VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vackra änglar

Svenska Caroline Winberg är så sjukt söt!

 

 

Var ju några år sen min mage såg ut sådär ;-)…

 

 

 

Vi kollade på Victorias Secret Fashion Show igår och jag fick ännu mer motivation till att börja träna! Vi kommer bo i utkanten av stan, precis vid ett motionsspår som vi gör nu så jag har tänkt börja springa igen. Ska börja direkt när vi är på plats, ska bara inhandla ett par joggingbyxor eftersom jag rensat som en tok.

 

Åt förresten godis på julafton och juldagen men nu är det stopp igen! Har faktiskt inte saknat det och jag vet att jag mest äter det för ätandets skull när det väl finns hemma. Men nån gång då och då är okej, jag tror inte på totalförbud. Nästan 5 veckor utan klarade jag i alla fall, så jag är mycket nöjd!

 

 

 

(Bilder)

 

 


Kommentarer


  1. Ida 27 december, 2011 on 10:32 Svara

    Jag har aldrig varit någon ”springare” men nu när man väl kommit igång så blir det nästan ett måste om veckorna. Det är sköööönt! Till och med mannen min gav sig ut härom morgonen efter jag varit ute. Duktigt av dig att du klarade så länge utan godis. Jag har släppt lite på mina gränser nu med. Alla extra kilona är borta och jag är ”klar”. Nu ska jag lära mig leva så jag kan behålla vikten med. Har ätit lussebulle och någon pepparkaka inför jul. Så numera ska jag tillåta mig något till fikat vid väl valda tillfällen. Godis är livsfarligt för min del så när det gäller det blir det fortfarande nolltolerans! Är livrädd för att gå upp igen när jag äntligen faktiskt börja tycka att jag själv är fin. Jaja, så kan det va! Känner att jag svävade ut lite men nu har jag en pipig bebis att ta hand om, åter till purékok med ungar på höften 😉 Kram!

  2. Victoria - 20 år och mamma 27 december, 2011 on 14:29 Svara

    Viist blir man lite avis när man ser en sådan kropp, men samtidigt så kommer jag aldrig få en sådan kropp som dem har, jag har inte längden, den uppbyggnaden, jag e kortare, bredare i allmänhet, kortare ben, ja allting. Visst att jag kan få en plattmage men sen ska man ju håla sig där också och Victoria Secret Modeller får nog kosthjälp och en personliga tränare för att hålla sig i topp! Sen handlar de mkt om gener, vissa är ju smala även fast de äter chips å sånt, vissa lägger på sig direkt så ingen idé att jämföra sig men man kan ju alltid träna och bli snyggare på sina egna villkor. =)

  3. alexandra 27 december, 2011 on 18:45 Svara

    man ska inte jämföra sig sådär. du är vacker mprecis som du är…med några kilon mer eller mindre. tycker att det dock känns lite trist när bloggen syras lite av viktprat. varför är det så viktigt? jag känner mig illa till mods när jag läser och ser vilder på detta…för jag har gått upp flera kilon och blir ledsen av detta…luddigt, men du förstår nog. tycker inte att vikten ska ta plats i en så inspirerande blogg…du som är så smal och skriver om att du gått ner kilon=( inte uppeppande för självförtroendet mitt

  4. Jag känner mer -trist för dem som förmodligen inte kan äta vad de vill, nå sin biologiska vikt osv 😉

  5. sanna 1 januari, 2012 on 20:21 Svara

    Alexandra: Evelina har en skev kroppsuppfattning tyvärr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna