VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HAPPINESS

HAPPY MAMA som precis lämnat guldklimpen på dagis.

 

 

 

Herreguuud vilken lycka det var att lämna honom idag! Kom in, jag hjälpte honom av med ytterkläder och sen pratade jag med T och fyllde i papper om VAB-dagarna… Elion gick raka vägen till de andra barnen. Sen när jag skulle gå tittade jag in i rummet dit Elion gått direkt och då satt han med de andra barnen i en ring och sjöng. Sa hej då mamma och gav en slängpuss. Får mamma en puss frågade jag men han satt bara kvar och vinkade och sa hej då mamma. Lovely så det inte går att förklara! Inskolningen har ju gått jättebra för oss även om det varit några tårar här och där men allra hårdast har det helt klart varit för mig och min seperationsångest. Nu när vi är förbi känns det bara hur bra som helst, Elion trivs på dagis med fröknar och kompisar, jag får jobba med något jag verkligen gillar och ändå fortsätta vara föräldraledig ganska mycket (ungefär halvtid)… Fastän det är mycket som jag vill ha i mitt liv (typ hus, gärna fler barn och sådär) är jag i ett sånt där läge när allt känns så himla bra och perfekt. Och det är väldigt konstigt och lite onaturligt för mig som under hela min uppväxt alltid hade något som fanns där och störde. Nu känner jag ofta att det KAN ju inte vara så här bra, så lätt? Men det kan det nog, jag börjar förstå det och det är helt underbart!


Kommentarer


 1. Mikaela 19 september, 2011 on 11:28 Svara

  Hej, frågar än en gång om man inte kan få veta vad stilen på din tatuering heter? :-)

  • Evelina 19 september, 2011 on 11:31 Svara

   Oj, det minns jag faktiskt inte! Men jag hittade det på en sida där man kunde testa olika med egen text. Sen ändrade tatueraren W:et så det är inte helt det typsnittet ändå :-).

 2. Anne-May, 19 år 19 september, 2011 on 11:48 Svara

  Kul att höra att det går så bra! :)

  Ha en jättebra dag!

  KRAMAR

 3. Stina 19 september, 2011 on 11:59 Svara

  vad fin du är idag. Älskar färgen på koftan. Ha en bra dag. Kram

 4. Om 4barnslivet 19 september, 2011 on 12:15 Svara

  Underbart:)!

 5. Nadja 19 september, 2011 on 12:16 Svara

  NJUT!! Kram <3

 6. cassandra 19 september, 2011 on 12:37 Svara

  Förstår din känsla! Jag är 20 år och mycket är struligt i mitt liv….varit enda sen jag kommer ihåg. När det väl är bra så är de alltid något som stör. Sen när det bara är bra undrar jag när det kommer något tråkigt..trist att behöva känna så! Längtar själv till jag är i den situationen du är i! :-)

 7. Eva 19 september, 2011 on 12:53 Svara

  Underbart!! =)

 8. Emma 19 september, 2011 on 15:09 Svara

  Så glad man blir av att du är glad!

 9. Therese 19 september, 2011 on 15:12 Svara

  Var kommer koftan som du har på dig ifrån?? Den ser riktigt härlig ut :)
  Ha en fin dag!

 10. Lenitha 19 september, 2011 on 17:15 Svara

  Härligt att höra att det går så bra!

  Jag har för mig att du har köpt smycken till Fredrik på en sida för ett tag sedan, kommer du ihåg vilken sida det kan ha varit? Det är ju fars dag om inte ALLTFÖR länge, och min man är ju en pappa i år, så tänkte överraska honom med ett fint smycke :) Skulle bli jätteglad om du kunde länka till den sidan!

  Kram

 11. Johanna 19 september, 2011 on 17:35 Svara

  Hej!
  Måste bara tipsa dig om denna matta;
  http://www.jotex.se/DetailPages/DetailPage.aspx?categoryid=42642&productId=295021&SellingFlag=SearchText&SearchBackLink=

  Mycket prisvärd och jag tänkte på din Elion så fort jag såg den..;) Finns även som rund modell.
  Kram!

 12. Evelina 19 september, 2011 on 20:22 Svara

  cassandra – den dagen kommer, jag lovar! Tänk på att det är du som gör din egen lycka och för oss som haft det lite tufft tar det kanske bara lite längre tid att förstå vad riktig lycka är. Och att den faktiskt finns inom räckhåll :-). Många kramar!!

  Koftan finns på lavastore.se tex, den är från rut m.fl!

  Hm, smycken till Fredrik… Kan det ha varit från gobbit.se?

  KRAAAM till er alla!

 13. spiderchick 19 september, 2011 on 20:25 Svara

  Jag är lyckligt lottad med en lycklig uppväxt. Har i vuxen ålder förstått att alla inte har/har haft det så och det gör ont i mig.

  Men blir väldigt imponerad och inspirerad när jag läser om människor som vänder jobbigheter till ngt bra och som går ljusa och positiva genom livet.

  Du inspirerar!

  kram

 14. Gullan86 19 september, 2011 on 23:03 Svara

  Vad underbart att läsa att du känner lycka nu till trots det du varit med om.
  Har med haft det tufft i livet tidigare.

  kram

 15. Gullan86 19 september, 2011 on 23:03 Svara

  Vad underbart att läsa att du känner lycka nu till trots det du varit med om.
  Har med haft det tufft i livet tidigare.

  kram

 16. anna 20 september, 2011 on 00:33 Svara

  Du verkar så himla duktig och stark och företagsam!
  Du förtjänar verkligen det (att må bra och känna lugn)!! Ha det bra :)

 17. anna 20 september, 2011 on 00:33 Svara

  Du verkar så himla duktig och stark och företagsam!
  Du förtjänar verkligen det (att må bra och känna lugn)!! Ha det bra :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna