VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Första inskolningsdagen!

 

Detta handlade Fredrik av mig igår! Jag som plockat ut grejerna men ändå haha. Alltid lika kul när killarna kommer och hälsar på :-). Hoddie och jeans från Frank Q till Fredrik, regnställ till Fredrik, Ed Hardyparfym till Fredrik, bastshirts till Fredrik, en topp från Ewing till mig och två chuggingtontshirts till Elion. Bra till dagis, han har på sig den gröna idag!

 

 

Jag har suttit och märkt några av hans kläder för första gången inför dagis, vi fick en penna igår och idag tänkte jag ta med en påse kläder och blöjor dit. Det var båda fröknarna som var och hälsade på igår, vi fick lite papper och sådär. E känner ju redan igen dom men han blev lite blyg där ett tag ändå hihi. Idag ska vi dit och leka så nu måste vi rusa! Elion pratar om maskar och Jastin och myror. Hans planer för dagen ;-)…

 

KRAM/E


Kommentarer


  1. karolin 16 augusti, 2011 on 09:24 Svara

    LYCKA TILL!

    Jag har också påbörjat projekt märkning av aaaaaaaaaaalla kläder haha! Vilket evighetsgöra! Idag ska E vara själv på dagis i 5 timmar och jag hoppas, hoppas, hoppas att det går super för henne! Här hemma babblar hon lärarnas namn heeeela tiden! Anka (annika) och Bititititta (Birgitta) är favoriterna haha!

    Hur många barn och lärare är det på Elions dagis?

    Kram

  2. Josefine 16 augusti, 2011 on 09:30 Svara

    Lycka till! Det kommer säkert gå galant. Elion kommer trivas som fisken i vattnet, det lovar jag… =)

  3. Anonym 16 augusti, 2011 on 09:48 Svara

    Så spännande med första inskolningsdagen! När Moa började förskolan så fick A sköta inskolningen, mitt mammahjärta klarade inte riktigt av det. Men jag hade lite koll på henne ändå, eftersom hennes förskola ligger vägg i vägg med den som jag jobbar på 😉 Smidigt och bra! Hon älskade dock förskolan från dag ett, och jag hoppas att det blir samma för E! Han verkar vara en så social och nyfiken liten kille 🙂 Det värsta är ju för föräldrarna, usch vad jag hade svårt att lämna henne om mornarna ett tag..

    Stor kram!!

  4. Malin 16 augusti, 2011 on 09:49 Svara

    Det var jag som skrev det här ovan 😉 Namnet föll bort.

  5. Ida 16 augusti, 2011 on 10:08 Svara

    Hoppas och tror att det kommer gå fin fint för er och Elion idag, måste ju underlätta att Jastin redan går på samma ställe! Kram till er!

  6. Johanna Å 16 augusti, 2011 on 16:39 Svara

    Åh Lycka till! =)

  7. hanna 17 augusti, 2011 on 07:44 Svara

    Kläderna ovan kom ifrån ditt jobb va?, du vet inte vart man kan hitta chuggington tröjor?,liten här hemma är såå förtjust i de där tågen!.

    • Evelina 17 augusti, 2011 on 08:21 Svara

      Ja allt är därifrån! Var bor ni? Kram!

  8. hanna 17 augusti, 2011 on 13:27 Svara

    Jag bor i Kalmar… o har inte stött på något sådant här..
    Kram

    • Evelina 17 augusti, 2011 on 22:57 Svara

      Du får åka på utflykt till hultsfred :-)…

  9. Heidi 17 augusti, 2011 on 19:37 Svara

    Ett tips! Beställ stryka på namnlappar på alla kläder och skor. På så sätt slipper man förstöra dom om man ska sälja vidare eller nästa barn ha. =) Du kan stryka dom på allt. Kläder, skor, väskor mm.
    Kram Heidi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna