VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite ångest

Fyra arbetsdagar kvar och nu börjar jag få ångest för att Elion åker på torsdag… Det brukar vara lugnt eftersom jag vet att han har det såå bra hos farmor och farfar, och det brukar kännas ok eftersom jag vet att det är så här det alltid kommer vara. För jag vill att F ska känna att han får åka upp till sin släkt och sina vänner precis när han vill. Men. Det är nog det här att det är jul och nyår det handlar om. Det känns sååå tungt att inte få vara med Elion då. Speciellt juldagarna som jag ju sätter en väldig familjestämpel på. Tror jag ska gå och be om lite ledigt på torsdag så vi får några timmar extra tillsammans…

 

large5


Haha igår somnade vi i soffan typ hur tidigt som helst. Jag har ju annars vääldigt svårt att somna till sådär någon annanstans än i sängen, men Ms famn måste vara väldigt skön för det är inte första gången det händer. Vaknade till strax innan 22 och flyttade över oss till sängen. Tror de här två ”gamlingarna” var lite slitna efter helgens partaj ;)… Ikväll ska vi hem till Cintya & co och julmysa lite! Ska bli superdupermys. Känns skönt att det snart vänder och går mot ljusare tider, för nu är det verkligen mörkt ute. Fast jag tycker att hösten och tiden nu fram till jul har rusat fram så jag har faktiskt inte hunnit reflektera över mörkret som jag annars brukar. Har fullt upp med att vara lycklig tror jag :).

Ha en FIN dag bästa ni!


Kommentarer


  1. Scottish Moments 17 december, 2013 on 10:16 Svara

    Här i Skottland känns det redan som vår… Solen skiner, fåglarna kvittrar och det är grönt gräs på marken… Skönt tycker jag som inte heller är så förtjust i kyla och mörker.

  2. Lisa 17 december, 2013 on 12:40 Svara

    Tänk julafton i sinnet, i sinnet, i siiinnet! 🙂 Det är bara ett datum och ni firar ju änna lika strålande jul som om ni hade gjort det på julafton. Bara ett datum i kalendern gulle! Kramar

  3. Bella 17 december, 2013 on 17:01 Svara

    Ja er son går ju inte att dela i två bitar. Ni får köra vartannat år och det brukar bli bra men kan tänka mig att ni kanske kommer tycka det känns konstigt så här i början.

  4. alexandra 17 december, 2013 on 19:03 Svara

    Åhh kan tänka mig att det känns jobbigt. Men han finns hos dig idag, imorgon och för alltid. Du är en sån fantastisk mamma till ditt barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna