VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

www.happilyeverafter.se

Haha skitsmart med min hjärntvätt av kommande bloggflytt, rubriker är ju svåra att komma på annars. Ibland faktiskt svårare än själva inlägget, håller ni inte med (ni bloggande läsare)? Så här förenar jag nytta med nöje! Jag tror att bloggen kommer flytta idag men som alltid med tekniska ting brukar det ta lite längre än tänkt. Snart blir det i alla fall. Så snart som möjligt till och med. Det mest spännande, och lite av en utmaning är såklart att bloggen ska bli ”singel”, alltså inte finnas med på någon bloggplattform. Från början fanns jag ju på blogg.se och sen på Allt för föräldrar. Men jag tror att det här är blir det bästa någonsin, för både mig och bloggen :).

 

Idag är det fyra arbetsdagar kvar innan semester! Och ikväll väntar kvalitetstid med Mr Butterfly. Var extra svårt att lämna honom i sängen idag eftersom han åker iväg ett tag imorgon. Åh jag vill också åka utomlands!! Fast det verkar visst som att sommaren kommer på riktigt till helgen? Gud så härligt, då ska jag och Elion hänga på beachen (Karro och Elin, vi saknaaar er nu!?). Det är ju en av de bästa sakerna med den här staden vi bor i, att det nästan känns som ett annat land längs vätterstranden.

 

 

 

 

tumblr_m2s6laSkCL1roszico1_500_large 

 

LIVE LOVE LAUGH!

 

 

Livet är för kort för annat. Var den du önskar vara, mot dig själv men såklart även mot andra. Världen är redan tillräckligt hemsk, gör den lite gladare och finare istället.

 

 


Kommentarer


  1. DeMarkey - LiveYourDreams! 2 juli, 2013 on 08:45 Svara

    Åh så jag längtar !!

  2. DeMarkey - LiveYourDreams! 2 juli, 2013 on 08:49 Svara

    Förresten, JA det är verkligen super tufft att komma på rubriker på bloggen! =)

  3. Vi som följer dig via bloglovin kommer flyttas med till nya stället va?

    KRAM

    • Evelina 2 juli, 2013 on 11:08 Svara

      Hmm vet inte vad blogglovin har för adress sparad? Följer ni happilyeverafter.se fortsätter ju allt som vanligt 🙂 Kram!

  4. DeMarkey - LiveYourDreams! 2 juli, 2013 on 13:54 Svara

    väntar…..väntar……väntaaaaar.. HAHA *skoj*

  5. alexandra 2 juli, 2013 on 18:26 Svara

    hmm..nu får du förklara för en som inte fattar=) vad är det som är så spännande med att byta bloggportal? har noll koll på detta? händer det ngt då? verkar vara ngt speciellt=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna