VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Soffläge

Lunch och prommis avverkade i vanlig ordning, fast promenaden varade 10 minuter istället för 1-2 timmar. Jag njuter för en gångs skull av att bara vara under dagens lugnaste stund (när vildingen sover), ligger i soffan och kurerar mig. Huvudvärken won’t go away.  Har avklarat dagens enda måste vilket var att ringa om ett nytt anställningsavtal. Det har gått så fort allting och känns smått overkligt att jag börjar nya jobbet om en vecka! Men magkänslan säger mig att det är rätt och min erfarenhet är att följer man den brukar det bli bra. Det enda skulle vara att 75 % kommer kännas för mycket i och med att jag måste lämna E på dagis så lång tid innan jag börjar men jag ska ge det en chans och försöka få till en bra schemarad som blir bäst för honom.

 

 

 

 

 

 

Har gosigt sällskap av världens bästa Lancelot ♥


Kommentarer


  1. Cissi 5 oktober, 2011 on 14:22 Svara

    Tror det komme att gå utmärkt, även om det blir lägre dagar… man måste följa magkänslan!

    Krya p ådig och hoppas huvudet känns bättre snart!

  2. Cissi 5 oktober, 2011 on 14:22 Svara

    Tror det komme att gå utmärkt, även om det blir lägre dagar… man måste följa magkänslan!

    Krya p ådig och hoppas huvudet känns bättre snart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna