VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Två lyckopiller

Men förstår ni hur underbart det var att få se lillE igen eller? Förstår först nu hur mycket jag faktiskt har saknat honom tror jag och kanske jag kan sluta vara så hormonell nu då, varit lite väl känslosam på sistone…  Men nu så! Känner mig hel i mammahjärtat igen!

Innan jag hämtade honom på stationen gick jag och Karro på ytterligare en långprommis. Alltså det finns nog ingen annan i denna stad som kan traska som vi?? Igår gick vi typ 1,5 mil och idag likaså så 3 mil på två dagar. Gäller att ha bra skor! Otroligt välbehövligt just idag, när jag tänker mycket är det ren terapi för mig att pinna på med benen.

IMG_9353

Tyckte nog min snygga vän var extra snygg när hon kom idag!?

IMG_9405

IMG_9404

LOVE LOVE LOVE

IMG_9367

Har hunnit samla på mig en del grejer haha… Någon blev HAPPY! Bajsboken och springcykeln var bäst. Och vattensprutaren!

IMG_9372

Alltså det här… När vi monterade ihop cykeln gjorde han det där igen… ”Snippa” genom att  trycka ihop knät! Var har han fått det ifrån undrar jag haha? Han började med det när jag hade honom i början av semestern…

IMG_9385

Världens finaste… Imorgon ska vi ut och inviga på riktigt efter förskolan!

På tal om förskolan… Imorgon börjar han på ny avdelning och han känns så stor! Jag är så glad för att jag får följa honom i livet, se honom utvecklas och bli en allt finare personlighet för varje dag. Jag och Karro pratade om det innan idag, att det var ju mysigt med bebistiden också (jag ÄLSKADE ju den) men nu, nu är det så himla COOLT! Är tacksam att jag fick bli mamma tidigt, jag kan göra karriär och annat längs vägen om jag vill, medan han förgyller alla mina dagar samtidigt.


Kommentarer


  1. DeMarkey - LiveYourDreams! 11 augusti, 2013 on 22:16 Svara

    Åh vilken lycka att äntligen få hem han, vilken saknad det måste ha vart, kan bara tänka mig. Man njuter men ändå inte, av att vara utan dom. Det är skönt men ändå jobbigt, man gör saker som man gillar men känner sig ändå inte hel.. ja det lite lustigt det där.

    Härligt att ni är tillsammans nu igen,
    Kram och trevlig (och mysig) kväll

  2. Dagny 12 augusti, 2013 on 13:03 Svara

    Hej
    Var har du köpt elions fina säng?

    • Evelina 12 augusti, 2013 on 13:09 Svara

      IKEA! 🙂

  3. Dagny 12 augusti, 2013 on 13:21 Svara

    Oki, super fin. Måste köpa till Leon :). Hoppas allt är bra och härligt att Elion kommit hem

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna