VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

There’s more to life than hair

20140806-082109-30069979.jpg

”There’s more to life than hair but it’s a good place to start”

Ja hår är såklart inte det viktigaste i livet, men när man känner sig fin i håret tycker jag att man känner sig finare överlag. Det är liksom grunden till att i alla fall jag ska känna mig fräsch haha. Jag köpte balsam och inpackning från Aussie (finns till bra pris på Rusta) och jag tycker de är kanon! Bäst i schampoväg är fortfarande redken. Imorgon tänkte jag dessutom få tag på en klipptid lite såhär i sista minuten, det är min enda lediga dag den här veckan och sen är ju Elion hemma igen (yeay!!).

Imorse infann återigen en sån där stund där jag nästan kände mig som vanligt. Eller tröttare än vanligt men mer normalt trött ändå. Kanske det vänder nu? Men jag är så tacksam och glad för alla symptom och längtar tills tydlig gravidmage och sparkar. Vilket mirakel det är att få bära ett barn! Jag tänker väldigt mycket just nu, extra mycket vill säga på allt kring att ha barn. Många tankar kring Elion och att han ska bli storebror  och en del rädsla för att han ska bli ledsen att bebisen bor hos oss alltid och inte han. Och även om jag absolut inte tror det, så tänker jag ändå på OM jag och M någon gång skulle dela på oss. Jag vill inte vara med om det igen, att dela på tiden med sitt barn. Och så får jag dåligt samvete för att jag tänker på det så, eftersom jag ju klarar av att leva så med Elion. Ja herregud, det är verkligen lätt att oroa sig och tänka alldeles för mycket. Trots allt gäller det att fokusera på det som är nu och på det goda som finns. Och det är massa! :)

Nu ska jag få skjuts mot jobbet alldeles strax, hoppas du får en härlig dag!

KRAM


Kommentarer


 1. Magda 6 augusti, 2014 on 08:48 Svara

  Håller tummarna att du får börja må bättre snart! Mådde själv skit de första veckorna men sen vände det! Sen över till det sista du skrev. Det här med att du tänker på vad Elion ska tycka om att bebisen alltid bor hos dig och M. Ja även om ni skulle dela på er. Jag har samma tankar. Jag lever nu gift med en annan man och har min son varannan vecka. Vill gärna skaffa fler barn om det lyckas. Men tankarna om att ha det barnet ska vara hos oss alltid och min förstfödde bara varannan vecka. Sen hur kommer sonen reagera? Kommer man separera igen? Huvva. Hoppas att det går bra för oss alla.
  Kram <3

 2. Malin 6 augusti, 2014 on 09:06 Svara

  Hej!

  Jag gick tillbaka till dina äldsta inlägg för att kunna
  Börja om från början. Problemet var att
  Inga bilder kunde visas ifrån de första åren.
  Jag har provat både med mobilen, paddan & datan.
  Går det här att fixa? :)

 3. Josefine 6 augusti, 2014 on 09:36 Svara

  Power till dig finaste!!! <3

  • Evelina 6 augusti, 2014 on 18:07 Svara

   Och till dig från mig!! Puss

 4. Magdalena 6 augusti, 2014 on 10:45 Svara

  Klokt av dig att tänka alla möjliga tankar. Man behöver inte oroa sig. Men ändå skönt att ”gå igenom” alla tankar i huvudet iaf en gång. Sen kan man släppa vissa :) Och inte oroa sig i onödan. Tror det kommer gå bra :)

 5. Inne hos Ina - bröllop i september 6 augusti, 2014 on 14:47 Svara

  Man kan inte planera för allt här i livet så det är nog lika bra att köra på så länge som det känns bra :)

  Kram!

 6. Johanna 6 augusti, 2014 on 15:28 Svara

  Okej, nu är jag tillbaka i livet igen.

  Skärpning med på kemikaliefronten snygging! Massa flatlater i parfum och allt som slutar på -cone är bajs. Okej, hela flaskan är bajs.

  Vi behöver ta ett snack känner jag. 😉

  Puss fina!

 7. Hanna 6 augusti, 2014 on 22:58 Svara

  Du är en inspiration för många på så många olika sätt!

  Jag är ensamstående med två barn, barnens pappa var jag tillsammans med i strax över 5 år. Vi fick vår son Casper 2010 & blev gravida förra året med ett lillasyskon.
  Inte planerad bebis men i mitt hjärta sååå efterlängtad även om jag redan lååångt innan plusset visste vad som var påväg att hände med vår relation.
  Gravid i 4 månaden flyttade jag från barnens pappa.
  Jag & Casper flyttade in i vår lägenhet i väntan på lilla Pyret i magen.
  Casper växelvis boende hemma hos oss i lägenheten & hemma hos sig & pappa i huset, varannan vecka.
  Bara det ett tufft steg för ett barn.

  I februari kom lillasyster & allt har gått över förväntan sedan dess.
  Casper fortfarande växelvis & lillasyster Charlie hemma hos oss hela tiden. Någon gång hemma i huset med pappa & storebror.

  Dit jag ville komma var, att barn anpassar sig, det gäller bara att förklara & möta deras funderingar & tillåta dem & deras känslor vad det än gäller..
  Jag har följt din blogg sedan Elion låg i magen (samtidigt som jag & barnens pappa försökte bli gravida med Casper) det är ett tag &
  Allt du gör för Elion gör mig varmt i hjärtat, från start & såsom du klarat av så mycket både bra & jobbiga saker i ditt liv så kommer även detta lösa sig.

  Kvar finns såklart känslorna att inte vilja svika sitt barn, mitt fall Casper, men med rätt bemötande gör jag allt jag kan för att den tid vi har tillsammans är så värdefull som den kan & att han vet att jag alltid finns för honom trots att lillasyster alltid är med mig.

  Massa kramar & Lycka till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna