VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HöstKampanj!

I Allt för föräldrars webshop finns just nu massa fina hösterbjudanden som ni inte får missa att spana in! Ja hela shopen är ju helt klart värd att spana in förstås :-).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den här vagnen ska vi snart få testa, den levereras nog i morgon tror jag. Nu kan man köpa Baby Jogger City Mini Singel för 2995 kr istället för 3495 kr. Och så fraktfritt :-).

 

 

 

 

 

 

 

Britax Two-Way Plus II för 1695 kr mot ordinarie 2695 kr!

 

 

 

 

 

 

 

Fräsigt grön hoodtröja från BOOB, 319 kr istället för 590 kr.

 

 

 

 

 

 

Ska ni förresten till UnderbaraBarnMässan i oktober? Jag ska dit och stå i AFF:s monter tillsammans med mina bloggkollegor. Ses vi kanske där? Hoppas det!!


Kommentarer


  1. Malin-mamma till Sam och Tim 30 augusti, 2011 on 22:06 Svara

    Jag ska dit! Lovar att komma och säga hej! Är du där hela dagarna?

    • Evelina 31 augusti, 2011 on 09:51 Svara

      Skoj! Kan berätta tiderna lite närmre 🙂

  2. Viola 31 augusti, 2011 on 09:21 Svara

    Grattis till den bästa vagnen!! OSLAGBAR! har iof 4 hjulingen och en dubbelvagn. Men de e SÅ bra! Barnet får sitta rymligt och bra. Men vagnen e liten och smidig! perfekt att lasta in i vagnen. Bra på bussar o tåg om man snabbt behöver fälla ihop den! o ändå har ja haft en bugaboo innan.. trodde jag aldrig skulle gilla en vagn som den 😉

    Ett tips är att sätta fast en ”krok” http://www.shopmania.se/ovriga-accessoarer/p-nyckelband-motogp-1351093 på sidan av vagnen.. Så kan du hänga en väska där. och fickorna i bak på ryggstödet e perfekta att ha en necessär med blöjor o så i. =)

    • Evelina 31 augusti, 2011 on 09:52 Svara

      Låter lovande! Jag ÄÄÄLSKAR buggan men stör mig just på att den är så krånglig att fälla ihop. Dessutom upplever jag att den är ganska kort i ryggen men babyjogger kanske är lika kort den? Ska bli superskoj att testa iaf 🙂 Kram!

  3. Petra 31 augusti, 2011 on 09:32 Svara

    Hej! Hittar inte den gröna hoodtröjan i shopen. Har du någon länk? Tack! Kram

    • Evelina 31 augusti, 2011 on 10:24 Svara

      Jag hittar inte den heller nu så den är nog slutsåld?

      Kram!

  4. Catti 31 augusti, 2011 on 11:01 Svara

    Britax 2-way, visst kan man ha den framåt?

  5. Lotta & Milton 31 augusti, 2011 on 11:09 Svara

    vart är mässan någonstans?

  6. Viola 31 augusti, 2011 on 23:09 Svara

    Ja precis… Baby jogger går längre upp.. Så större barn kan sitta i den. Prövade faktiskt att sätta en 4åring i vår. Det gick mycket bättre än i vår bugga. Eftersom vi med har buggan kvar så har man till alla behov.. eller så tänkte jag. Att jag kommer använda buggan med.. Men de gör jag aldrig 😛 För jag gillar bj bättre eftersom vår son e lika gammal som Elion nu. Då sitter han mer rymligt. Och sufletten e SÅ bra!! Och sen hur man fäller ihop den kan man som du sa inte ens jämföra med buggan. Men jag älskar buggan med men gillade den mer när min son va yngre. Nu är det bj som gäller för hela slanten.

    Och nej, man kan inte fälla upp bena. På eliten kan man det. Jag kollade upp hur det fungerade och hade en plan på att tillverka en dyna men en uppfällningsbar sak längst ner. Så det blev som eliten. MEN det har faktiskt inte behövs alls. Min son sover jättebra i vagnen. Ibland lägger han sig även på sidan o kryper upp. Och i sommar sov han väldigt mycket i den.

    Ursäkta mina uppsatser jag ger dig hela tiden!!

    • Evelina 1 september, 2011 on 21:20 Svara

      Fortsätt skriva uppsatser!! 🙂 I like!
      Låter ju toppen, jag bara gapar över hur lätt det är att fälla ihop den. UNDERBART!! 🙂

      Kram söta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna