VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dream big, aim high!

DrömSovrum, ja! Bild lånad från Hemnet/Skandiamäklarna.

 

 

 

Jag hoppas att vi börjar gå på visningar snart igen för åh som den där husdrömmen finns kvar i mig. Även om det varit paus i letandet så fortsätter jag spana in hemnet med jämna mellanrum. Drömma bör man…. Sen måste man sikta mot att få drömmarna att slå in för annars mår man inte bra, i alla fall inte jag. När man vill men inte gör. Och tänker man att livet faktiskt är kort och går otroligt fort är det ännu viktigare att se till att fylla livet med innehåll som man är nöjd med, att man kan känna att man gjort det man velat, levt fullt ut. Dream big, aim high och så vidare och så vidare. Ta chanserna när du får dom helt enkelt!

 

Jag och min minsta älskling myser i soffan, vi vaknade vid 7 av Fredriks alarm. Han har vääldigt svårt att vakna av det, men inte jag och lilla E ;-)… Jag är i alla fall glad att Fredrik efter att ha fått känna på lite hur det är att vara hemmaman (efter vårens pusslande och sommaren när han var hemma och jag jobbade) nu anstränger sig på ett helt annat sätt med städningen och annat fix hemma. Igår städade han helt frivilligt och det har inte skett alltför många gånger om man säger så hehe… Och att tjata på att han ska städa, det slutade jag med för längesen eftersom det blir så jobbigt att man lika gärna kan göra det själv! Underbar känsla med ett rent hem, och att vi är två som hjälps åt. Sen gör jag självklart mer än honom eftersom jag jobbar mindre, men hjälpas åt är bara rätt!

 

 

Idag är det jobb, jag börjar 12 och slutar vid stängning som vanligt. Jag älskar att börja senare, butikjobbtider och börja 10 eller senare passar mig som handen i handsken :-).


Kommentarer


 1. Anna S 19 september, 2011 on 09:21 Svara

  Såklart måste man drömma!
  Det är jobbigt att ha en längtan så stark men inte ”göra något av den”.
  Hoppas du och Fredrik hittar ert drömboende snart!

  Du har ju en iphone-spelare som du köpt på Campadre.
  Är det bra ljud i den?
  Jag gillar när det är bra bas :).

  Kram Anna

  • Evelina 19 september, 2011 on 09:41 Svara

   Ja den är superbra! Och snygg :-). Men bas är absolut viktigast! Den finns ju på kampanj nu igen såg jag, rekommenderas verkligen! Kramis

 2. Ida 19 september, 2011 on 09:23 Svara

  Fint sovrum men hujedamej vilket eko det måste va där inne 😉 Fint känns inte alltid jätte praktiskt. Hoppas du får en bra dag på jobb! Vi ska snart bege oss mot bvc för vägning och mätning av mini, som inte är särskilt mini länge, 4 månader på torsdag! Tiden går foooort! KRAM till dig!

  • Evelina 19 september, 2011 on 11:19 Svara

   Ja lite mer saker behövs ju, men grundmaterialet som finns är lovande :-) KRAM söta, ja shit vad tiden går!??

 3. Romina 19 september, 2011 on 09:38 Svara

  haha, så det tjänar inget till att tjata på grabbarna alltså 😉 Igår stod jag och dammsög, skulle moppa golven och sådär..och min kille… han låg i soffan och spela på sin Iphone. Jag bad om hjälp minst 10ggr.. men han låg fortfarande kvar. Suck! säger jag bara. Men jag gjorde det själv och så fint det blev 😉 Hoppas ni har en bra dag! :)

  • Evelina 19 september, 2011 on 11:18 Svara

   Nej tydligen inte! Så jag lät honom helt enkelt se vad som händer när jag inte städar jag heller haha ;-)…
   Kram!

 4. My heavenly life - johanna 19 september, 2011 on 09:47 Svara

  Drömma måste man få, vilket härligt och ljust sovrum! Hoppas att ni en dag hittar ert dröm hem =). Kram

 5. caroline 19 september, 2011 on 10:10 Svara

  Bra gjort Fredrik! HAHA

  Jag börjar jobba nu på onsdag igen efter 2 ÅR hemma med Loke. Jag är jätte taggad och spänd men jag tycker det ska bli skönt för Jimmy att ”få lite mer plats” här hemma. Nu kommer även han lämna och hämta på dagis och göra (mer) saker hemma.

  Ha en fin dag. Kram

 6. Nadja 19 september, 2011 on 10:23 Svara

  Verkligen superfint de där sovrummet!

 7. Drömma är bra! Jag drömmer om ett hus med en stor trädgård ute på landet. Dock så ligger det väldigt långt fram i tiden men en dag ska den bli sann.

 8. Sandra 19 september, 2011 on 11:59 Svara

  Det där med att låta bli att städa fungerar inte hemma hos oss. Då får jag bo i en soptipp. Min sambo anser inte att det behövs städas och dammsugas så ofta. Det där med hemtrevligt är inte hans starka sida om man säger så 😉 Fast när han hade en egen lgh i en annan stad var han riktigt duktig på att städa innan jag kom och hälsade på . Men det var ju då… Suck :-)

 9. Denise - Personlig mode blogg! 20 september, 2011 on 19:33 Svara

  Men jesus vilket sovrum! vackert

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna