VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Well hello there

weheartit

large


Jag är då verkligen redo för en ny vecka och ny månad efter en tuff helg med relationsproblem och graviditetszoombiemood. Nu måste det bli en bättre vecka och nystartskänsla är den bästa! Tänk att vi redan är inne på månad nio på 2014? Jag måste tyvärr säga att det känns som att jag har missat hela sommaren eftersom jag har mått så dåligt så även om jag nu ser fram emot höstlöv, stora halsdukar och tända ljus längtar jag ändå redan efter nästa sommar haha.

September bjuder på mitt livs första tenta och jag antar att det blir månaden som bebis börjar sparka och buffa på riktigt, för nu känner jag små rörelser lite då och då. Magiskt och underbart! Jag tänkte även ta tag i min bloggdesign och kanske ordna en ny header tillsammans med världens bästa Nadja!? Känns som på tiden… 😉

Nu ska jag gräva ner mig i böckerna, tänkte ta en paus kring lunch för lite träning också.

Önskar dig BÄSTA september!


Kommentarer


 1. Beatrice, mamma till Robin och Jennifer 1 september, 2014 on 10:11 Svara

  Det lät inte roligt med relationsproblem, hoppas det löser sig!

  KRAM

 2. Paulina 1 september, 2014 on 10:39 Svara

  Hej Evelina!
  Satt nyss och surfade runt på blocket och snubblade över detta o tänkte på dig! http://www.blocket.se/malmo/Litteratur_till_Socionomprogrammet___Juridik_55600379.htm?ca=23&w=1

  Litteratur till socionomprogrammet. Kanske är där någon bok du behöver 🙂

 3. Inne hos Ina - bröllop i september 1 september, 2014 on 11:04 Svara

  September är min favoritmånad – och var det även innan vi bestämde oss för bröllop 🙂

  Ha en bra dag!

 4. Sarah 1 september, 2014 on 11:22 Svara

  Usch då, aldrig roligt med relationsproblem. Hoppas det löser sig snabbt och att den nya veckan blir toppen! 🙂

 5. Anne 1 september, 2014 on 13:35 Svara

  Jag hade inte kunnat få en bättre start på september! Vi fick just reda på att vi ska få vårt första barn, äntligen! I början av maj <3 😀 Känner mig sjukt förvirrad och rädd, haha.

  • Evelina 1 september, 2014 on 13:42 Svara

   Men åhhhh!!!! Stora grattiskramar!!!

 6. Anne 1 september, 2014 on 13:55 Svara

  Tack snälla!!! :’) :’) :’) :’) 😀

 7. D. DeMarkey 1 september, 2014 on 14:04 Svara

  Åh hoppas du får en underbar vecka, UTAN relationsproblem. 😉 Visst är nystartkänslan på måndagar helt underbar, älskar’t så mycket!
  Kram på magen och dig med fina E.

  • Evelina 1 september, 2014 on 21:52 Svara

   Detsamma!! Kramar

 8. Vägen till mamma och pappa 1 september, 2014 on 15:40 Svara

  Önskar jag kände sådär om måndagar! Idag känner jag mig bara trött…Men längtar massor tills imorgon! Då kanske det blir nystartskänsla även här=)

 9. Elin 3 september, 2014 on 21:44 Svara

  Åh blir helt nostalgisk. Vi fick vår dotter 7 februari i år så jag var gravid i princip samma tid som du kommer vara. Min sommar förra året kommer jag inte ens ihåg. Sov, jobbade och mådde apa dygnet runt, haha. När jag väl hade senester var jag som ett vrak pc jag sov bort en vecka i Italien under ett parasoll haha.

  • Evelina 4 september, 2014 on 17:49 Svara

   Haha såååå enig i det du minns!! Fy 😉 Men lite komist i efterhand kan jag tänka! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna