axkid har fempunktsbälte medan Brio har trepunktsbälte. Det är väl den största skillnaden men annars är de vääldigt lika! Kram

 9. Marlene 29 oktober, 2014 on 06:50 Svara

  Mhm, ja det råder ganska olika meningar om man vill kunna sätta chassit på vagnen. Eftersom jag håller på velar så tror jag att jag kan komma att uppskatta det. Läste på lite om det med adaptrar igårkväll och det verkar som man kan få dit nästan alla skydd på vagnen med adapter eller dubbla adaptrar 🙂 Tack för inputen. Kram

  • Evelina 29 oktober, 2014 on 08:15 Svara

   Absolut kan man det! MaxiCosi till exempel har universalfästen men deras babyskydd med bas kostar nästan trippelt så mycket som Axkids babyskydd med bas och Maxicosi har också trepunktsbälte 😉 Kram

 10. Emelie 29 oktober, 2014 on 20:33 Svara

  Har följt din blogg ganska länge! Och tycker din blogg är så mysig!
  Mysigt med en liten lillasyster 🙂
  Vi hade ett likadant babyskydd till våran son och var väldigt nöjda!

  Får man fråga vilka två vagnar ni väljer mellan? 🙂
  Kram

  • Evelina 29 oktober, 2014 on 21:02 Svara

   Tack fina du! Vad kul att du skriver några rader 🙂

   Vi väljer mellan superviking som varit nummer ett sen start och supernitro men det blir nog förstnämnda ändå 😉

   Kram!

 11. Emma 29 oktober, 2014 on 20:44 Svara

  Jag tror det är Viking/Super Viking du funderar på.
  Jag kan säga vi är otroligt nöjda med våran vagn som är en Emmaljunga Viking, den funkar bra i stadsmiljö och den funkar att gå i skogen med också (där det finns t ex springspår osv). Men vi är nöjda den är lätt rattad. Har en kompis som har SuperViking men den känns så stor men också skön att köra. Vi är i alla fall väldigt nöjda med våran vagn!

  • Evelina 29 oktober, 2014 on 21:02 Svara

   Japp, det lutar åt superviking som varit nummer ett sen start 😉
   Kram

   • Emma 7 november, 2014 on 16:25 Svara

    Ville bara säga att viking funkar i snöväder med låsta framhjul!

 12. Elin 29 oktober, 2014 on 22:55 Svara

  Jag har maxi cosi med tillhörande bas. Super nöjd! Kan dessutom enkelt klicka på den på vagnen vilket har varit toppen för både mig och sambon. Vår dotter är idag 4 månader, en rejäl tjej och att då kunna sätta babyskyddet på vagnen är ett stort plus och underlättar mycket tycker jag ”) speciellt om man bara ska in en snabb sväng i affären och hon sover.

  Min mamma har det babyskydd ni har valt till vår tjej. Hon får inte plats längre. Vilket jag tycker är dåligt, får ni en stor tjej så kan ni inte ha babyskyddet så länge. Samma med brios babyskydd. Maxi cosi kan hon ha några månader till.

  Tack för bra blogg

  • Evelina 30 oktober, 2014 on 06:57 Svara

   Ja Maxi cosi är kanon med sina universalfästen (men man kan som sagt ha Axkid till alla vagnar också), och ja den är ca 2-3 cm längre (inte speciellt mkt) i sitsen men det tycker jag Axkid väger över med sitt fempunktsbälte, att den känns enklare att hantera överlag och att priset är nästan en tredjedel av maxi cosi ;).
   Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna