VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Apelsincravings

Igår efter F ätit middag (jag och E åt rekordtidig middag) började det snöa men jag drog bara på mig lite extra kläder och så ut på PW/jogg. Blev bara lite drygt 4 km men det räckte för att känna att jag varit iväg :-). När jag kom hem sov E och jag hoppade i duschen och när jag kom ner möttes jag av glaset nedan, färskpressad apelsinjuice. Såå gott! Vi har nog aldrig konsumerat apelsiner som vi gjort den här säsongen haha…

 

 

 

 

 

Sen kollade vi på film, en ganska sjuk komedi och det gillar jag allra mest hehe. Det ska vara sådär så att tårarna sprutar emellanåt och det gjorde dom på oss båda ;-).

 


Kommentarer


  1. Izabella 10 januari, 2012 on 09:05 Svara

    åå det varkul att läsa frågorna och svaren nedan trots att jag varit med så länge nu att det nästan är som att jag känner dig på riktigt. Vad underbart gott det såg ut med färskpressad apelsinjuice. Här dricker jag brämhults blåbär men det är också gott! Kramar

  2. Ida 10 januari, 2012 on 10:03 Svara

    Jag gjorde samma sak efter middag igår, på med träningskläder och ut på tur. Blev ”bara” knappa 4 km för mig men sprang för första gången hela rundan utan ens att pusta en enda gång, hade kunnat fortsätta en bit till dessutom =) med takida i lurarna går det mesta lätt, eller? Känner mig som en härmapa, men så är inte fallet hoppas jag, haha! Körde dessutom crosstrainer pass när de små sov på dagen så idag är kroppen sådär härligt lite öm. Jaja, så kan det va! Sen apropå gårdagens fråge inlägg så skulle det va hemskt trist om du slutade blogga, självklart begriper jag varför men det skulle lite kännas som att förlora en vän. Ha en fin dag! Vi har fått snö inatt så efter fika ska pulkan ut! Kram!

  3. Emma 10 januari, 2012 on 12:04 Svara

    Åh vad gott! Jag är lika galen i apelsiner jag! Känns så fräscht att dra i sig ett glas apelsinjuice istället för något annat när man är sugen på något gott.

    Kramar!!!

  4. Catti 10 januari, 2012 on 12:07 Svara

    Åh den måste jag se!

  5. Lina 10 januari, 2012 on 12:12 Svara

    Finns inget mysigare att skratta ihop med sin partner. Bra grej som man borde göra så ofta det bara går!!

  6. Jennie- Inredningsglad småbarnsmamma 10 januari, 2012 on 14:38 Svara

    Jag springer bara 3.3 km men springer ofta istället=)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna