VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Äntligen kväll

Hjälp vad trött jag är nu! Men vad skönt det är att det faktiskt går bra att jobba! Det enda jag måste vara noga med är att äta nånting varannan eller var tredje timme ;). Haha när M hämtade mig på jobbet var nudlar verkligen det enda jag kunde tänka på hela bilresan hem och den extrarundan vi åkte. Snabbnudlar ni vet, inte alls speciellt rolig mat alls men… Mat är som sagt en lite väl stor del av min vardag och tankeverksamhet just nu ;). Åh Elion ringde mig innan idag och det var extra mysigt att prata med honom just idag även om det också är lite jobbigt för nu saknar jag nog honom max, så det liksom gör ont. Längtar SÅ tills jag får krama honom. Jag ska visst få en mammakram, och bebisarna i magen ska med få en kram. Ja han säger ju att det är en av varje ;)…

Har precis fyllt i CSN-ansökan om bidrag och det hela känns ju mer verkligt nu. Nästa steg är att beställa böckerna till första kursen samt meddela skolan att jag kanske kommer lite sent på registreringsdagen eftersom vi har ultraljudstid en timme innan. Det gick visst bra bara man meddelar det i förväg så inte platsen ges bort till någon annan. Det känns verkligen fantastiskt och spännande att påbörja utbildningen som förhoppningsvis kommer leda till mina drömjobb!

Nu måste jag lägga mig i soffan och njuta en stund av ledig tid innan mer jobb imorgon. Och inskrivning mitt på dan. Haha att börja plugga och få barn på en och samma gång kanske inte är förstavalet för många, men jag känner mig bara så lyckligt lottad som får förverkliga två drömmar på en och samma gång. Men vi kommer få det att fungera, det är jag säker på!

PUSS


Kommentarer


  1. Jag åt också nudlar när jag var gravid. För mig blev det nattamat innan jag skulle gå och lägga mig. Kunde längta efter det hela dagarna! Hoppas det fortsätter gå bra att jobba för dig!

  2. Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 5 augusti, 2014 on 21:03 Svara

    Åh det där med tröttheten, så jag mins, den är nästan okontrollerbar. Jag var så sjukt trött, vansinnigt. Hoppas det snart går över, brukar gå över efter 3 månader väl? Kanske är olika för olika. =)

    Nudlar, hihi, ja man tar det man är sugen på, jag och mina nacho chips, jag ska inte säga något alls. Lede varje dag på nacho chips. mmmm

    Åh vad himla skoj att få börja plugga igen, så otroligt spännande!! även om det är som du säger, kanske inte det mest önskvärda att vara gravid samtidigt men om någon kan få det att funka, så är det DU!! Du är så stark, så säker på vad du vill, så självsäker på magkänslan att oavsett hur det går så kommer du alltid få det bra tackvare din magkänsla och tillit till dig själv.

    Lycka till med allt sötis!!

  3. Tvåbarnsmamma 5 augusti, 2014 on 21:16 Svara

    Hej, jag är gravid, nästan lika långt gången som du. Jag undrar av vilken anledning som du skall göra ultraljud så tidigt i graviditeten? Vi har själva funderat på att göra ett tidigt (på grund av två missfall, ett ganska sent, de senaste månaderna), men har bestämt oss för att riskerna med extra ultraljud är för stora. Hur resonerar ni? Gör ni det av någon särskild anledning?

    • Evelina 5 augusti, 2014 on 21:37 Svara

      Här får alla göra ett tidigt ultraljud (nup) om man vill. Jag väljer att göra det för att få veta om allt är som det ska, tänker lite att det är en större risk att och gå runt och oroa mig tills rul än att förhoppningsvis få se ett litet hjärta slå redan nu och sen kunna slappna av lite mer.
      Håller tummarna för att allt ska gå vägen för er denna gången!! Kram

  4. Linn 5 augusti, 2014 on 22:13 Svara

    Stort tack för bästa bloggen, och återigen GRATTIS till graviditeten! Det är så roligt att följa dig och extra kul är det för att jag känner igen mig så i din och M’s relation. Jag och mannen i mitt liv träffades för 1,5 år sedan, flyttade snabbt ihop och är tokkära. För 10 dagar sedan blev jag friad till och idag fick vi ett + 😀 Visst är väl kärleken magisk?! <3

    En fråga bara. Jag har för mig att du skrev att du tidigt i graviditeten hade växtvärk?! Jag har i några dagar haft som mensvärk långt ner i magen och ryggen till och från och har väntat på mensen, men idag blev det som sagt ett + istället, så nu är jag såklart lite orolig att något är fel. Tänkte att du som är klok kanske har ett bra svar 😉

    Kram

    • Evelina 6 augusti, 2014 on 07:42 Svara

      Men vad härligt att allt går bra för er 🙂
      Var inte orolig! Jag hade massa mensvärk till och från, jätteont vissa dagar (oftast kvällarna). Har det fortfarande men oftare och på ett annat sätt nu. Hade alltså exakt som du!
      Grattis till bebis och frieri!! När blir bröllop? 🙂
      Kramar

  5. Tvåbarnsmamma 5 augusti, 2014 on 22:30 Svara

    Skönt, då slipper man själv ta beslutet! 🙂 (här avråder de nämligen till tidiga ul och då känns det ju jobbigt att ta beslutet). Tack!

    • Evelina 6 augusti, 2014 on 07:40 Svara

      Ja det förstår jag, men med tanke på er historik tycker jag inte att ni ska känna er dumma om ni vill. Som sagt kan det vara skönt för dig att få besked tidigare, det är inte så att det blir missfall för att ni gör ultraljudet! Kramar

  6. Agneta 5 augusti, 2014 on 22:38 Svara

    När jag läste till Ssk var det nån varje år som fick barn, tog paus osv. Vi fick nån ny i klassen som oxå fått barn. Funkat bra för alla!

    • Evelina 6 augusti, 2014 on 07:38 Svara

      Skönt att höra ändå 🙂 kram!

  7. Cissi 5 augusti, 2014 on 23:27 Svara

    Haha,Vad kul. Satt lixom och väntade på att sidan skulle laddas klart och en bild dyka upp, men det gjorde det aldrig, haha!Kände mig lite ”dum” där för nån sekund 😉
    Skönt att du fått må bra på jobbet :)Kramar till dig. Så kul att få följa er på er gravid/bebisresa

    • Evelina 6 augusti, 2014 on 07:37 Svara

      Haha! Ja inlägg utan bild händer ju inte speciellt ofta för mig… 😉
      Kram!

  8. Linn 6 augusti, 2014 on 09:35 Svara

    Tack fina du för svaret! Nu blev jag lite lugnare 🙂 Bröllopet för nog vänta, speciellt om allt går bra i magen så känns nästa sommar inte aktuell. Men tids nog ser jag fram mot ett bröllop i mina svärföräldrars trädgård under äppelträden <3 Har ni bestämt när bröllop ska ske?
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna