VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lätta steg

Mm, idag var det lätta steg på hela rundan! Konstigt, eftersom jag var sååå anti när jag satt här i mina pyjamasbyxor, men direkt när jag kom ut kändes det UNDERBART! Är ju oftast så, det svåraste är just att sparka iväg sig själv. I alla fall är det så för mig :-).

 

Hur går det för er? Tänk på att lite är bättre än inget och gör några situps och armhävningar om du inte orkar ta dig ut. Eller nåt annat, bara du rör på dig! Men jag loovar att du inte kommer ångra dig om du tar den där promenaden som du drar dig för. Jag joggade till och med lite idag, inte mycket men lite. Mitt mål är bara powerwalks men idag liksom började benen jogga av sig själv så då fick det bli så. Hellre att överträffa sina mål än att sätta för höga mål och sen inte klara dom.

 

 

 

Dagens runda!


Kommentarer


  1. AnnaIda 30 augusti, 2011 on 21:21 Svara

    Vad använder du för app? 🙂 Jag har precis skaffat mig Iphone 4, har faktiskt inte ens bytt ut min gamla skruttmobil än fast iphonen har legat hos mig sen i fredags – separationsångest? JA!
    Men… i alla fall, behöver lite tips på roliga appar nu när jag ska börja använda den 🙂

    • Evelina 30 augusti, 2011 on 21:37 Svara

      Haha iphone är BÄÄÄST!
      Detta är runkeeper, perfekt för alla som gillar att promenera/springa/cykla osv 🙂

      KRAM

  2. My heavenly life - johanna 30 augusti, 2011 on 21:27 Svara

    Åh vad duktig du är. Jag sköter maten bara just nu e så besviken på denna förkylning som slagit ut mig totalt, vill med ut och promenixa ju :(.
    Duktig som tusen är du i vart fall! kramar

  3. Paulina 31 augusti, 2011 on 08:02 Svara

    Så duktig du är!!! Som du säger är det bara att sparka sig i röven och bara ge sig ut fastän soffan lockar mer! Måste bara säga efter att ha läst om magmuskeldelning på Olga rönnbergs blogg (hon är personlig tränare och tränar just nu biggest looser deltagarna) att situps är det sämsta du kan göra efter att fött barn! Det bästa du kan göra för att träna upp magmusklerna är plankan! Statiska övningar där magmuskeln har samma längd genom hela övningen är det bästa! Sök på Olga rönnberg på Google och läs lite om magmuskeldelning! En otroligt bra och peppande blogg för både mammor och oss andra 😉

    • Evelina 31 augusti, 2011 on 09:51 Svara

      Jag fick tips om plankan för länge sen, att det var bättre än situps just av den anledningen… Så tack för påminnelsen, ska köra på den igen. Måste ju träna musklerna mer än powerwalk också :-). Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna