VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Att berätta för alla

En graviditet är ju i stort sett alltid en väldigt positiv nyhet, något som alla runtomkring glädjs åt. Jag själv blir typ alltid tårögd av alla bebishistorier jag får ta del av! Även denna graviditet har varit enbart glädje och jag är så otroligt lycklig över att vi ska få en liten lillebror eller lillasyster i familjen. Att få berätta för Elion och för Ms föräldrar var något jag såg fram emot väldigt mycket – Elion för att han verkligen längtat efter att få bli storebror och Ms föräldrar efter att bli farföräldrar. Elion, F och våra föräldrar fick alla veta samma dag, ungefär en vecka efter att vi själva fått veta. Vi tänkte nog vänta med att berätta men det gick bara inte ;).

 

IMG_0053

IMG_0059

Eftersom det är första barnbarnet ville vi berätta på ett speciellt sätt. Så vi köpte dessa farmor- och farfarmuggarna (vi letade som tokar ett par dagar och hittade dessa på EKO) och åkte hem till dom med Elion en söndagseftermiddag. De blev SÅ glada! Sekunden efter berättade M att vi hade förlovat oss också, så de visste nog inte riktigt var de skulle ta vägen av alla glada nyheter där ett tag haha…

Vi hade nämligen bestämt oss för att vi skulle förlova oss när jag blev gravid, och sagt och gjort för i vår värld går ju det mesta rätt snabbt, så några dagar efter plus på graviditetstestet hade vi ringar på fingrarna (fick ju oväntat ringarna samma dag som vi var hos guldsmeden)! Under våra 9 första månader hann vi alltså flytta ihop, bli gravida och förlova oss men det bästa av allt är helt klart bebis i magen! Vilken lycka det ÄR! Obeskrivligt!


Kommentarer


 1. Josse 24 juli, 2014 on 11:03 Svara

  Åhh! Jag misstänkte att det var en Bebi på gång!! Stort Grattis till er o all lycka till! :)

 2. Sandra 24 juli, 2014 on 11:14 Svara

  Grattis!! Vad underbart :)
  För mig och min sambo gick det också fort, på fyra månader hade vi hunnit flytta ihop och bli gravida. Nu två år senare är vi fortfarande lika lyckliga, och har en busig ettåring här hemma <3

 3. SÅ himla underbart! :)

 4. Susanne 24 juli, 2014 on 12:55 Svara

  Grattis, vad gör väl det att det går fort. Oftast är det andra som mår mest dåligt. Mitt ex och jag köpte hus, förlovade oss och fick barn inom ett år. Vi gifte oss straxt efter och levde sedan ihop i 25 år innan vi gick skilda världar. Träffade sedan min nya efter typ fem månader….ja alla var inte glada år det

 5. Marielle 24 juli, 2014 on 13:01 Svara

  Jag satt precis och tänkte att jag måste hitta en ny ”gravidblogg” nu när de jag följde tidigare har fått sina bebisar. Jag tänkte att det skulle vara härligt att få följa dig genom en graviditet igen, jag började nämligen läsa din blogg när du väntade Elion. Och så när jag klickar mig in här så ser jag att det faktiskt är en bebis på gång.. Stort grattis och lycka till!

 6. Cissi 24 juli, 2014 on 13:19 Svara

  Men så härligt att få följa eran lycka med bebis :) Alltid kul att läsa gravid/bebisbloggar…speciellt när man själv går i bebistankar. Dock skulle det bli barn nr 3 för mig i så fall 😉 Kul grej med muggarna :) Kramar

 7. Frida 24 juli, 2014 on 14:43 Svara

  Grattis till er! :) ska bli fint att följa er på resans gång. Tack för att du delar med dig.
  Jag träffade min kille för snart exakt ett år sedan. Vi har inte hunnit lika långt som er. Men hoppas inte det dröjer allt för lång tid innan vi går i väntans tider också. :)

 8. Johanna 24 juli, 2014 on 14:53 Svara

  Jag är så himla glad för er skull! När jag började läsa din blogg så var jag sjutton år, nu är jag tjugotvå år, blir tjugotre senare i år. Jag har läst din blogg längre än vad jag har känt några av mina vänner! haha.

  När jag tryckte på din kategori ”bebis 2009” så går det inte att se några bilder, det är bara små kryss?

 9. Tilda 24 juli, 2014 on 16:28 Svara

  Blir så glad över att du är gravid, jag är själv gravid och går in i vecka 10 i morgon. Men än så länge vet inte många, inte ens mina föräldrar eller min sambos föräldrar.

  Alltsammans känns så overkligt, som att jag inte kan förstå att det är på riktigt. Jag går runt och oroar mig en massor och mf tankarna bara snurrar i skallen hos mig, hur gör du för att motverka dåliga tankar? Du känns så avslappnad och lycklig, så som jag vill känna, men på något sätt håller jag tillbaka.
  Min syster vet och hon blev helt lyrisk och lycklig, då hör jag mig själv säga att hon ”inte ska vara för glad än” för man vet aldrig vad som händer, då svara hon ”men vi vet vad som är nu, just nu är du gravid och då kan vi vara glada.” Önskar jag kunde tänka så. Hur gör du? Eller någon annan som läser kommentaren och varit gravid, tips på hur man tänker positivt i en graviditet och inte ser till de risker som finns.

  Kram

 10. maria 24 juli, 2014 on 16:29 Svara

  Så otroligt mysigt när man hittar egna sätt att berätta! Förstår att de blev glada över alla nyheter :)

 11. Louise 24 juli, 2014 on 17:21 Svara

  Grattis grattis till er!

 12. Hanna 24 juli, 2014 on 18:50 Svara

  Åh så glad jag blev att läsa det här. Stort grattis. Kram!

 13. Elin 1 augusti, 2014 on 12:32 Svara

  Sitter och läser ikapp två eller tre veckors inlägg här.. Efter semester och datastrul har jag inte suttit många minuter framför datorn. Men va roligt att gå in o få se att du är gravid!!! Stort grattis till hela lilla familjen :) Vad säger Elion? Han har väl tjatat om att få bli storebror ett tag?! ;D
  Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna