VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Våfflor hos oss

20140325-181116.jpg

Precis som hos ”alla andra” äts det våfflor hos oss idag! Däremot är de gjorde på fler ägg än vanligt samt grovt mjöl och rågmjöl och serverades med bacon och rårörda lingon (eller hallonsylt) så det blev en matigare version. Gott!! Har du ätit våfflor idag?

Idag var vi spontana och impulsiva! Skulle kolla på golv på IKEA men det blev att vi köpte till både sovrummen och köket. Så kan det gå! Planen är att det ska vara färdigt innan påsk då vi eventuellt kan få till en inflyttningsfest. Ja köksgolvet kommer dröja dock, tills det ska renoveras i övrigt.


Annons

Kommentarer


 1. Elin 25 mars, 2014 on 18:22 Svara

  Är det Ikeas laminat? Vi har det och jag kan säga såhär – välj ett annat golv! Det är så känsligt, tappar man nåt i golvet så blir det märken och kommer det vatten på det så sväller det direkt.

 2. janina 25 mars, 2014 on 19:30 Svara

  Kan oxå intyga att ikeas golv inte var så bra för oss.. efter 2 år fick vi riva upp det pga svällt och rest sej i skarvarna. Inga av dom andra golven som vi lagt (från byggmax och rusta) har rest sej trots billigt golv :)

 3. Hanna 25 mars, 2014 on 20:00 Svara

  Alltså. Jag drömde om dig i natt. Eller om F. Jag var ihop med honom fast han såg ut som min kollega(vars blick jag inte kunnat möta idag pga drömmen..hehe). Och vi skulle ta hand om mina två barn, Elion och F’s dotter (?).. helknäppt var det, sådär som drömmar kan vara! Kanske borde ta en paus från bloggvärlden när jag drömmer om personer jag aldrig träffat?! I vilket fall som helst är jag lyckligt gift med min man och blir lite full i skratt när jag tänker på drömmen;)
  Vårt våffeljärn har pajat så det blev inga våfflor här idag men man blir ju bra sugen när man ser våffelbilder lite här och var! :)

  • Evelina 25 mars, 2014 on 20:38 Svara

   Hahah vad kul!! Drömmar kan verkligen vara lite knasiga ;)… Tur man kan äta våfflor alla andra dagar också!! Kram

 4. Ja, här har vi ätit våfflor. Det är Robins favoritmat(en av dom) och när jag berättade att det var våffeldagen idag så hoppade han upp och ner och sa att då måste vi äta det 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna