VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

www.happilyeverafter.se

Nu kommer jag nog tjata i typ varje inlägg (eftersom jag antar att inte alla läser allt alla dagar haha) om att ni ska komma ihåg mitt domännamn www.happilyeverafter.se istället för gamla adressen, för bloggflytten blir alltså snaaart! Känns spännande! Roligt med nytt och ny design har jag ju velat ha ett tag. Hoppas, hoppas att ni följer med!!

 

I ”nya” bloggen är det viktigt att ha med arkivet men samtidigt börja om på nytt. Jag vill ha mer space och kunna ha större bilder. Jag vill ha kvar samma känsla såklart, där ni är lite som mina vänner som jag kan prata med. Vad är det ni tycker är viktigt att få med i en bloggnystart? För nu blir det verkligen nystart även i bloggen och det ska bli skönt!!

 bild

För exakt ett år sen var jag lite mörkare i håret (hmm, kanske ska bli igen??), var lite smalare, hade luggen på utväxt, var otroligt mycket vingligare på benen, fotade med hipstamatic typ jämt, var överlycklig över att ha fått gå upp i tjänst på jobbet (började på 50 % men skulle aldrig tagit det om jag inte ”visste” att det skulle leda till mer tid). Ja det känns rätt långt bort men samtidigt inte. På ett år har det hänt otroligt mycket!

Eftersom bloggen liksom har följt med mig sen 2007 är det nog som sagt dags att rensa upp och börja om även här. I alla fall för mig, i och med allt som hänt. Jag är laddad!Annons

Kommentarer


 1. Elin 1 juli, 2013 on 18:38 Svara

  Åh va spännande! :) alltid skönt att börja på ny kula helt :) jag gillar din blandning av lite personligt, lite ytligt och sen höra vad du sitter och funderar på. Det känns som du är en gammal vän när man läst bloggen så många år som man gjort (vi kommer ju dessutom från samma metropol 😉 ) och då är blandningen perfekt :)

  KRAM!

 2. FanaTica 1 juli, 2013 on 18:47 Svara

  År 2013 är verkligen förändringens år…allt till det bättre

 3. åååh nu börjar det närma sig, jag känner det. haha, jösses är det redan julafton eller? haha. Uppdaterar varje timme typ! =)

  Kram

 4. Cissi 1 juli, 2013 on 19:51 Svara

  Tycker du är jättefin som du är nu, helt perfekt! Tycker bloggblandningen är bra:) Gillar att läsa om dina tankar, pepp, inredning, vad du använder för produkter i smink osv, det jag kanske saknar lite lite och som du fotade mer innan var dagens outfit och alla köp du gör :)) Det gillar jag, får inspiration till sin egna tråkiga klädstil, hihi!
  Ja men sluta aldriga blogga för guds skull, du är ju bäst på det och jag hänger såklart på. Trogen läsare sedan du väntade Elion i magen! Kramar

 5. Härligt med nystart och härligt att du verkligen har fått blogglusten tillbaka. Kommer självklart följa med på din nya resa!
  Kram

 6. Agneta 1 juli, 2013 on 22:02 Svara

  Fortsätt som du gör! Du har ju bästa bloggen av alla, fina du! Roligt med ”flytt”, lycka till!

  • Evelina 1 juli, 2013 on 22:05 Svara

   Men åååhhh… NI är så snälla!! Har ju defintivit bästa läsarna och det gör det rooooligt att blogga :) Kram och tack!

 7. Lina 2 juli, 2013 on 08:29 Svara

  Alltid roligt med förändringar.
  Men jag undrar som några andra, hur kan det komma sig att ni är flera toppbloggare som nu väljer att flytta?
  Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna