VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

VITT

Jag och M satt och googlade på IKEA:s vita golv idag fast på olika håll och vi bollade fram och tillbaka lite halvt sådär för vi har sett och bestämt oss för ett av golven redan. Men så har det kommit annat emellan (läs en flytt) så golvplaner har liksom glömts av. Men så frågade jag väldigt, väääldigt snällt igår om vi kanske kan göra det nu snart innan det är dags för M att bosätta sig ute i stugan? Så det blir fint här hemma också ;). Och det kunde vi nog ordna. Och ja, nu ska vi helt plötsligt försöka få det klart innan påsk!

När vi var samlade allihop efter jobb och förskola åkte vi till IKEA  för att kolla på det golv vi bestämt oss för, TUNDRA vitt. Men så är det slut!? Alltså slut-och-kommer-inte-igen. Jaja vi går väl hem sa vi men så valde vi ändå att fråga personalen, kanske det finns kvar på något IKEA i närheten? Bättre upp! De hade kvar 88 paket ute på lagret! Därför valde vi att köpa pronto, eftersom det är utgående modell och vi verkligen, verkligen vill ha just detta. Förmodligen inte världens bästa golv, men våra planer är kanske inte att bo här för alltid heller utan vi vill mest rusta upp det inför försäljningen nånstans där borta i framtiden.

 

20140325-123956.jpg

Detta hittade jag bland annat idag. Alltså på riktigt. Jag vet inte vad jag skulle göra utan Google!??

Puss/E

Förresten! Har en bloppis på gång, tänkte 20-ish imorgon kväll?

 


Annons

Kommentarer


 1. ADARAS Blogazine 25 mars, 2014 on 21:02 Svara

  Vet inte heller vad jag skulle göra utan Google! ÄLSKAR vårt vita golv, ni kommer bli så nöjda 😀

 2. Sandra 25 mars, 2014 on 22:18 Svara

  Haha, jag svor precis över våra vita golv i sovrummen för ALLT damm syns direkt! Dammsuger jag på morgonen är det dammigt på kvällen.. Min sambo sa : jag sa det när vi la in det men ”någon” hade sett i en blogg att det är så snyggt.
  Det är snyggt men fruktansvärt opraktiskt! Särskilt i sovrummet där det snabbt blir dammigt av sängkläder och kläder.

  • Sandra 26 mars, 2014 on 08:06 Svara

   Vad bra att du skrev det :) tänkte igår att det skulle vara snyggt här med vita golv och funderade hur mycket som syns på dom. Men nu fick jag svaret utan att fråga, och det får fortsätta vara snyggt någon annanstans 😉

 3. Elin 26 mars, 2014 on 13:36 Svara

  Precis det golvet har vi också! I hall, kök, sovrum och barnens rum och jag kan bara råda er igen att inte lägga in det. Förutom att det är ömtåligt så är det så kallt och trist att gå på. Vi kommer riva ut golven och lägga in riktigt trägolv (obehandlat) som vi målar vitt istället..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna