VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ingen bantning, ingen vikthets!!

Jag är verkligen jätteledsen om ni tycker att det är vikthets här inne för att jag skriver att jag har gått ner i vikt, inte äter godis, vill börja träna och för att jag tycker att Victoria’s secret-modellerna har fina magar? Vill verkligen inte att ni ska känna så och det är inte alls min avsikt att såra någon eller få någon att må dåligt över sin kropp!

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag slutade att äta godis för att jag åt så mycket att jag tröttnade på det, absolut inte för att gå ner i vikt. Men jag åt tills det var slut om det fanns hemma, inte för att jag ville ha. Det var efter Elions tvåårskalas som jag kände att det hade gått överstyr och att jag faktiskt var riktigt äcklad av allt sött. Just godis är min svaghet så därför förbjöd jag inget annat. Jag ville testa att vara utan ett längre tag vilket ju funkade och min mage och min hy mådde också bättre! Att jag promenerar och vill börja jogga igen har heller inget att göra med viktnedgång, precis som med att äta rätt för att må bra är det just för att jag ska må bra. Jag mår jättebra när jag får ut och röra på mig i friska luften, det gör väl alla? Jag vill röra på mig för att orka mer, som mamma och som Evelina.

 

 

Att jag har gått ner i vikt har säkert delvis med minskat sockerintag att göra men framför allt handlar det om att jag inte har mått bra. Jag har haft så mycket personliga problem och bara stressat alldeles för mycket och allt det tillsammans har lett till att jag bland annat har fått sömnproblem och minskad aptit. När det var som värst kunde jag knappt äta alls men jag tvingade i mig ändå. Min viktnedgång har alltså inte skett på ett speciellt hälsosamt sätt och jag skulle aldrig uppmana någon att leva så här. 5-6 kilo har jag gått ner på kort tid men jag tycker att jag var lika vacker innan, jag tycker att jag är vacker nu. Kanske egentligen ännu vackrare innan för att jag själsligt mådde bättre. Det är alltså inte en medveten viktnedgång det handlar om, absolut ingen bantning. Vanligtvis älskar jag mat alldeles för mycket för att bantning ska vara något för mig. Jag vet att jag aldrig kommer få en likadan kropp som innan graviditeten, jag har till exempel brisningar på magen och de syns ännu mer nu när jag har gått ner i vikt. Klart jag helst hade sluppit dom men de stör mig inte just för att jag har fått världens finaste gåva i utbyte. Det blir lite som en påminnelse om att jag faktiskt har fått äran att bära ett barn och för mig finns det inget finare. Att jag saknar mina bröst erkänner jag, bröst är ju ändå något väldigt kvinnligt och försvinner dom känns det tomt. Tycker jag. Men jag är ändå jättefin, vi är alla vackra precis som vi är och det är aldrig bra att ändra på sig själv för någon annan. Skönhet kommer i första hand inifrån, men den yttre skönheten är ju så lätt att ändra på… Sminka och slinga håret är förändring precis som bröstförstoring, bara att det ena är mer extremt. Det pågår ju ganska mycket debatter om detta just nu i bloggvärlden och kanske överallt, jag brukar hålla med båda sidor lite grann och tänka att det är upp till var och en vad man vill göra med sin kropp. Så länge man gör det för sig själv!

 

 

Det gör mig inget att ni kallar mig ytlig, för helt ärligt är jag nog ganska ytlig. Tror däremot inte att jag har blivit ytligare på sistone men jag har å andra sidan blivit mindre privat på bloggen, mindre Elion och mer Evelina och då tror jag att det lätt kan uppfattas som att jag har blivit ytligare när det i själva verket handlar om att de ytliga inläggen har fått mer plats. Jag är ytlig men jag är också omtänksam, snäll, smart och har hjärtat på rätt ställe ändå. Det ena utesluter inte det andra. Jag besitter många icke-ytliga egenskaper men jag älskar ändå smink, shoppa, kläder, skönhetstips, vackra saker och ja, en vacker yta. Jag är inte den som går i mjukiskläder osminkad en hel dag men jag förstår samtidigt dom som gör det. Vi är alla olika. På utsidan, på insidan. Olika men precis lika vackra!

 

 

Sist men inte minst vill jag säga att jag är jättenoga med att berömma Elion för alla hans bra egenskaper, inte bara för att han är söt och fin. Säger hellre att han är rolig, omtänksam och snäll så att han ska veta och känna att det är hans insida som är det viktigaste och den som gör att vi alla älskar honom så mycket. Så även om han nu har en ytlig mamma vill jag lära honom att det finns så himla mycket mer än bara yta.

 

P.S Lampan finns hos Ljusexperten!


Kommentarer


  1. Helen 29 december, 2011 on 11:50 Svara

    Så himla bra och vacker skrivet. alla är vi vackra på vårt sätt. du är vacker som du är och verkar vara en go tjej och definitvit en bra mamma

  2. InaE 29 december, 2011 on 12:20 Svara

    Jag upplever inte alls någon hets eller ens ytlighet här inne.
    Blir mest glad och inspirerad av att du klarade av att skippa godis och att du är sund nog att röra på dig! Keep up the good work.

    Huset ser jättefint ut och så skönt att ni redan packat upp så mycket. Och känslan, känslan av hemma är det bästa och viktigaste!

    Kram

  3. Raggaranki 29 december, 2011 on 12:25 Svara

    Bra skrivet! Alla ser vi olika ut och ingen annan kan ju ändra på det än sig själv 🙂

  4. Ellinor 29 december, 2011 on 12:34 Svara

    Har aldrig ens tänkt tanken på att du skriver ”mycket” om viktnedgång och sådant i bloggen. Jag tycker att din blogg är den bästa bloggen och jag har följt den sen långt innan bröllopet! Finns absolut inget att klaga på! Du är helt enkelt bäst 😉
    Kram!

  5. Isabella 29 december, 2011 on 12:34 Svara

    Bra skrivet Evelina! Uppfattar inte alls dig som ytlig utan som en genomgo människa som vill alla väl. Ska ibland för väl.. ( precis som jag och såna blir oftast sårade då o då eftersom man öppnar sig för ofta för fel personer) därför valde jag att lösenskydda bloggen efter min sjulskrivning då jag försöker att inte vräka ur mig alla tankar. 😉

    Iaf så är du så vacker så och hoppas din inre stress försvinner o att du ska må bättre nu när ni flyttat.
    Kram!

  6. Tina 29 december, 2011 on 12:34 Svara

    Evelina, du är ju helt enkelt mänsklig och en väldigt fin människa!!
    Ta det lugnt ett tag nu och kom i fatt dej efter den här hösten, njut av din fina familj och ert nya fina boende!

    Massor med kramar och var rädd om dej!!
    //Tina

  7. Therese 29 december, 2011 on 12:36 Svara

    Hej! Tycker du är fin oavsett kilo hit eller dit.
    Vad hette appen som ger såna fina kanter, de som är gråa och ojämna. Ha det fint i nya huset.

  8. Hanna 29 december, 2011 on 12:41 Svara

    Att vi får följa din vardag, med allt vad den innehåller är iallafall för mig ngt som tacksamt tas emot! Få inspiration, till mkt, både till hemmet o andra bra saker! Du väljer återigen vad du vill skriva om, ingen annan. Det du väljer att skriva om ”passar” kanske inte alla men då finns alternativet att välja att kanske läsa ett annat inlägg!
    Jag tycker om att läsa vad du skriver, en blandning av
    mkt! Så häftigt att man kan fastna i en blogg, så länge,
    skriven av en tjej jag inte känner, har följt dig sedan sommaren -09! Och är glad att få läsa om dig, er och ja allt du väljer att dela med dig!
    Så spännande att få dela ännu ett kapitel iochmed flytten! Ska bli spännande att få ta del av hur ni får det på nya stället med inredning o allt mellan himmel o jord!
    Så fortsätt vara den du är!
    Fast alla kanske inte erkänner det så finns det en ytlig sida hos oss alla! Vi är ju bara människor hela bunten! Det hör ju liksom till, sen får man se till att göra det bästa av saken och där gör du ett toppenjobb!
    Lycka till med alla delar i ditt liv! 🙂

  9. Annika 29 december, 2011 on 12:42 Svara

    Oj,detta maste ha varit det ärligaste inlägget pa väldigt länge 🙂 Förstar att du inte vill dela med dig av allt, och att människor förändras, men ack vad skönt det är när ”gamla vanliga” Evelina tittar fram emellanat 🙂 Jag tror ocksa absolut att du är en genomsnäll tjej men pa senaste tiden (som det verkar som att en del har reagerat pa?) har det latit väldigt ytligt, och ibland elakt. Tror inte att du kanske är sa ”pa riktigt” utan man far ju försöka läsa mellan raderna 🙂

  10. I min lilla lilla värld 29 december, 2011 on 12:44 Svara

    Tänk att du måste skriva detta inlägg. Jag önskar att du/vi slapp förklara oss hela tiden.

    Di är inte mer ytlig än någon annan. Tycker inte du är ytlig alls om man nu ska jämföra.

    Jag Får ofta förklara varför jag inte äter skit, men numera orkar jag inte. De som inte gillar mina mat- och träningsinlägg behöver inte läsa 🙂

    Stor kram till fina dig

  11. Frida 29 december, 2011 on 12:45 Svara

    Du är så bra! Dom som tar illa upp har nog bara dåligt självförtroende så det är så härligt att se att du inte klankar ner på dom och deras åsikter utan istället förklarar vad du menat med det du skrivit. Härligt! 🙂

  12. Emelie 29 december, 2011 on 12:51 Svara

    Superbra skrivet Evelina!
    Jag tycker du är vacker och en bra mamma (verkar det som) och jag älskar din blogg. Lycka till i nya huset! 🙂
    KRAM <3

  13. Angel 29 december, 2011 on 12:52 Svara

    oj så har jag absolut inte uppfattat ddin blogg,kanske för att jag hängt med från början.Strunt i alla andra

  14. Caroline 29 december, 2011 on 12:58 Svara

    Fint inlägg, och skönt att höra. =) (Även om det inte alls är bra att du mått dåligt såklart, den biten önskar jag att du sluppit)

    Jag är en av dem med lite dålig känsla för vad mitt riktiga värde sitter i. Därför ÄLSKAR jag din blogg och det som du sprider. Kärlek och att alla är underbara. Det är lättare att känna när man blir påmind om det. 😉 Sen är jag lite för lättpåverkad, (något jag försöker jobba bort), men när jag läste att du gått ner i vikt fick jag lite panik och kände ”om hon gått ner i vikt för att hon på nåt sätt inte dög som hon var, då kan det inte vara okej att se ut som mig heller.” Kan tänka mig att det är så många reagerat.

    Jätteskönt att du klarat upp det här! Du är helt faktastisk som tog dig tid till det, att vara så ärlig och fin. Så tusen tack för det! Det var absolut inte nödvändigt, men för mig personligen, var det värt enormt mycket och jag är otroligt tacksam för att du finns därute och är så vettig och en person som jag inspireras mycket positivt av. Detså! =)

    Massa kärlek och tacksamhet till dig för det här inlägget! Och hela bloggen för den delen. <3

  15. matilda 29 december, 2011 on 13:05 Svara

    heja evelina!

  16. alexandra 29 december, 2011 on 13:07 Svara

    Hej Evelina,

    Tack för ditt svar. Det jag menar när jag skrivit till dig handlar inte om bantning på det viset. Du gav mig svaret här som jag redan misstänkte. Att du inte mått så bra. Min mening är att du ska vara rädd om dig och jag hoppas ändå att du inte bryr dig allt för mycket hur du ser ut. du är vacker.

  17. Caroline 29 december, 2011 on 13:09 Svara

    Jag tycker absolut inte att du är ytlig! Din blogg är den bästa och mest verkliga eller vad man ska säga. Radhuset ser jättefint ut, blir nästan lite avvis 😀 Jag har en fråga med. Du var ju mörkhårig när du var gravid, färgade du ditt hår under graviditeten? och blev färgen konstig på något sätt? TACK & KRAM

  18. Izabella 29 december, 2011 on 13:17 Svara

    Du är underbar! Hur har du lyckats med att börja tycka om din kropp? Jag har så svårt att acceptera min, kolla in på min blogg då jag nyss skrev ett inlägg som rör detta… kram!

  19. Louise 29 december, 2011 on 13:58 Svara

    Väldigt klokt och vackert skrivet!:) jag har inte alls upplevt någon hets eller att du påverkar andra att gå ner i vikt! Du är en fin person Evelina 🙂 bomba bloggen med inredning och huset;) stor kram

  20. elin 29 december, 2011 on 14:03 Svara

    tråkigt att du känner att du behöver skriva det här inlägget, att du ska bli påhoppad så mycket. mycket bra skrivet och jag hoppas du mår bättre nu både på jobbet och privat.

  21. Nora 29 december, 2011 on 14:10 Svara

    Vad bra skrivet 🙂 Nu behöver man inte oroa sig för vikthets! Tack

  22. frida claesson (från SpEk3B) 29 december, 2011 on 14:18 Svara

    Hej Evelina!
    Att få läsa om dig och din vardag gör att jag ångrar att jag inte lärde känna dig bättre under våran tid i skolan. När jag tänker tillbaka på dig så tänker jag på en väldigt ärlig, rak och omtänksam person.
    Det du skriver om är väl sådant som många tjejerna känner igen sig i. Vem har aldrig trånat efter en modellkropp någon gång under sitt liv. Vem önskar inte att man hade sådan självdisiplin att man kunde ge upp en ovana utan problem.
    Evelina stå på dig. Jag blir oerhört glad varje gång jag läser din blogg och du inspirerar mig till att bli en riktigt bra mamma till min son.
    Måste berömma er för att nu redan hunnit göra så fint i huset.
    Kramar

  23. Eve 29 december, 2011 on 14:41 Svara

    Jag har grunnat på detta sedan jag läste tråden i kommentarena efter du varit och shoppat, och jag måste säga att folk är väldigt hårda i sin retorik. Jag tror att det råder viss överkänslighet och så fort man nämner vissa hårt belastade ord så finns det en skara människor som av olika anledningar går igång starkt då. Jag tycker du inte på något sätt framstår som om du förespråkar att leva ohälsosamt, att banta eller överdriven träning. I mina ögon står du snarare för att leva ett aktivt liv, ha roligt, känna sig vacker och unna sig vardagslyx (för dig ofta i form av kläder, och lediga dagar med din familj). Jag vet ingen bloggerska som inspirerar så mycket på ett nyttigt och hälsosamt, down to earth sätt som du. Och allt annat är överkänsliga kommentarer, du skriver ju faktiskt en blogg om ditt personliga liv och just nu har du gått ner i vikt. Om du inte kan blogga om det, vad kan du då blogga om utan att bli helt opersonlig? Näää, du hade inte behövt förklara dig med detta inlägg för mig i alla fall, you go girl! //En annan Evelina

  24. Emma Sofie 29 december, 2011 on 15:16 Svara

    Jag känner så igen mig i det där med godiset. Jag kan inte heller sluta äta när jag har hemma men efteråt mår jag inte alls bra. Jag har också dragit ner på det jättemycket och det är så skönt. Numera när det kommer hem godis är det inte alls lika gott som jag trodde att det skulle vara.

  25. Maddi 29 december, 2011 on 15:18 Svara

    Tycker inte alls att du skriver ytligt och jag tycker om när du är ärlig och skriver om tex hur det känns att få mindre bröst! DET är ju äkta! Kroppen förändras när man får barn och jag tycker att man ska få känna och uttrycka det! Jag tycker du är jättefin i kroppen! B

  26. Victoria - 20 år och mamma 29 december, 2011 on 15:31 Svara

    äsch tror de som tar illa upp tänker mer på hr de själva ser ut än vad de tänker på vad du skriver. Vissa kasnek bara får dåligt samvete då de ligger hemma o mölar i sig godis och sen läser om dig som slutat och joggar eller vad som. Tror inget handlar om dig utan bara om vad de själva har för tankar inombords. Man kan alltid se sig själv som ett offer i alla olika sammanhand, det beror oftast bara på hur man tolkar ord och meningar. =) Sitter i självförtroendet!

  27. Emma 29 december, 2011 on 17:01 Svara

    Fint skrivet Evelina. Jag tycker det är synd att du måste förklara varje gång du skriver om detta, det är ju din blogg.
    Stå på dig och heja dig som peppar Elion i stort och smått. Han kommer att växa upp till en fin kille.

    Gott Nytt År och massa lycka till i ert nya boende.
    /Emma

  28. Linda 29 december, 2011 on 17:42 Svara

    Läst här ofta men tror aldrig jag kommenterat, men nu så blir jag förbannad 😉 nä då. men du verkar vara en jättego person som är alldeles lagom ytlig. Jättefint inlägg !!! Kram

  29. Carro 29 december, 2011 on 18:52 Svara

    Slit i vad alla avundsjuka människor skriver! Jag tycker du är fin, skriver bra och jag tycker om att läsa din blogg! Stå på dig 😀

  30. Carro 29 december, 2011 on 18:52 Svara

    Skit skulle de ju stå 😉 haha

  31. Anne-May, 19 år 29 december, 2011 on 19:11 Svara

    Har heller inte uppfattat dig och din blogg som ytlig, bantingshets osv.. Men väldigt bra skrivet Evelina. Och helt klart, du är vacker precis som du är, det är vi alla. 🙂 Hade också en period förra hösten då jag mådde skitskitskit.. det resulterade i låg ämnesomsättning, struma. Då lekte inte livet och ingen matlust hade jag heller.. Det är ju det kan bli! Fattar inte folk som tyckt att du bantat å blabla?.. Hmm, finns folk till allt tyvärr. Ha det så bra nu fina du<3 njut varje minut nu av erat nya hus, din fina son och man. Hoppas du kommer må bättre både psykiskt och fyskiskt.
    KRAM till dig <3

  32. The Housewife 29 december, 2011 on 19:25 Svara

    Jag förstår att du kommenterar dom typ av kommentarer för man vill ju förklara sig.. Men ärligt så är det inte så din blogg är, den handlar inte om viktras, viktpanik eller liknande och det vet vi alla som följer den ofta och du som skriver den. Så egentligen behöver du inte förklara dig men som sagt jag förstår ändå att du gör det… jag älskar din blogg och jag gillar ditt sätt att vara, det du visar på bloggen. Vikt vill vi nästan alla gå ner så bra att du ger oss tips och sånt.

    Tack för en bra blogg.
    Kram!!

  33. Cissi 29 december, 2011 on 19:38 Svara

    Så fint du skrivit! Jag tycker verkligen du verkar vara en toppen gullig tjej med hjärtat på rätt ställe.
    Hoppas du snart kommer och må bättre, nu när ni flyttat till ert efterlängtade hus och det lugnar ner sig på jobbfronten m,m!
    Massor med kramar!

  34. Maria 29 december, 2011 on 20:08 Svara

    Hej!
    Vilken fin blogg du har! Jag började läsa nyligen om din graviditet (har en ny liten bebis i magen och en dotter på snart 2) och tycker du skriver både uppriktigt och väldigt fint.

    Lycka till med träningen nu! Och var stolt och glad över de mål du uppnår. Detta med vikt är ju så känsligt, speciellt som småbarnsmamma ”ska” man ju ha något extra mammakilo:) för mig har träning alltid inneburit glädje och ett sätt att få tänka ifred när livet varit tufft. På köpet en snygg och glad kropp:) Hoppas du fortsätter på den väg där du mår som bäst!

  35. Lina 29 december, 2011 on 20:31 Svara

    Word Evelina!
    Jag känner precis samma och kommer efter nyår försöka minska på sockerintaget just för att jag bara känne mig så äcklad på allt sött. Att vara ytligt innebär inte att man har en fin insida och jag tycker det lyser igenom bloggen att du har många fina egenskaper och är en fin person. Jag kände genast när jag läste alla kommentarer att det var orättvist att du skulle behöva ta så mycket skit för att du gått ner i vikt. Du ska egentligen inte behöva förklara varför ens. Det syns att du blivit smalare och skulle du inte skrivit om att du gått ner i vikt, ja då hade du troligen fått skit för att du döljer din viktnedgång och inget säger om den..
    Kram och gott nytt år! Lycka till med nya huset 🙂 Har läst din blogg länge men är dålig på att kommentera. Ända sedan du bodde i Linköping som jag själv kommer ifrån. Har gått förbi dig i Gränden en gång för många år sedan och minns bäst din längd 😉

  36. Emma 29 december, 2011 on 20:55 Svara

    Fint inlägg. Blir inspererad!

  37. Bra skrivet. Tråkigt bara att du känner att du behöver göra det.

  38. Johanna 29 december, 2011 on 22:36 Svara

    Jag tycker att det är tråkigt att andra ska ha så mycket åsikter om sådant de vet så lite om! Jag följer din blogg dagligen och upplevar absolut ingen vikthets. Att du vill äta mindre sött och röra på dig för att få bra i både kropp och själ är något jag förstår till fullo. Jag skulle förstå och ge dig mitt stöd även om det så hanldade om viktnedgång (under förutsättning att det är hälsosamt). Jag är själv en sådan person som äcklas om jag äter för mycket sött och liknande, inte för att jag känner mig onyttig för att gå upp i vikt utan för att jag fyller min kropp med en massa onyttigheter som inte bara ger mig hål i tänderna utan även gör mig trött osv. Jag tycker att ditt inlägg (detta) där du bemöter alla dumma kommentarer är väldigt bra! Du är grym! Hoppas att ni kommer trivas enormt i ert lilla hus och att ditt psykiska välmåeender snart är tillbaka där du förtjänar att det ska vara 🙂

  39. Martina 30 december, 2011 on 09:11 Svara

    Jag förstår inte riktigt var folk anser att vikthetsen finns? Jag tränar också en hel del och jag gör det inte för att gå ner i vikt utan jag känner mig så mycket gladare och friskare när jag tränat. Klart att man tappar i vikt om man slutar äta godis, det vilken människa som helst så länge man inte ersätter godiset med något annat.
    Du skriver så fint i inlägget och jag blev verkligen berörd. För många ser det inte så och jag tycker det är kul att du delar med dig av skönhetstips och dylikt. Jag hoppas du kommer må bättre snart och känna dig så glad och positiv som du faktiskt är! Kram

  40. Ingelöf 30 december, 2011 on 09:51 Svara

    Vet du, jag tycker inte att du behöver förklara dig! Det är ju Din blogg.. 🙂

    Tråkigt att höra att du gått ner i vikt pga att du mått dåligt, jag hoppas att du känner att livet stabiliserar sig snart..

    Kram!

  41. Ida 30 december, 2011 on 13:15 Svara

    Tycker varken vikthets eller bantning är något som berörts här inne det sista, däremot har det väl framgått att du inte mår väl. Det kan få vem som helst att tappa både aptit och sömn och sen allt vad det kan leda till. Så, hoppas nu när flytten är avklarad att du slipper den stressen och kommer må lite bättre. Äta sunt, skippa godis och mer motion mår alla väl av, så är det bara, finns inget konstigt i det! Jag är glad att även jag har insett detta, de flesta kommenterar att jag har ”bantat” bort mkt men i min värld har jag inte bantat. Ändrat min livsstil så både min kropp och knopp mår bättre, DET har jag gjort! Med det sagt ska jag gå och byta till träningskläder för när mannen kommer tillbaka är det min tur! Keep up the good work säger jag, både du & jag! KRAM

  42. fruvargavinter 30 december, 2011 on 21:47 Svara

    läs detta inlägg noga, och följ instruktionen i slutet! 😉

    du är en av de mest ytliga bloggmänniskor jag någonsin ”surfat på.” jag läser din blogg varje dag och uppskattar din ytlighet enormt. du ger mig tankeställare då och då samtidigt som du öppnar mina ögon inför det mest underbara vi har i våra liv: barnen.

    min första tjej föddes för 3,5 år sedan. elva månader efter hennes födelse kom två tjejer till, ett par tvillingsystrar. vi fick alltså tre barn inom loppet av ett år och hade plötsligt hjärnor, hjärtan, händer och armar fulla dag som natt.

    precis som alla andra människor har jag mentala solskensdagar blandat med gråmulet slask… under en solig dag behöver jag ingen påminnelse om allt det underbara omkring mig, det är så lätt att se och så lätt att älska. någon dag då och då fastnar jag dock i grubbel och ser inte skogen för alla träd… gissa vad jag gör då?

    jag surfar in på din ytliga blogg och läser om dina ytliga vardagar tillsammans med din ytliga familj. för att använda ett slitet uttryck: här finner jag tro, hopp och kärlek. genom dina ytliga inlägg finner jag inspiration inför nästa dag, skottar undan slasket och öppnar fönstret för solskenet.

    instruktion: läs ovanstående en gång till, men byt ut ordet ”ytlig” och ”ytliga” mot ”kärleksfull” och ”kärleksfulla”!

    ett stort steg närmare sanningen. jag hoppas du förstår att jag absolut inte upplever dig som en ytlig människa. ditt barn har inte en ytlig mamma. trots att jag inte känner dig gjorde det ont i hjärtat när jag läste raden om dig som ytlig mamma, så jag var bara tvungen att skriva några ord…

    må gott och gott nytt år tillsammans med familjen i nya huset!

  43. sanna 1 januari, 2012 on 18:33 Svara

    Victoria Secret??? ÄRLIGT??? tror du på allvar att dom ser ut så i verkligheten? dom har svält sig å mår sjukt dåligt..dom vill bara dö till slut för hjärtat säger ifrån,,, ingen som ser ut så är fin.. Du skulle vara äcklig om du såg ut så… Begriper inte hur vissa kvinnor tänker idag..Har man fått barn ska man väl inte gå ner i vikt det första man gör. Kan säga dig en sak, jag har haft ätstörningar å har världens finaste son idag, jag skiter väl i om jag äter godis och är lite mullig ibland,.,. vi ska alla en dag GÅ bort, spelar ingen roll om man är mager, mullig, fet den dagen,,., MAGRA människor är sjuka människor. Det är inte sunt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna