VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sol & bad & date

20140724-180752.jpg

Maten ja. Här är min mellis mitt på dan idag haha… Från och med dag ett var jag alltså i ett zombiemood, konstant supermegatrött. Jag blev också tvärt osugen på godis och allt onyttigt som typ kakor och sånt. Egentligen osugen på precis allt. Det höll i sig 1-2 veckor och jag åt verkligen bara för att jag var tvungen, gick ner typ 2 kg. Började därefter bli sugen på pasta och potatis, sånt som jag annars brukar hålla mig ifrån. Lakritssug kom det en period, innan det nu har ändrats till surt. Som godisarna på bilden. Det är det enda godiset jag vill ha men fortfarande är jag mest bara sugen på bubbelvatten, frukter och ja, typ pasta och potatis. Och kött och såser. Fast mat är svårt, är liksom sugen på allt och ingenting men när jag väl äter är det helt okej. Till skillnad mot första veckorna är jag nu hungrig ungefär hela tiden istället och i och med att illamåendet kommer om det går längre än 2-3 timmar mellan måltiderna äter jag mindre och oftare. Det mest häpnadsväckande är kanske ändå att jag inte dricker pepsi max längre!? Var likadant med Elion i början.

 

 

20140724-180803

Idag hade vi bestämt en stugledig dag! Det gick sådär… M fastnade i materialshopping så halva dagen gick typ ändå haha. Men jag fick tvättat här hemma, en promenad hann jag med också. Sen åt vi en sen lunch innan vi bytte om till badkläder och gick ner till stranden för ett par timmar där med sol och bad. Ljuvligt!!20140724-181008.jpg

Nu är vi hemma och vänder, vi ska strax in till centrum och möta upp Cintya & Fredrik för en datenight. Middag på piren och bio! Ska bli spännande med tanke på att jag brukar ha väldigt svårt att hålla ögonen öppna efter 22-23… 22 Jump Street ska vi se, nån som vet om den är bra?

Ha bästa kvällen och TACK ännu en gång för alla grattis!

Ni är fantastiska!!


Kommentarer


 1. Cissi 24 juli, 2014 on 19:05 Svara

  Jag älskade den filmen, övriga salongen med 😉

 2. Ida 24 juli, 2014 on 21:15 Svara

  Ja, men vad kuuul! Grattis!! Ska bli kul att följa.
  Och det här med att berätta tidigt tycker jag också är helt ok. Får man ett missfall är ju även det någonting att dela med sig av och även en del av livet ibland. Eller ja, det är klart inte alla vill dela med sig, men det borde inte vara nåt konstigt :-)
  Lycka till nu!! Glad för din skull :-)

  /Ida (är dålig på att kommentera, men jag har följt dig sedan E föddes och bor även kring ”din” stad. Har en tjej på 4 och en liten kille på snart 1) :-)

  • Evelina 25 juli, 2014 on 11:17 Svara

   Så tänker jag med, om att berätta tidigt.
   Tack för din kommentar, vad kul att du skrev :)
   KRAM!

 3. Hanna Watson - nygift i Kanada 24 juli, 2014 on 22:47 Svara

  Fina vätterstrandern. Mina föräldrar smsar mig om hur de cyklar på stranden och äter glass på piren och här sitter jag i Kanadas inland utan närhet till varken hav eller sjö. Buhu

  • Evelina 25 juli, 2014 on 11:16 Svara

   Kom och hälsa på, det är såå vackert här :) Fast du har säkert andra fina utsikter!

 4. Sarah 25 juli, 2014 on 08:19 Svara

  Jag har två barn, en pojke & en flicka. Om jag ska gissa på dina symptom och det du är sugen på och jämföra med mig själv, så ligger det en pojke i din mage evelina! Klart kan jag ha fel, men det brukar jag sällan ha. Lycka till

  • Evelina 25 juli, 2014 on 11:16 Svara

   Så kul med sånt där… Cintya hade ett tips igår på hur man ska testa om det är en pojke eller flicka… Ska testa det om några veckor för skojs skull 😉

 5. Johanna H 25 juli, 2014 on 09:44 Svara

  Visst är det en bricka ditt mellis ligger på? Superfin! var är den köpt?

  Hoppas ni fick en härlig kväll och att du lyckades hålla dig vaken 😉
  Kram

  • Evelina 25 juli, 2014 on 11:05 Svara

   Ja precis, det är en bricka från Ikea! :)
   Tack jag klarade det!! :)
   Kram!

 6. Lu 25 juli, 2014 on 11:04 Svara

  Du lyckas alltid se fin och fräsch ut med enkla medel. Några tips? :)

  • Evelina 25 juli, 2014 on 11:15 Svara

   Sötis! Just nu tror jag mest det beror på att jag är väldigt lycklig, för jag känner mig allt annat än pigg och fräsch haha… Såå trött! Men bare minerals är mitt hetaste tips, och mascara :)
   Kram!

 7. Sandra 25 juli, 2014 on 17:30 Svara

  Var det rödkålstestet du blev tipsad om? Det funderade för mig, testade 4 ggr under graviditeten och alla gånger visade färgerna en tjej. Vilket stämde :)
  Men oj vad jag mådde illa av lukten, rödkålslukt och gravid är inte nån höjdare 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna