VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Motorcykeltur!

Sitter och försöker bli av med illamåendet inför vår dejt på stan, det brukar vara mest precis på morgonen men annars är det just framåt kvällen det liksom sitter i och inte riktigt vill försvinna… Har i alla fall bockat av frisörbesöket och det var såå skönt. Det gör så mycket att fräscha till topparna!

Hämtade ut paket från H&M och mycket ska skickas tillbaka men sängkläderna var såå fina! De ligger i tvättmaskinen i skrivande stund men jag ser fram emot att inviga dom imorgon när de har torkat. Saknar för övrigt torktumlare. Och badkar! Det är en fin lägenhet vi har absolut, men just badrummet är inget att skryta med direkt. Skötbord till exempel är ett projekt i sig! Tur jag har en handyman ;)…

Därefter mötte jag upp M i stugan och så lånade vi hjälm från grannarna till mig så vi kunde åka ut tillsammans på en tur. Det var första gången jag åkte motorcykel i hela mitt liv men det var jättekul! Till en början lite läskigt i svängarna och när M gasade på men vi körde visst en runda på 11 mil så mot slutet var jag riktigt avslappnad. Förstår verkligen varför man vill ta MC-kort :).

 

20140807-181452-65692289.jpg

Dagens eftermiddagsnöje


Kommentarer


  1. Marie 7 augusti, 2014 on 18:50 Svara

    Skötbord är ju verkligen inte nödvändigt! Så länge man har tillgång till vatten tycker jag att ett vanligt skötbordsunderlägg i plast på golvet funkar utmärkt. Då slipper man även oroa sig för att barnet ska ramla ner och det blir mycket lättare för storasyskonet att hjälpa till med smörja, blöja, blåsa på magen, busa osv.

    Har aldrig testat motorcykel, tycker det ser så farligt ut och de syns ju inte på vägarna om de inte har reflexvästar på sig. Borde vara ett tvång!

  2. Annika 7 augusti, 2014 on 20:57 Svara

    Det lät jättehärligt! 🙂 själv är jag för feg för just mc…

  3. Christel 7 augusti, 2014 on 22:47 Svara

    Två kända knep till att lindra gravidillamående är att äta knäckebröd eller ingefära. Vill man ha lite mer professionell hjälp med besvären så har Clearblue räddningen för lindring av graviditetsillamående

  4. Sandra 7 augusti, 2014 on 23:07 Svara

    Vårt badrum är inte heller optimalt för ett skötbord. Så för oss blev det ett väggfast från Brio. Perfekt i vårt badrum! Tar ingen plats, bara att fälla upp när man inte använder det och förvaring för blöjor och alla andra grejer. Men det har väl du redan koll på 😉

    • Evelina 7 augusti, 2014 on 23:28 Svara

      Ja men i vårt minibadrum passar det inte med ett sånt heller… Men M löser det 😉

  5. Jag saknar badkar här i huset, vi har pratat om att köpa ett bubbelbadkar. Men det kommer bli i framtiden någongång 😉

  6. Vägen till mamma och pappa 8 augusti, 2014 on 10:43 Svara

    Det finns massa bra knep i hur man kan bygga. Jag såg ett där man hade byggt ett uppvikningsbart skörbort som man vek ner ovanför toaletten. oftast har man inget där innan? OM inte toan är för nära handfatet. Annars kanske det finns en annan yta på väggen. Tror säkert m fixar ngt riktigt fint=)

  7. Martina 8 augusti, 2014 on 16:36 Svara

    Har ni tvättmaskin så hade jag lagt ett sånt där uppblåst underlägg från Ikea på den!

    • Evelina 8 augusti, 2014 on 18:21 Svara

      Ja det har vi men den är inbygd i väggen så det går inte 😉

  8. Joysan 9 augusti, 2014 on 08:51 Svara

    Ni kommer säkert lösa det där med skötbord på nåt bra sätt

  9. Veronica 9 augusti, 2014 on 09:01 Svara

    Hade inget skötbord med nr 2. Använde skötbädd på golvet. Lätt att lägga undan när man inte använder och ingen bebis som kan trilla ner!

    • Evelina 9 augusti, 2014 on 09:26 Svara

      Finns liksom ingen plats för det heller och jag vill ha det i badrummet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna