VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bildregn

 

 

 

 

 

 

 

 

I förmiddags tog vi oss ut på en cykelutflykt, en efterlängtad sådan och även om inte vädret var riktigt på vår sida var det mysigt och SKÖNT att bara vara ute i flera timmar, bara jag och min lilla familj som jag älskarälskarälskar. Vårt första stopp var ute vid Emilie för att titta på djuren och lilla fölet var väl den mest sociala. Och sötaste hihi. Tyvärr var vännerna inte hemma så efter att ha tittat på djuren cyklade vi vidare!

 

 

 

 

Vi parkerade cyklarna när vi hade hittat en passande plats för picknick och korvgrillning. Ja det fick bli korv till lunch fast vi åt det till middag igår. Inte Elion emot i alla fall ;-).

 

 

 

 

 

 

Fiiina F!

 

 

Efterrätt, hallonen var mumsigast!

 

 

Solen kikade framt blygt några sekunder här och där och då blev det tokvarmt direkt! Min nya kofta är från Boomerang/Lavastore. Tänk att det behövdes både stickad kofta och jacka idag!? I och för sig fryser ju jag vääldigt lätt, men ändå :-)…

 


Kommentarer


  1. alexandra 24 juli, 2011 on 18:46 Svara

    tycker det ser väldigt varm ut med mössa??

    • Evelina 24 juli, 2011 on 19:03 Svara

      Vi går efter väder och inte månad när vi klär oss, mössa, jacka och stickad tröja behövdes helt enkelt idag :-).

  2. Anonym 24 juli, 2011 on 18:49 Svara

    Varfö har E alltid mössa? Det måste väl ändå varit närmare 15 grader? Han hade väl mössa på Liseberg med trots att solen kikade fram. Det är inte alltid bra att klä generöst i onödan för då vänjer sig kroppen och fryser väldigt lätt.

    • Evelina 24 juli, 2011 on 19:02 Svara

      Jasså har han? Det kan jag intyga att han inte har men du kanske vet mer än mig? Och du vet att det var 15 grader här också? Lika fel det, det har varit 10-12 grader och blåst som sjutton så jag lovar dig att mössan behövdes.

      P.S du kan ju gå tillbaka och kolla på lisebergsbilderna, fel där också. På kvällen vid 21 fick han mössa men det har som du kanske förstår en bra förklaring.

  3. Charlotte - Mamma till Nikita 24 juli, 2011 on 19:15 Svara

    Varför bry sig om han har mössa eller inte? Förstår inte grejen med att kommentera nått så onödigt?

  4. Annika 24 juli, 2011 on 19:33 Svara

    Men lol, det blir visst aldrig rätt med det med mössor för eran del? Ar den inte pa är det för jävligt, är den pa är det ännu värre? Att folk pallar bry sig vad ERAN son har pa er?

  5. alexandra 24 juli, 2011 on 19:52 Svara

    Okej=) Märkte att det blåste upp väldigt här ikväll och temperaturen sjönk. Men jag påpekar inte att ni klär er pojk fel. Jag bara undrade. Jag har inte heller sagt att man inte får ha mössa på sommaren när det är kyligare. Helt rätt tänk…men oj vad det brusades upp här inne. Var inte riktigt meningen…=( Men söta och fina är ni alla!

    • Evelina 24 juli, 2011 on 21:43 Svara

      Haha ja jag förstår inte varför den där mössan på E är så himla upprörande, som Annika skriver ;-)… Som sagt, VI vet ju vad som är bäst för E eftersom det är VI som är där han är. Tycker det är hemskt när folk tror att dom vet bättre än föräldrarna själva. Eller att man vet allt om oss bara för att man läser här inne :-)… Kram till dig!

  6. Maria 24 juli, 2011 on 20:15 Svara

    Såg mysigt ut med cykelutflykt och picknick, härligt när ni gör utflykter fast inte vädret är 100%
    Många kramar. Maria

  7. Johanna Å 24 juli, 2011 on 20:18 Svara

    Så mysigt det ser ut, längtar så mycket tills den dagen jag blir gravid och får bli mamma 🙂

  8. Ida 24 juli, 2011 on 20:52 Svara

    Hallonen till och med SER godare ut än det där andra. Efter snart 5 månader utan något som helst sött som godis, fikabröd och söt dricka lockar inte det där på bilden. Där emot suger det lite efter en smarrig hembakt historia lite då och då men jag SKA inte ge efter för suget. Alla kilona som ramlat bort är min sporre 🙂 ni verkar haft en fin dag trots skumt väder. Här har det blåst och spöregnat hele dagen lång, hoppas på bättre väder imon. Hoppas ni har en fin kväll! Kram!

    • Evelina 24 juli, 2011 on 21:41 Svara

      Det är ju faktiskt godare, tycker jag också. Blir en ond cirkel med sötsaker för mig efter ett tag så jag ska bli ännu bättre på att lyssna på kroppen som ju oftast säger frukt och grönt :-). DU ÄR SUPERDUKTIG, heja dig!! Kramar

  9. Pyttianna 24 juli, 2011 on 21:00 Svara

    Vad härligt ni haft det idag. Det är underbart att bara få umgås med familjen. 😉

    Kramar

  10. Sara, mamma till Charlie 24 juli, 2011 on 21:06 Svara

    Vilken underbar mössa Elion har! Var kommer den ifrån? Måste ha!! ;D

  11. Liselotte 25 juli, 2011 on 09:17 Svara

    Haha, jag tänkte inte ens på att E har mössa på bilderna förrän jag läste kommentarerna.

  12. Junitjej 25 juli, 2011 on 10:09 Svara

    Så mysigt!! Visst smakar grillad korv extra gott utomhus??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna