VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Störst av allt är kärleken

Det har inte känts bra att blogga på som vanligt i helgen (vilket jag därför inte gjort heller), gör inte nu heller egentligen. Tankarna har varit riktade mot grannlandet och är fortfarande såklart. Kommer att vara länge, länge och även om man aldrig glömmer måste livet gå vidare, vi måste fokusera på nuet och ta lärdom av det hemska som skett. Störst av allt är kärleken. Jag har fått en rejäl tankeställare och är så glad för att jag får leva med dom jag gör och för att vi har varandra. Vi kanske önskar ändra på småsaker i vardagen precis som alla andra men ja, när sånt här händer inser man ju att det är just bara småsaker och det viktigaste i livet är relationerna och dom man älskar.

 

Två videoklipp från i lördags, vilken tur att vi har E som alltid får oss att le♥


Kommentarer


  1. Johanna Å 25 juli, 2011 on 10:07 Svara

    Kan bara hålla med dig! Det är jättehemskt verkligen, men att det är viktigt att se nuet och att kärleken är den som är störst och måste vinna.. Vad händer annars lixom..

  2. Sara - Mamma till Max 2,5 år 25 juli, 2011 on 10:52 Svara

    Bra skrivet och visst känns det konstigt och krystat att skriva om alla vardagsbestyr! allt känns så oviktigt!

  3. Anne 25 juli, 2011 on 11:35 Svara

    Så underbart ni ser ut att ha det!! Det är precis sådär ett barn ska få ha det. En mamma och pappa som bryr sig coh älskar att spendera tid med sitt barn.

  4. Johanna 25 juli, 2011 on 11:49 Svara

    Det ÄR hemskt det som har hänt men jag önskar att andra katastrofer skulle uppmärksammas lika mycket. Just nu lider miljontals människor i Afrika av törst och svält. Få bloggar skriver om detta och de som gör det får pluspoäng.

    Bara för att det händer närmare oss gör det inte mer viktigt.

  5. i min lilla lilla värld 25 juli, 2011 on 12:00 Svara

    hihihi Ni är för roliga Ni.Man måste ju kunna ha kul trots allt det hemska som pågår i världen. Det betyder inte att man tänker och sörjer mindre för det

  6. Denise - Livet i Västerås! 25 juli, 2011 on 12:26 Svara

    Visst känns det helt ofattbart och sinnessjukt. Att det finns såna människor som ens är kapabla till att göra sånt där.. Jag som tycker min separation varit jobbig, det är ju ingenting i jämförelse med vad Norge varit med om. Man ska vara glad och lycklig åt det man har.

  7. Caroline 25 juli, 2011 on 15:46 Svara

    Åh vad söta ni är allihopa! Glädjen smittar av sig, nu sitter jag här och ler. Tack! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna