VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

It’s a beautiful day!

20140625-074826.jpg

Kunde inte somna om efter att M åkt till jobbet så jag tog på mig träningskläderna och gick ut på en timmes promenad längs vättern. Vackert! Pratade med en vän och lyssnade på musik. Log åt alla jag mötte. Jag vet ju hur glad jag blir av ett leende så brukar vara generös med såna mot andra också. Har till skillnad mot igår natt sovit non stop tills klockan ringde men känner mig fortfarande trött. Tror jag har för mycket tankar som snurrar just nu för att kunna sova länge, känns som ett riktigt ekorrhjul där inne haha…

Idag väntar jobb igen, kan bli busy med tanke på att det är lön idag men å andra sidan verkar ju vädret visa sig från sin bästa sida så vi får se. Börjar om en timme så det är nog dags att äta frukost, sminka mig och ta på uniformen. Önskar verkligen att i alla fall överdelen var någon annan färg än svart!

KRAM


Kommentarer


  1. Ida 25 juni, 2014 on 08:11 Svara

    Härligt med morgon promenad! Hade jag inte varit själv med barnen så många mornar hade jag gått mer då. I söndags traskade jag iväg tjugo i 6, blev en mil sådär på morgonkvisten, SÅ skönt! Ha en fin dag =)

    • Evelina 25 juni, 2014 on 08:53 Svara

      Ja man blir ju något begränsad med barn, jag försöker passa på när E är hos sin pappa iaf 🙂 låter härligt!! Kramar

  2. Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 25 juni, 2014 on 08:13 Svara

    Läser inte din arbetsgivare din blogg? Är det okej att du skriver sånt för dom? Jag fick ett uppdrag avslutat pga jag skrev att jag tyckte det var synd att jag skulle jobba en klämdag och hellre hade velat lega och myst med familjen… dom ansåg att jag inte var intresserad nog att jobba hos dom och valde att avsluta uppdraget (jag är konsult). Alltså jag blev så chockad och arg att dom inte fattat att jag kan tycka om mitt jobb men ändå väljer familjen först, att jag heller myser med alla i familjen som är hemma än att jobba en klämdag. Idioter kan jag säga, glad att det avslutades på ett sätt.

    Önskar dig en härlig arbetsdag och att du inte tar detta fel, bara undrar faktiskt, eftersom mitt arbete var så annorlunda och överkänsligt.
    Kram på dig!

    • Evelina 25 juni, 2014 on 08:52 Svara

      Med färgen tänkte du? Tror inte att de skulle tycka så mycket om det, vi önskar nog alla mer färg 🙂
      Trist att du råkade ut för nåt sånt!!
      Kramar

      • Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 26 juni, 2014 on 10:25 Svara

        Ja dels färgen och dels att du skriver sånt som jag skrev, typ att man längtar efter helg, få vara med familjen, överhuvudtaget nämner jobb och att det ska bli skönt med semester, allt sånt. Alltså för mig är det normalt, naturligt och självklart allt du skriver, jag skrev ju likadant. Men det företaget jag var på, är stort och väldigt känsligt tydligen, så ja riktigt trist att dom valde att läsa det som dom gjorde det än att försöka förstå hur man som mamma menar.. Kul med jobb men roligare med familj! Så klart eller?? Ja ja, är inte bitter, dom gjorde mig en tjänst ändå. =) Allt har en mening i livet.

        Massa fina kramar!

  3. Josefine 25 juni, 2014 on 08:55 Svara

    Ha en fin dag på jobbet darling! Du hade kanske inte gillat knalligt heller? Varje varje dag? Du får piffa med dina leenden, läppstift och smycken.

    KRAM från sjukstugan 🙂

    • Evelina 25 juni, 2014 on 13:49 Svara

      Sant 😉
      Hoppas ni kryar på er snart!!!
      Puss

  4. AnsoAnna 25 juni, 2014 on 13:18 Svara

    Hoppas du får en fin arbetsdag Evelina.
    Svart är kanske inte kul att ha varje dag men idag valde jag svart på överkroppen av fri vilja :).

    Kram på dig

  5. Natalie 25 juni, 2014 on 14:55 Svara

    Och jag är helsvart idag 🙂
    Hoppas du har/haft en bra dag på jobbet.

  6. Hanna 25 juni, 2014 on 19:28 Svara

    Vad härligt att starta dagen med en promenad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna