VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Love is all around

large

 

Vad skönt det är att denna hemska dag är förbi. Eller ja, innehållet i den. Det går ju inte säga att det var lätt precis, men nu är det i alla fall över. Bara att vänta på domen. Jag är tacksam för att det ändå har gått så pass bra som det har gjort, och det har det enbart gjort tack vare människorna vid min sida. Att vi fick vara tillsammans jag och småsyskonen. Att M har stöttat mig så fint som han gjort betyder hur mycket som helst, för trots allt har han inte funnits med så länge i mitt liv att han har varit delaktig i det här med mamma och det är inte helt lätt att förstå för någon som inte varit med om det. Är galet tacksam för att jag trots avsaknaden av en så pass viktig relation som till en mamma är så rik på relationer och kärlek i mitt liv.

Vi kunde hämta Elion lite tidigare på förskolan och nu blir det gulaschsoppa till middag. Jag är så glad för att kunna ge Elion vardagsliv och vardagsrutiner som jag själv alltid saknade och jag önskar att han ALLTID, alltid känner sig älskad. Det kan nog vara mitt allra största mission här i livet!


Kommentarer


  1. Nana 28 januari, 2014 on 18:09 Svara

    Åh så skönt! Mitt enda råd är låt känslorna finnas där allihopa! Krama de dina lite extra!

  2. marie 28 januari, 2014 on 21:12 Svara

    <3 största kramen!

  3. Elin 28 januari, 2014 on 23:27 Svara

    Skönt att höra att den dagen äntligen är förbi, det blir ingen mer rättegång alltså? Håller alla tummar att detta får ett bra slut för alla inblandade <3
    Kram!!

  4. Annika K 29 januari, 2014 on 00:14 Svara

    Skönt att det är gjort.
    <3

  5. Ingelöf 29 januari, 2014 on 08:50 Svara

    Det måste ändå vara skönt att det snart är över rent rättsmässigt och jag hoppas att dina syskon får hjälp att komma därifrån och ta sig vidare i livet.

    Stor kram!

  6. Denise - Mamma till noah! 29 januari, 2014 on 09:49 Svara

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna