VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

C3

Tävlingsdags!

För alla kaffeälskare där ute! Nu kan du vinna en svart perkolator från C3. Önskar att jag själv var i behov av en sådan för den är riktigt cool, i modern form alltså och brygger riktigt gott varmt kaffe! Perkolator får mig att tänka på mysiga farmor… :)

För att vara med och tävla ska du svara på frågan “i hur många storlekar finns C3’s svarta perkolator?”. Tips! svaret kan du hitta på C3:s Facebooksida. Skriv även en motivation till varför just du ska vinna!

RS1605_Design_30-30254 (2)

LYCKA TILL

Tävlingen pågår 1 vecka från och med NU!


Kommentarer


 1. Elin 12 augusti, 2013 on 10:06 Svara

  Den finns i tre storlekar :) Kram!

 2. Hayley 12 augusti, 2013 on 10:06 Svara

  Hej!

  Perkilatorn finns i tre storlekar, volym: 0,9 liter/1,2 liter/1,5 liter.

  Jag skulle vilja vinna den till min make! Hans farfar dricker väldigt mycket kaffe men han hade en bryggare som vi var riktigt oroliga för. Den stängde inte av sig eller sänkte värmen. Så min make gav bort sin fina fina kaffebryggare som han älskade så till sin farfar. Farfar blev såklart super lycklig men maken dricker nu enbart billigt snabbkaffe från ICA då vi inte haft råd att köpa en så fin kaffebryggare igen tyvärr.

  Skulle även vara prefekt att vinna den nu då min underbara make fyller 30år. Han är nog jordens svåraste person att köpa presenter till nämligen!

  Så nu håller jag tummar och tår.
  Stor kram!

 3. Elin 12 augusti, 2013 on 10:07 Svara

  oj, glömde min motivation; för att jag älskar verkligen kaffe och att få börja min morgon med en stor kopp hett kaffe är ett säkert kort på att få en riktigt bra dag. Min kaffekokare har precis gått sönder, så tävlingen hade inte kunnat passa bättre. Håller mina tummar och tår att jag blir den lyckliga vinnaren :)

 4. Elisabeth Öberg 12 augusti, 2013 on 10:19 Svara

  – Finns i två storlekar: 0,9 liter/1,5 liter.

  Önskar oss verkligen en ny perkolator. När vår perkolator gick sönder köpte sambon en kaffeautomat som kaffet inte smakar kaffe i.
  Katastrof för en kaffeälskare som mig.

  Håller tummen,
  Kram :-)

 5. Fanny 12 augusti, 2013 on 10:20 Svara

  Den finns i tre storlekar – för 2-6 koppar, 2-8 koppar eller 4-10 koppar.

  Hoppas att jag vinner!

 6. Marina 12 augusti, 2013 on 10:33 Svara

  Hej! Vilken fantastisk blogg du har ville jag börja med att skriva! C3 finns i 2 storlekar’
  Som du själv vet så kräver en 4-åring väldigt mycket aktivitet och underhållning. Jag har en 4-åring och en 2-åring hemma som är fulla av energi och bus. Att hålla deras tempo krävs en hel del kaffe :) perkolator jag har är sönder och jag har fått klara mig på snabb kaffe som inte är lika gott som kaffe från Perkolator. Därför skulle den perkolator komma till hur bra användning som helst hemma hos mig!

  Kram/ m

 7. siddika shereef 12 augusti, 2013 on 10:48 Svara

  Ni har 4 sortiment.

  Den här brukar en speciell metod
  som gör att produkten blir extra god
  Den ska du bruka om du vill njuta
  har du börjat kan du inte sluta!

 8. Paola 12 augusti, 2013 on 10:54 Svara

  Svar: 2 storlekar.

  Motivering:

  Nu vill jag bli min egen barista, få stryka översta posten på min önskelista. Styrka, kvalitet och komfort få bevista, i ett rungande kaffeböneutrop utbrista: – Adiós blaskkaffe & sump, er kan jag gärna mista … det blir inge’ mer ”hasta la vista”!

 9. Jenny Lindberg 12 augusti, 2013 on 10:59 Svara

  Den svarta perkulatorn finns i två storlekar (0,9 liter och 1,5 liter).

  Jag skulle vilja vinna denna eftersom min sambo älskar kaffe men själv dricker jag inte det alls. Därför har vi inte lagt särskilt mycket pengar på en bra kaffebryggare. Det skulle vara så kul att överraska honom med denna snygging :)

  Kram Jenny

 10. Mikaela 12 augusti, 2013 on 11:39 Svara

  Gissar på en storlek.

  Jag skulle vilja vinna dels för att jag under denna sommar börjat dricka kaffe. Har aldrig innan under mina 25 år tyckt om det men nu njuter jag av en kopp varje dag! Men mest av allt åt min man som efter sex veckors semester återvände till jobb, tilläggas är att han en av få längtat tillbaka då han älskar sitt jobb. Men det första cheferna sa var att han blivit varslad pga för lite jobb. Innan semester slet han som ett djur för firman, jobbade över och ställde alltid upp. Så fick han detta beskedet.

  Det känns så orättvist. Denna hjälper inte till nytt jobb men kanske till att hitta glädje efter detta och orka komma igång igen.

 11. Martina 12 augusti, 2013 on 12:14 Svara

  Deras svarta perkolator finns i två storlekar. Varför ska jag vinna? Jag och min pojkvän har precis flyttat ihop, jag pluggar och jobbar extra och han jobbar heltid och vi har inte haft en ledig dag tillsammans på snart två månader. Tiden på kvällen blir vår tid att sitta och prata med en kopp kaffe. Jag hade blivit jätte glad om jag kunde överraska honom med en lite lyxigare bryggare. Dels för att han är världens bästa pojkvän som står ut med mig och att jag inte är ledig någonting. Och för att kunna lyxa till vårt kaffedrickande samtidigt=)

 12. Jeanette 12 augusti, 2013 on 12:16 Svara

  Det finns två olika storlekar! :)

 13. Emily 12 augusti, 2013 on 12:18 Svara

  Den finns i två storlekar. Jag önskar vinna den åt min pojkvän som är en riktig kaffedrickare och älskar perkolatorkaffe!

 14. Jeanette 12 augusti, 2013 on 12:19 Svara

  VAr lite snabb på knappen sist! :)
  Svaret är ; 2 olika!
  Jag vill såå gärna vinna denna, har varit föräldraledig i ett år nu och om en vecka så skolas lillkillen in på förskola och jag börjar jobba igen. Känns som att kaffet kommer att behövas till frukosten framöver 😉

 15. Sophie 12 augusti, 2013 on 12:24 Svara

  3 olika storlekar finns det! Jag håller tummarna att jag vinner denna då vår perkulator precis gett upp och vi nu mer får så lov att koka kaffe på spisen. :)

 16. Johanna heljedal 12 augusti, 2013 on 12:48 Svara

  Hej!!

  Äntligen en kaffetävling!! :)
  Svaret på frågan är att det finns i två olika storlekar. 2-4 koppar eller 4-10 koppar.

  Min motivering till att jag ska vinna en är nog helt enkelt bara att jag är en stor kaffeälskare som skulle tycka att det var kul med en perkulator som gör mitt annars så tråkiga och fula kök lite snyggare och många goda koppar kaffe (nu har jag en bryggare från Rusta, hehe).

  Hoppas på tur som alla andra!

  Kramkram

 17. rana 12 augusti, 2013 on 12:57 Svara

  Svaret är att den finns i två storlekar, den ena är från 2-4 koppar och den andra från 4-10 koppar. Varför just jag vill vinna är för att jag har alltid en såndan otur vad gäller kaffebryggare, kaffet bryggs inte så varmt som jag önskar. Därför önskar jag mig den här på hopp om att få njuta av en kopp varmt kaffe.

  Tack för den fina möjligheten att få tävla!

  Kram

 18. Kerstin 12 augusti, 2013 on 13:34 Svara

  Hej! Den finns i tre storlekar :)
  Ja, min syster har en perkulator och jag skulle så gärna vilja ha en själv, hennes kaffe är så mycket godare än mitt!
  //Kerstin

 19. Fredrik Nykvist 12 augusti, 2013 on 13:59 Svara

  Hejsan, den finns i 3 storlekar. 2-6 koppar, 2-8 koppar eller 4-10 koppar.
  Motivering:
  Av hett kaffe vill jag njuta och må gott, helst med en snygg svart Perkolator som passar i allt från stuga till slott. Då blir fikastunderna något speciellt, ja när C3 är inblandade kan det t.o.m bli sensationellt.

 20. Marlene w 12 augusti, 2013 on 14:46 Svara

  Det kan inte vara sant, precis en sån som min sambo sneglat lite på! Den här tävlingen vill jag verkligen vinna! Svaret är 2 storlekar.

  Varför ska just jag vinna?
  Easy, jag har världens finaste sambo som ställer upp i vått och torrt! Jag är just nu gravid med vårt tredje lilla mirakel och har haft en ganska jobbig graviditet. Min sambo har fått tagit mycket ansvar här hemma samtidigt som han jobbat heltid. Han är en riktig kaffe drickare men själv föredrar jag te. Just nu har han endast en liten presskanna då hans kaffemaskin gick sönder nu i sommar efter ett x antal år på nacken! Om exakt 3 veckor väntas bebis anlända och eftersom han är så trött nu när han måste ta mycket ansvar tycker jag verkligen att han förtjänar att överraskas med en sån här perkolator! Lite extra koffein kan ju inte skada inför den stundande förlossningen och vaken-nätter här hemma i höst 😉

 21. Ann 12 augusti, 2013 on 15:26 Svara

  Hej!!!!
  Åh vad jag vill ha en sån!
  Älskar perkolatorkaffe, men min gamla börjar bli lite sleten nu 😉
  Denna finns i 2 stl 2-6 & 4-10 koppar!
  Hoppas,hoppas,hoppas!!!!
  Kram

 22. annica la sundström 12 augusti, 2013 on 15:27 Svara

  2 st
  Det är svårt att lära gamla hundar sitta-
  ”vad är det för fel på kokkaffe och vatten?!”
  men om han på denna läckra perculator får titta
  kanske han provar provar och pang-
  kvinnans list- där satt den;)

 23. Malin 12 augusti, 2013 on 17:03 Svara

  Jag är absolut med och tävlar! Jag hittar faktiskt två olika svar när jag letar på facebook, så jag väljer helt enkelt det som är skrivit sist; 3 storlekar finns den i.
  Jag skulle bli jätteglad om jag vann då jag nyligen påbörjat en 5-årig universitetsutbildning och även inom en snar framtid ska flytta hemifrån. Man badar inte i pengar som student och heller inte när man ska fylla ett eget krypin med alla saker som kan behövas, därför passar denna vinst perfekt! :)

 24. Sandra - mamma till Molly och gravid 12 augusti, 2013 on 17:23 Svara

  Hej, jag är gärna med och tävlar! :) Svaret är att den finns i två storlekar!
  Och jag vill gärna vinna för att vi skulle vilja ha en ny kaffebryggare i nya huset som vi flyttar till om cirka två månader så jag kan bjuda alla som hjälper oss att flytta på en kopp kaffe! 😀

 25. Sanna 12 augusti, 2013 on 17:35 Svara

  C3’s svarta perkolator finns i 3 storlekar och jag skulle super gärna vilja vinna denna vinst till mina föräldrar som älskar kaffe och skulle bli glatt överraskade av denna fina vinst.

  Kram Sanna

 26. Emma 12 augusti, 2013 on 17:49 Svara

  Kaffeperkulatorn finns i 2 svarta strl.

  mitt i allt renoverade har ett lock till vår kära moccamasters försvunnit. Att glädja min hårt kämpande sambo med en ny kaffekokare till köket vore faktiskt. Och den vore oerhört läcker på nya köksbänken. En sambo utan koffeinkickstart är ingen rolig sambo (gäller även mig själv ;)).

 27. Caroline Eriksson 12 augusti, 2013 on 18:54 Svara

  C3 svarta perkolator finns i 3 storlekar.

  Jag skulle gärna vilja vinna denna snygga perkolator till min sambo som gillar kaffe men har en gammal och inte allt för snygg perkolator som han ärvt från mina föräldrar. Har försökt fått han att köpa en ny men han har inte hittat någon som verkar bra och prisvärd. Så skulle vara kul att få ge han en ny och snygg svart C3 perkolator :)

 28. Ingelöf 12 augusti, 2013 on 19:32 Svara

  Kul tävling! :-)

  Perkolatorn finns i tre storlekar!
  Kul att du skriver om farmor.. Min sons farmor och farfar använder perkolator och jag har i sommar, när vi varit där, tänkt att jag borde skaffa en sån. Det blir så gott kaffe! :-)

 29. Maria 12 augusti, 2013 on 19:45 Svara

  Denna perkolator finns i 3 storlekar !

  Jag skulle vilja vinna en till min väninna som går igenom ett hemsk skilsmässa nu och har inte tagit med sig något från sitt förra hem till sitt nya, hon älskar kaffe från perkolator så jag skulle verkligen vilja ge henne en, och varför inte ge henne en av de bästa ?? =)

 30. Emmasusanna 12 augusti, 2013 on 19:52 Svara

  Rätt svar är; Den finns i tre storlekar.

  Motivation; jag vill vinna denna fantastiskt vackra perkulatorn eftersom våran nuvarande kaffebryggare är GAMMAL och inte alls passar in i vårat nya fina kök. ”Men den duger bra” säger sambon bara när jag pratar om en ny. Men vinner jag en så kan han inte säga någonting :)

 31. Pia Li 12 augusti, 2013 on 20:05 Svara

  Hejsan!
  Är gärna med och tävlar!
  C3’s svarta perkolator finns i 2 storlekar;
  2-6 koppar & 4-10 koppar!

  Bästa kaffet fås i en perkolator!
  Min gamla är på väg att gå sönder, den håller inte värmen! Men så är den också snart 30 år gammal!
  Men med en mycket liten sjukpension, så räcker dessvärre inte slantarna till..

  Håller nu tummar och tår, för allt vad det går!
  Så att jag förhoppningsvis, fint kaffe igen dricka får!
  Med vänlig hälsning
  Pia Li

 32. Den svarta finns i två storlekar (2-6 koppar och 4-10 koppar).

  Motivering: För att inget kaffe blir så gott som det som görs i perkolator. Jag fick en perkolator av min mamma för några år sen – men hujedamig var den var svåranvänd, ja jag fattade inte ett jota!
  Med denna perkolator från C3 kan jag väl inte misslyckas? Verkar lättanvänd och jag lär få njuta av kaffe varje morgon – bättre blir det inte!!

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 33. Jag önskar verkligen att denna vinna
  för nu flyttar vi, mycket jag ska hinna!
  En perkolator så snygg och stilren
  finns i två storlekar för den som inte är klen.
  Inflyttningsfest, kalas och jul
  med en apparat som denna blir det extra kul :)
  Håller nu tummarna hårt
  för att vinnarmailet blir vårt!

 34. Helena Lundby 12 augusti, 2013 on 22:45 Svara

  Perkulatorn finns i 2 storlekar.
  Varför jag vill vinna är för att vår kaffebryggare har gett upp, kaffet blir sumpigt och inte gott alls.
  Tänk vad skoj att bjuda sina vänner på sånt här gott kaffe istället. Lycka <3
  En extra bonus med är att C3 perkulator är klockrent snygg i sin design med. :-)

  Kram Helena

 35. Kristina Werin 12 augusti, 2013 on 23:11 Svara

  Perkolatorn finns i 3 storlekar.

  Snabbt och enkelt får man till en god kopp kaffe med en Perkolator från C3. Det är något jag vill njuta av varje dag.

 36. Anna 13 augusti, 2013 on 11:08 Svara

  Den finns i två storlekar, 0.9 liter och 1.5 liter.
  Jag skulle vilja vinna den till min kaffeälskande pojkvän som fyller år i början av september :)

 37. Constanza 13 augusti, 2013 on 14:12 Svara

  De finns i två storlekar :) har precis skilt mig och flyttat till egen lägenhet, och saknar fortfarande saker till lägenheten. En ny perkolator hade varit toppen. Kram

 38. liselotte 13 augusti, 2013 on 21:24 Svara

  Är gärna med och tävlar. Svaret är 2 storlekar. När jag ser denna tänker jag direkt att jag vill ge den till min pappa. Min mamma och pappa gjorde alltid kaffe i perkolator, tycke det var det absolut godaste kaffet. Tyvärr lever inte min mamma längre, men pappa är en riktig kaffeälskare och jag vet att han skulle bli så glad över en ny fin perkolator.
  Ha det gott, Liselotte.

 39. Lennart 14 augusti, 2013 on 20:03 Svara

  Hej,

  C3:s svarta perkolator finns i två storlekar. Vår gamla silverfärgade sjunger på sista versen efter en fin lagning med tejp. Så denna C3 skulle verkligen bli grymt uppskattad och välanvänd.

  //Lennart

 40. Erika 14 augusti, 2013 on 20:34 Svara

  Den svarta finns i 2 storlekar.
  Jag skulle såå gärna vilja vinna denna för att min gamla ärvda perkulator inte längre fungerar som den ska, och en dag utan kaffe är ingen bra dag! Och jag har nyligen fått veta att jag inte får någon förlängning på arbetsplatsen jag är på och får gå hem efter den 30 augusti och kommer få det riktigt snålt med pengar.
  Också för att den här svarta var riktigt snygg och skulle passa utmärkt i mitt kök :)
  Jag håller tummarna!

 41. Stina Blomqvist 14 augusti, 2013 on 21:45 Svara

  Finns i stlk 2-6 och 4-10 koppar.
  Jag skulle vilja vinna denna och få äran att ge den till min mamma! Hon dricker mycket kaffe och vill helst ha perkulator-kaffe! :)
  Kram Stina

 42. Vanja e 15 augusti, 2013 on 08:25 Svara

  Två storlekar.
  Så praktiskt det skulle vara att kunna göra annat medan kaffet kokar, och slippa passa pannan, vänder man ryggen till har man kaffe över hela spisen….

 43. Therese 15 augusti, 2013 on 15:23 Svara

  Den finns i 2 strl och jag skulle väldigt gärna vilja vinna denna till min pappa som nyligen fyllde 50 år. Han är sjukpensionär och har väldigt dålig ekonomi och tillråga på det ett riktigt kaffemonster.. Skulle vara kul att överraska honom med en ny (stor) perkulator och något gott fika!

 44. care69 15 augusti, 2013 on 21:13 Svara

  Jag är gärna med!
  Svar: Två storlekar.
  Jag blir galen, tycker knappt att kaffe är gott längre då jag aldrig lyckas få till det.
  Tror aldrig jag har testat en Perkolator, så hoppas på tur och en framtida kopp med perfekt kaffe.

  Tipsat.
  http://care69.blogspot.se/2013/08/19-aug-vinn-en-perkolator.html

 45. Anette 15 augusti, 2013 on 22:36 Svara

  Den finns i två storlekar enligt deras sida på fb :)

  Jag vill vinna den, inte för att jag behöver den utan för att jag vill ge den till min goa vän och granne Terese. Hon har en gammal perkulator idag som hon älskar.. MEN den är ju trasig och hon envisas med att fortsätta koka kaffe i den. Så kvinnan behöver ju en ny så hon kan bjuda alla sina vänner på kaffe i en hel och fräch perkulator =)

 46. Spacegirl 15 augusti, 2013 on 22:39 Svara

  Svar: Två storlekar
  Jag vill vinna för att ge den fina perkolatorn till mina föräldrar som saknar sin gamla perkolator.

 47. Zigge Zagge 16 augusti, 2013 on 06:09 Svara

  2 storlekar
  Gör mig till stolt triumfator
  med godaste kaffet i C3 perkolator

 48. Marie 16 augusti, 2013 on 06:35 Svara

  Det finns 2 storlekar

  Jag kommer att bjuda på sprudlande kaffeglädje och en och annan tår!

 49. SMILE! | Happily Ever After 16 augusti, 2013 on 07:20 Svara

  […] Glöm inte att tävla om en moderniserad perkolator från […]

 50. sanna 16 augusti, 2013 on 07:59 Svara

  Den finns i två storlekar. Jag vill så gärna vinna eftersom vi precis gjort om vårat kök och där går färgerna i svart/vinrött och den skulle passa så bra in i vår hörna där vi har en mixer och en gammal kaffebryggare som vi fått ärva av mina föräldrar när vi flyttade hemifrån för flera år sedan…. och vi har hittat en perfekt brödrost som vi ska köpa och denna skulle passa sjukt bra till den:)! Håller alla tummar och tår som går!

 51. Fredrik Nykvist 16 augusti, 2013 on 08:17 Svara

  Hej,
  det står att min kommentar som jag la in den 12/8 is awating moderation? Försöker svara igen men då står det att jag har svarat redan en gång :(
  Hur ska jag göra nu, jag vill gärna tävla om den snygga perkolatorn.
  Mvh
  Freddan///

 52. Fredrik Nykvist 16 augusti, 2013 on 08:20 Svara

  Provar igen!
  Hejsan, den finns i 3 storlekar. 2-6 koppar, 2-8 koppar eller 4-10 koppar.
  Motivering:
  Av hett kaffe vill jag njuta och må gott, helst med en snygg svart Perkolator som passar i allt från stuga till slott. Då blir fikastunderna något speciellt, ja när C3 är inblandade kan det t.o.m bli sensationellt.

  Ha en trevlig helg!
  Freddan

 53. Gabbi 16 augusti, 2013 on 18:39 Svara

  Hej! Hamnade av en slump på din blogg för flera år sedan och du är en av få bloggar jag följt sedan dess. Det är fantastiskt att se din livsglädje och utveckling genom åren. Du känns som en genuint äkta och omtänksam tjej med båda fötterna på jorden.

  Tänkte att jag för första gången skulle vara med i någon tävling, någonsin. Har jag luskat ut rätt finns perkolatorn i 2 olika storlekar.

  För två år sedan tog jag steget att flytta hemifrån för att börja plugga. Kaffet blev snabbt en bästa vän vid långa pluggstunder, och därför fick jag ärva min pappas pressokanna som han själv hade när han pluggade. Med andra ord har den några år på nacken. Denna perkolator skulle klassa ut min pressokanna direkt och göra mitt sista år på universitetet lite lättare och godare!
  Därför skulle jag vilja vinna denna tävling!

  Stor kram
  Gabbi

 54. Rebecca 17 augusti, 2013 on 20:26 Svara

  Åh!
  Mitt första kaffeminne är helt klart min mammas älskade perkolator-den var stor och ståtlig, silverfärgad med en genomskinlig knopp på toppen, jag har för mig att det var där det bubblade magiskt varmt vatten och den underbara ljuva doften som spred sig i hela huset..
  Jag tvingade mig själv, med mina väninnor att ‘lära’ mig att dricka kaffe o tycka det var gott när jag var 17. Sen dess är jag en trogen kaffe nörd-det ska vara starkt, varmt och svart. Jag har nog velat mellan alla olika sätt att laga det på, pulver o kokande vatten, jättekaffemaskin som tog upp hela diskbänken och tog en halv dag att diska ur, kapselmaskiner och alla möjliga vanliga bryggare. En ordentlig kopp kaffe ska avnjutas i en vacker kopp, i härligt sällskap och vara sådär rysligt mysigt och gott! Jag letar alltid efter kaffe perfektionen. En klassisk och dessutom ursnygg perkolator skulle göra mitt kära kaffe hjärta otroligt lyckligt :)

  Den fantastiskt snygga svarta perkolatorn finns i två storlekar; en som brygger 2-6 koppar och är 0,9 l och en som brygger 4-10 koppar och är 1,5 l.

  Kram!

 55. Anna Lundkvist 17 augusti, 2013 on 22:24 Svara

  Svar: 2 st

  På morgonen som en zombi jag är
  Kaffe är då det enda jag begär
  Med en perkolator från C3
  Skulle jag få kaffe med kvalitet

  Nu håller jag tummarna

 56. CArin Dahlberg 18 augusti, 2013 on 13:32 Svara

  Den finns i två storlekar, för 2-6 koppar och 4-10 koppar.

  Vill väldigt gärna vinna en perkolator, i en sån gör man det absolut godaste kaffet. Så gott att njuta en kopp nybryggt kaffe från en perkolator tillsammans med en vän. Den här från C3 är dessutom så otroligt snygg så att den kommer att bli en prydnad för mitt kök. Håller tummarna och hoppas på finaste vinsten!

 57. Stefan 18 augusti, 2013 on 16:16 Svara

  1. Två storlekar 0,9 /1,5 liter

  2.Min hustru ligger och lurar på hämnd och vendetta,
  För vår gamla perkolator tålde inte spisens hetta,

  Och det är dessutom jag som var boven i dramat,
  Det hjälper inte hur jag henne än har kramat,

  Hon är fortfarande sur och kan mig ej förlåta,
  Det enda som kan hjälpa oss att bli vänner så såta,

  Vore en kaffekokare av ännu bättre form,
  C3´s läckra variant uppfyller väl denna norm

  Då får vårt kök på nytt fason och style
  Och på hennes läppar ett stort smajl…

 58. Jessica Hellström 18 augusti, 2013 on 16:52 Svara

  Perkolatorn finns i tre storlekar.

  Fikastunderna i sommar ett måste förstås
  ett välkommet avbrott, att med vännerna umgås
  det som saknas är ett enkelt sätt att brygga kaffe på
  därför skulle det vara så fantastiskt att en perkolator få
  för när gott kaffe och kvalité ska råda
  väljer jag en perkolator från C3 och får njuta av båda!

 59. Malin Ljungkrantz 18 augusti, 2013 on 22:14 Svara

  Svaret är: Den finns i 2 storlekar.
  Jag skulle vilja vinna perkulatorn för att kunna ge den till min mamma! Hon ställer alltid upp för mig och min sambo och våra två pojkar. Hon hjälper till med hämtning och passning då och då så jag och min sambo får vardagen att fungera samt ger oss möjligheten att hålla kärleken vid liv med små dater då och då. Vore så kul att kunna ge något tillbaka till henne och denna skulle verkligen passa då hon är en riktig kaffekanna!:-)

 60. Emma S 19 augusti, 2013 on 11:33 Svara

  Vill supergärna vara med och tävla.
  Perkulatorn finns i tre storlekar.
  När som helst kommer våran lilla kille till oss och då väntar föräldraledighet för min del och jag längtar så himla mycket. Något som jag däremot inte ser fram emot är att efter nio månader utan kaffe dricka kaffet som kokas i min kaffekokare för 99:- från ica maxi så vore helt underbart att vinna en riktig perkulator.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna