VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ett träd som heter Stella

20140401-182622.jpg

Idag hämtade vi Elion på förskolan och åkte och kollade vi på olika fruktträd. Efter lite rådfrågning hittade vi rätt på körsbärsträd och bestämde oss även för ett plommonträd. Nästa steg är att åka ut till stugan en dag med Elion och gräva hål! Och sen köpa träden förstås ;). Så mysigt, att sen se träden växa sig större för varje år och veta att vi planterade dom vår första vår tillsammans. Jag är ju sån som lätt blir nostalgisk och gillar att tänka tillbaka på fina minnen. Det är mitt favoritsamlande, fina minnen ;).

Och vet ni? Karro har börjat blogga igen! Det kan hända att jag hotade henne lite men skit i det! 🙂

Kvällskram till dig


Kommentarer


  1. När vi flyttade till huset fanns det 3 äppelträd, 1 päronträd, 1 plommonträd, hallonbuskar, svarta och rödavinbärs buskar och smultron lite här och där. Tyvärr fick vi ha ner päronträdet och plommonträdet häromdagen då dom ruttnat… Men jag funderar på att plantera ett körsbärsträd istället, så gott ju! 🙂

  2. stina 2 april, 2014 on 05:00 Svara

    Åh då måste jag få tipsa om plommonträdet opal! Världens godaste plommon! Väldigt mycket plommon blir det 🙂

    Visst är det roligt med träd? Jag fick ett av min morfar i helgen! Ett äppelträd och jag älskar det! Kommer alltid att tänka på min älskade morfar (som varit som en pappa för mig eftersom min valt att inte vara närvarande) när jag ser det!

    Kram stina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna