VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Blommor & MMS

20140807-094403-35043252.jpg

Igår firade vi vår dag och 11 månader! Galet vad vi har hunnit med på så kort tid egentligen… När M hämtade mig på jobbet vid stängning överraskade han med blommor och en godispåse, blandade godsaker som kick, kexchoklad, ostbågar, 7 up (kan verkligen inte med pepsi fortfarande) med mera. Med tanken att jag är sugen på väldigt olika saker från minut till minut, klockrent att göra så till en gravid ju ;). Även om jag inte alls är sugen på godis överlag, isglass och frukt är mer min grej ;), Sen kollade vi film i soffan och jag hade ett blogginlägg på gång men så slog den där extremtröttheten in som bara gravida kan förstå och det var ungefär bara att vingla in till sängen och somna om när filmen var slut och M väckte mig..

 

20140807-094512-35112189.jpg

Gårdagens finaste!! F är världsbäst som skickar bilder på Elion och Elion är världsbäst som ringer och messar ofta. Nu är det inte länge tills vi får kramas och jag längtar halvt ihjäl mig! Ofattbart smart av mig att se till att jag är ledig på måndag så vi kan mysa en hel dag tillsammans innan det är dags för vardag på riktigt.

 

Nu ska jag vidare till frisören och fräscha till topparna, sen väntar en dejteftermiddag med M som är i stugan för lite målande nu när jag ändå skulle in till centrum. Vi firar vår dag idag istället för igår när jag jobbade sent. Det blir middag på stan och sen bio i kväll. Det blir en bra ledig dag det här!

 


Kommentarer


 1. Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 7 augusti, 2014 on 12:14 Svara

  Vad stor han blivit och fan fin han är, himla duktig på att åka redan! Stora killen.

  Vilken underbar och fin man du har!! <3

 2. Astrid 7 augusti, 2014 on 13:16 Svara

  Så stor han har blitt, og du er heldig som har en sååå snill exmann. Han virker jo såååå snill og god og han fortjener også å finne kjærligheten, som du har gjort.. masse lykke til og spennende å følge bloggen din fremover. klem fra Oslo

 3. alexandra 7 augusti, 2014 on 18:13 Svara

  Vad mysigt att ni firar varje månad!

 4. Marie 7 augusti, 2014 on 18:47 Svara

  Vilken härlig bild!

  Jag förstår verkligen inte att folk fortsätter att dricka läsk! Läs detta:

  https://www.facebook.com/Matfusket/posts/578745538900755

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna